;

Dziś zmienia się z Orange (0)

Wojtek Jabczyński

31 stycznia 2011

Dziś zmienia się z Orange

Właśnie wystartowaliśmy z kampanią, w której przypominamy, że przedłużając z nami umowę można dostać nawet 40 proc. więcej minut do wykorzystania w taryfach Delfin, Pelikan i Pantera. To zarazem pierwszy spot , którym pojawia się nowy podpis, zwany z angielska claim. Zamiast „together we can do more” jest  „dziś zmienia się z Orange”. Hasło będzie pojawiać się w naszej komunikacji marketingowej w ofertach Orange nie tylko w Polsce, ale także innych krajach. Ma pokazywać, w jaki sposób dostarczane przez nas technologie mogą zmienić życie klientów na lepsze. Jestem ciekawy, jak podoba się Wam nasz nowy claim?

Udostępnij: Dziś zmienia się z Orange
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę

Urządzenia

Nowe telefony w ofercie (0)

Wojtek Jabczyński

28 stycznia 2011

Nowe telefony w ofercie

Od dziś wprowadzamy do oferty nowe telefony. W Orange dla Firm to: BlackBerry Bold 9780, HTC Wildfire i Samsung S3350 Ch@t335. W Delfinie, Pelikanie i Panterze również HTC WildfireSamsung S3350 Ch@t335. Natomiast w Zetafonie z miesięcznym zobowiązaniem Samsung C3530.

28012011-3-telefony.jpg

Udostępnij: Nowe telefony w ofercie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

Innowacje

Ruszyło forum pomocy technicznej – Zapraszamy!!! (0)

Marek Krupa

27 stycznia 2011

Ruszyło forum pomocy technicznej – Zapraszamy!!!

Część abonentów jak i czytelników bloga zauważyło pojawienie się na stronie orange.pl forum pomocy technicznej. Jako pierwsi wśród operatorów telefonii komórkowej zdecydowaliśmy się stworzyć miejsce wirtualnych spotkań, gdzie każdy będzie mógł się podzielić z innymi swoją wiedzą, zaproponować niestandardowe rozwiązania problemów, z którymi spotyka się użytkownik telefonu, modemu.

W imię starego, polskiego przysłowia „co dwie  głowy, to nie jedna” chcemy zachęcić do aktywnego uczestniczenia w naszej wirtualnej społeczności. Zbudujmy razem, jako Klienci Orange, bazę wiedzy pozwalającej zaadresować problemy, z którymi stykamy się na co dzień jako użytkownicy bardziej lub mniej zaawansowanych urządzeń technologicznych.

Statystyki forum z ostatniego miesiąca wskazują na duże zainteresowanie:
15017 zarejestrowanych użytkowników
351 wątków/postów
920 odpowiedzi
95652 odwiedzin podejmowanych tematów

Jeśli chcesz się podzielić swoją wiedzą, spostrzeżeniami czy niestandardowym rozwiązaniem – standardowych problemów z telefonem, Internetem –  zapraszamy!

Marek i Mateusz  – moderatorzy

Udostępnij: Ruszyło forum pomocy technicznej – Zapraszamy!!!
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę