Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs

7 lutego 2018

Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs

Zima zawitała ponownie. Jednych to cieszy, a inni trochę mogą kręcić nosem. Każdy ma swój niezawodny pomysł na spędzenie np. zimowych wieczorów. Wraz z Orange Ekspertem podsuwamy może mało oryginalny sposób – oglądania filmów, ale za to w jakości 4K z serwisu Netflix, oczywiście w ofercie Orange TV.

Od ubiegłego roku korzystając z Orange TV macie jeszcze więcej przyjemności oglądania. Dzięki pojawieniu się w naszej ofercie TV internetowego giganta rozrywki – serwisu Netflix.  Z ogromną ilością filmów i seriali. W większości są one do obejrzenia w wysokiej jakości obrazu – rozdzielczości 4K na urządzaniach z tą technologią. Wystarczy więc założyć konto na Netflix, żeby oglądać najnowsze produkcje filmowe i programy o każdej porze. Zresztą zobaczcie i posłuchajcie Kasi naszej Orange Ekspertki, aby dowiedzieć się jak szybko założyć konto z poziomu dekodera Orange:

Prawda, że to proste. A teraz mam szybki konkurs dla uważnych. Proszę o podanie największej liczby urządzeń, na których można jednocześnie korzystać z Netflix? Dwie osoby, które poprawnie odpowiedzą otrzymają darmowy kod dostępu na oglądanie Netflix przez pół roku. Czas na odpowiedzi krótki – dziś do końca dnia. Odpowiedzi oczywiście w komentarzach poniżej, liczy się kolejność zgłoszeń ?

Więcej filmów Orange Ekspert znajdziecie jak zawsze na kanale Orange Polska  w serwisie YouTube – Playlisty/Orange Ekspert: Pomoc Techniczna, Faktury i Płatności, Zarządzanie Kontem.

Mediateka

Udostępnij: Jak założyć konto w serwisie Netflix w Orange TV? Konkurs

5 mln odsłon filmów Orange Ekspert

31 października 2017

5 mln odsłon filmów Orange Ekspert

Filmy Orange Ekspert oglądają się wprost świetnie – przekroczyły już 5 mln odsłon! Przygotowujemy je trochę na „Wasze specjalne zamówienie”, by odpowiedzieć na potrzeby, z którym się do nas najczęściej zwracacie. W ich przygotowanie wkładamy dużo serca i to, że cieszą się taką popularnością jest dla nas szczególnie ważne. Dziękujemy:)

Zdradzając kuluary filmowej kuchni – każdy odcinek powstaje według wcześniej napisanego i przemyślanego scenariusza, tak aby na planie każdy wiedział co, kiedy ma się zadziać. Są to krótkie, ok. 2-minutowe produkcje. Filmy Orange Ekspert produkujemy od 2012 roku, to z nich uczycie się jak zainstalować usługę, jak ona działa, czy jak czytać naszą fakturę. W sumie mamy już ponad 240 odcinków. W każdym z nich Orange Eksperci tłumaczą jakieś konkretne zagadnienie. np. jak podłączyć dekoder, modem, jak zainstalować antenę satelitarną. Wśród tej bogatej tematyki, znajdują się też takie, które najbardziej polubiliście. Najpopularniejsze filmy np. odcinek pod tytułem „Jak ustawić antenę satelitarną do odbioru Orange TV?” notują miesiąc w miesiąc oglądalność na poziomie 20 tys. odsłon. A swoją drogą to ciekawe, podobno telewizję oglądamy coraz rzadziej, bo wszystko mamy już w sieci, jednak zainteresowanie tym tematem świadczy, że miłośników TV nie brakuje. W jesienne słoty i zimowe wieczory, zapewne wszyscy telemaniacy z tą większą przyjemnością zasiądą przed swoim ukochanym TV.

Jeśli nie możecie doczekać się już kolejnych odcinków Orange Eksperta, to subskrybujcie kanał YouTube oglądajcie Orange Ekspertów i klikajcie „w dzownek” aby nie przegapić kolejnych nowości. Wszystkie filmy znajdziecie w kanale Orange Polska w serwisie YouTube – Playlisty/Orange Ekspert: Pomoc Techniczna, Faktury i Płatności, Zarządzanie Kontem.

Udostępnij: 5 mln odsłon filmów Orange Ekspert

Nowa seria filmów z Orange Ekspertami

7 kwietnia 2017

Nowa seria filmów z Orange Ekspertami

Regina Jabczyńska

Na weekend, ale nie tylko polecam oglądanie nowych filmów z Orange Ekspertami, znajdziecie je jak zawsze w kanale Orange Polska – Youtube. Tematyka różnorodna i bogata, bo w większości to odpowiedzi na Wasz zapytania do nas. Z pewnością, więc przyda się pomoc video, która podsunie gotowe rozwiązanie.

A oto kilka przykładów. Korzystacie z internetu w domu lub biurze i chcecie przetestować prędkość swojego internetu. Warto wiedzieć, jak prawidłowo wykonać test prędkości łącza stacjonarnego. Jakie warunki muszą być spełnione, aby osiągnąć jak najlepszy wynik. Nikomu nie życzę, ale czasami może się zdarzyć, że nasz ulubiony telefon lub tablet gdzieś się zapodzieje. Oglądając jeden z filmów Orange Ekspert dowiecie się – jak zlokalizować zgubione lub skradzione urządzenie z androidem. Dokonaliście zakupu naszej najnowszej oferty Orange Love  – to bardzo dobry wybór:) Ale nie tyle o samej ofercie, ile o pierwszej fakturze traktuje kolejny film. Ponieważ oferta składa się zarówno z usług komórkowych, jak i domowych, to i rachunek za nią jest niestandardowy. A na koniec coś dla zapalonych graczy na konsoli Xbox. Posiadając w naszej sieci telefon komórkowy na abonament i płacąc za zakupioną grę lub aplikację płatnością Orange możecie doliczyć kwotę bezpośrednio do swojego rachunku telefonicznego.

Wszystkie filmy znajdziecie w kanale Orange Polska w serwisie YouTube – Playlisty/Technologie Orange. Subskrybujcie kanał YouTube oglądajcie Orange Ekspertów i klikajcie „w dzownek” aby nie przegapić kolejnych odcinków.

Udostępnij: Nowa seria filmów z Orange Ekspertami