Pakiet XXL na internet w Orange na kartę

17 czerwca 2011

Pakiet XXL na internet w Orange na kartę

Od 17 czerwca, użytkownicy ofert Orange na kartę mogą korzystać z nowego, dużego pakietu na mobilny internet w telefonie. Aktywując Pakiet Internetowy XXL za 15 zł dostają 500 MB na transmisję danych, z której mogą korzystać przez 30 dni.

Z nowego pakietu może skorzystać każdy użytkownik Orange na kartę w taryfach Orange One, Nowe Orange Go oraz Orange POP. Dzięki niemu zyskuje niemal nieograniczony dostępu do internetu w telefonie zachowując możliwość korzystania z licznych promocji dostępnych w ofertach na kartę oraz niskiej stawki na połączenia głosowe i SMS-y.

Aby aktywować Pakiet Internetowy XXL wystarczy wysłać SMS o treści: INTERNETXXL, pod numer 570 lub użyć kodu wpisywanego z klawiatury telefonu: *110*66#, klawisz połączenia.

Użytkownicy Orange na kartę mają również do wyboru dwa inne pakiety internetowe:

• Pakiet Internetowy 30 – dniowy (100 MB / 30 dni) za 10 zł – SMS: INTERNET30, kod: *110*67#
  • Pakiet Internetowy 1 – dniowy (100 MB / 1 dzień) za 2 zł – SMS: INTERNET1, kod: *110*65#

Więcej informacji oraz regulamin usługi znajduje się na: www.orange.pl (http://skroc.pl/onk)

Udostępnij: Pakiet XXL na internet w Orange na kartę

TP wyróżniona w Konkursie Lider Zarządzania Zasobami Ludzkimi

15 czerwca 2011

TP wyróżniona w Konkursie Lider Zarządzania Zasobami Ludzkimi

Telekomunikacja Polska została wyróżniona Bursztynową Statuetką za wkład HR we wzrost konkurencyjności firmy w XII edycji  Konkursu Lider Zarządzania Zasobami Ludzkimi. Tym samym znalazła się w prestiżowym gronie 10 wyróżnionych firm obok m.in. DHL Express, Grupa LOTOS, Volkswagen Poznań, Bank Zachodni-WBK.

TP jest Laureatem konkursu już po raz trzeci, w 2009 r. zdobyła najwyższe wyróżnienie. Wybór Laureatów Konkursu poprzedził szczegółowy audyt oraz rekomendacje Komitetu Oceniającego. Nagrody przyznawane są przez Kapitułę, w skład której wchodzą m.in. Minister Pracy i Spraw Socjalnych, Dyrektor Instytut Pracy i Spraw Socjalnych oraz przedstawiciele NBP, Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych Lewiatan, Polskiego Stowarzyszenia Zarządzania Kadrami, Polskiej Rady Biznesu.

Bursztynowe statuetki przyznawane są corocznie za osiągnięcia cząstkowe w niektórych obszarach zarządzania zasobami ludzkimi (zzl) takich jak restrukturyzacja zatrudnienia, systemy ocen pracowniczych, szkoleń i rozwoju personelu, nowoczesne metody zzl, równowaga pomiędzy życiem, a pracą zawodową.

Konkurs Lider Zarządzania Zasobami Ludzkimi organizowany jest przez Instytut Pracy i Spraw Socjalnych. Stanowi jedną z form pobudzania i upowszechniania działań mających na celu stworzenie spójnego i strategicznego zarządzania zasobami ludzkimi w firmach, dostosowanego do ich strategii rozwojowej oraz rozwój rodzimych metod zzl odpowiadających strukturze i kulturze organizacyjnej firmy. Celem Konkursu jest propagowanie wiedzy i najlepszych doświadczeń praktycznych w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi poprzez wyróżnianie organizacji, które odnoszą sukcesy w tej dziedzinie zarządzania.

Udostępnij: TP wyróżniona w Konkursie Lider Zarządzania Zasobami Ludzkimi

Ekstra pakiety usług w nowej promocji Orange dla Firm

13 czerwca 2011

Ekstra pakiety usług w nowej promocji Orange dla Firm

Od 13 czerwca, klienci Orange dla Firm mogą skorzystać z promocji Ekstra Nagrody, w której oprócz środków w abonamencie mają do wyboru aż cztery atrakcyjne pakiety usług dodatkowych. Zamawiając je zyskują do 10 godzin i 140 MB na połączenia w roamingu w krajach Unii Europejskiej oraz do 6000 minut i 6000 SMS-ów do wszystkich sieci w kraju. Klienci przedłużający umowę zyskują o 10 proc. więcej w każdym z pakietów.

Promocja Ekstra Nagrody to propozycja dla firm, umożliwiająca im wybór promocyjnych pakietów usług, dzięki którym mogą znacznie obniżyć koszty używania telefonu w kraju i za granicą oraz dopasować profil abonowanej oferty do własnych potrzeb.

Do wyboru są cztery pakiety promocyjne, przez cały czas trwania umowy:

• Pakiet minut do wszystkich – do 6000 minut na połączenia do wszystkich sieci,
  • Pakiet SMS do wszystkich – do 6000 SMS-ów do wszystkich sieci,
  • Pakiet data roaming – do 140 MB na transmisję danych UMTS/EDGE/GPRS do wszystkich operatorów roamingowych,  we wszystkich krajach Unii Europejskiej,
  • Pakiet minut roaming – do 600 minut na połączenia wychodzące do wszystkich operatorów roamingowych, wskazanych we wszystkich krajach  Unii Europejskiej.

Liczba pakietów przyznanych klientowi jest uzależniona od okresu na jaki zawiera umowę oraz jej opcji:

• 2 pakiety do wyboru – dla klientów zawierających umowę na czas określony 24, 30 lub 36 miesięcy z telefonem w cenie promocyjnej lub na czas określony 12 miesięcy bez telefonu w cenie promocyjnej,
  • 3 pakiety do wyboru – w tym Pakiet data roaming, dla klientów zawierających umowę na czas określony 24 miesięcy bez jednoczesnego zakupu telefonu w cenie promocyjnej.

Miesięczna opłata za wszystkie przyznane pakiety jest uzależniona od planu taryfowego i wynosi od 4 do 10 zł + VAT.

Szczegóły cenowe prezentuje poniższa tabela:

plan taryfowy Optymalny 100 Optymalny 250 Optymalny 450 Optymalny 450 z Internetem Optymalny 900 Optymalny 900 z Internetem Optymalny 1800 Optymalny 1800 z Internetem
Liczba minut na połączenia w abonamencie 100 250 450 450 900 900 1800 1800
Dostęp do internetu Business Everywhere i Orange Hotspot Bezpłatny Bezpłatny Bezpłatny
Pakiety usług do wyboru w promocji Extra Nagrody
Opłata miesięczna za wszystkie wybrane pakiety 4 zł
(4,92 zł z VAT)
6 zł
(7,38 zł z VAT)
8 zł
(9,84 zł z VAT)
8 zł
(9,84 zł z VAT)
10 zł (12,30 zł z VAT) 10 zł (12,30 zł z VAT) 10 zł (12,30 zł z VAT) 10 zł (12,30 zł z VAT)
Pakiet minut do wszystkich (maksymalna liczba minut na poł. do wszystkich sieci) 400 1000 2400 2400 3600 3600 6000 6000
Pakiet SMS do wszystkich 400

SMS

1000 SMS 2400 SMS 2400 SMS 3600 SMS 3600 SMS 6000 SMS 6000 SMS
Pakiet data roaming 30 MB 50 MB 70 MB 70 MB 100 MB 100 MB 140 MB 140 MB
Pakiet SMS do wszystkich 120 180 300 300 450 450 600 600

Z promocji mogą skorzystać klienci biznesowi kupujący nową aktywację w ofercie Orange dla Firm oraz dotychczasowi klienci przedłużający umowę. Z myślą o tych ostatnich przygotowano specjalną ofertę, dzięki której przy przedłużeniu umowy dostaną o 10 proc. więcej środków w każdym pakiecie wybranym w promocji Extra Nagroda. Dzięki temu mogą zyskać nawet 11 godzin na rozmowy i do 154 MB na przesyłanie danych w roamingu oraz do 6600 minut i SMS-ów do wszystkich sieci w Polsce.

W promocji Extra Nagroda oprócz pakietów usług można kupić jeden z najnowszych smartfonów: Nokia C7, Samsung Galaxy S II lub LG Swift Black w cenie już od 1 zł + VAT.

Regulamin promocji i dodatkowe informacje na stronach www.orange.pl/dlafirm

Udostępnij: Ekstra pakiety usług w nowej promocji Orange dla Firm