Awans blisko – 6 GB za 6 goli

5 października 2017

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Nie można powiedzieć, że się udało. Po prostu Polacy zagrali tak jak na to zasługują polscy kibice – wyśmienicie. Jesteśmy o krok od awansu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Nadal musimy obserwować, jak potoczną się losy meczu Dani z Czarnogórą, jednak odskoczyliśmy rywalom.

Poza ogromną radością oznacza to dla Was także 6 bonusowych GB, po jednym za każdą strzeloną bramkę. Oczywiście gdy wyślecie SMS o treści  AWANSBLISKO pod numer 277. Tradycyjnie z promocji mogą skorzystać zarówno klienci abonamentu jak i oferty na kartę. Bonusowy pakiet ważny jest przez 5 dni, możecie go aktywować do północy w niedzielę.

Wszystkie informacje znajdziecie w regulaminie.

Obok zwycięstwa cieszę się, że Polacy zagrali w Erywaniu. Mecz naszej reprezentacji stał się bowiem świetną okazją do pokazania tego pięknego, choć nieco pomijanego w naszym kraju państwa. A Armenia ma się czym pochwalić. Więc jeżeli zainteresowaliście się nim przy okazji meczu, warto kontynuować tę fascynację. Szczególnie, że łatwo tam dolecieć i bezpiecznie podróżować. Więc apeluję: nie kończy naszej znajomości z Armenią na meczu w Erywaniu.

Pamiętajcie też, że 8 października czeka nas kolejny mecz. Więc znowu Wasze konto mogą zasilić kolejne GB. Obserwujcie naszego Facebooka i bloga.

Udostępnij: Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Mediateka

Orange Love i nowe plany mobilne – oferta sierpień 2017

1 września 2017

Orange Love i nowe plany mobilne – oferta sierpień 2017

Tylko trzy plany: Internet Mobilny Podstawowy i Optymalny z większymi pakietami danych oraz Internet Domowy 4G z łącznym pakietem aż 250 GB – to nowa, uproszczona oferta internetu mobilnego Orange. Nowością jest także zapasowy Pakiet danych na konto, dzięki któremu internet na wszystkich urządzeniach nigdy się nie kończy. A dla klientów będących poza zasięgiem internetu stacjonarnego, nowy pakiet usług Orange Love 4G z TV, bogatą ofertą telewizyjną i smartfony w najlepszych cenach.

Czytaj więcej: Prosta oferta internetu mobilnego i nowy pakiet usług Orange Love z internetem 4G i telewizją

Nowa oferta mobilna Orange to cztery proste plany komórkowe, z jedną wysokością abonamentu w ofercie z telefonem i bez niego. Każdy zawiera nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci w kraju i w roamingu UE oraz większe niż dotychczas pakiety danych. Nowością jest oferta dla duetów i rodziny, z możliwością dokupienia do każdej dodatkowej karty SIM smartfona w atrakcyjnej cenie.

Czytaj więcej: Nowe, proste plany mobilne i smartfony w atrakcyjnych cenach także dla duetów i rodzin

Orange upraszcza i uatrakcyjnia ofertę stacjonarną i pakietową, w tym flagową usługę konwergentną – Orange Love. Od 24 sierpnia takie same ceny są w całej Polsce, niezależne od technologii internetu i stałe przez cały czas trwania umowy. Do tego klienci otrzymają atrakcyjne smartfony i rabaty dla całej rodziny.

Czytaj więcej: Nowa oferta Orange dla domu: proste rozwiązania, smartfony w najlepszych cenach i rabaty dla całej rodziny

Poniżej znajdziecie Państwo materiały dotyczące oferty.

Udostępnij: Orange Love i nowe plany mobilne – oferta sierpień 2017

Sieć Orange Polska niezawodna podczas Światowych Dni Młodzieży

2 sierpnia 2016

Sieć Orange Polska niezawodna podczas Światowych Dni Młodzieży

Ponad 2 mln młodych ludzi z całego świata, tysiące dziennikarzy relacjonujących wydarzenie, transmisje  radiowe i telewizyjne na żywo, blisko 20 TB  przesyłanych danych, ponad 7,4 mln minut rozmów komórkowych i 31,145 mln wysłanych SMS w sieci Orange Polska. Jako partner technologiczny ŚDM Orange w pełni wywiązał się ze swojej roli, dostarczając pielgrzymom i organizatorom usługi telekomunikacyjne najwyższej jakości.

Światowe Dni Młodzieży Kraków 2016 kolejny raz potwierdziły, że Orange Polska  jest niezawodnym partnerem podczas wielkich wydarzeń. Dzięki nam setki tysięcy pielgrzymów mogły dzielić się przeżyciami ze ŚDM ze swoimi bliskimi i znajomymi.  Ponadto nasz profesjonalizm i zaangażowanie pozwoliły wszystkim służbom dbającym o bezpieczeństwo i zdrowie spełniać swoje zadania bez żadnych problemów – powiedział Piotr Muszyński wiceprezes ds. operacyjnych Orange Polska.

Na potrzeby ŚDM Orange Polska rozbudował i doposażył sieć mobilną  w Krakowie oraz wybudował infrastrukturę światłowodową do Wielickiej Strefy Aktywności Gospodarczej. W Brzegach, gdzie papież Franciszek odprawił mszę dla ponad 2 mln pielgrzymów, położono 45 km światłowodu i 40 km kabli elektrycznych, co umożliwiło przekaz sygnału do wysp technologicznych z wieżami nagłośnieniowymi i telebimami.

Aby zapewnić obsługę tego wydarzenia, wykorzystaliśmy około 390 km łączy światłowodowych, z czego około 90 to nowo wybudowane relacje. Dzięki nim możliwa była obsługa imprezy w miejscach uroczystości, w tym emisja  sygnału telewizyjnego w jakości HD – SDI. Orange Polska zapewnił też łącza, dzięki którym możliwe były relacje telewizyjne dla widzów na całym świecie oraz praca centrum prasowego. Dla pielgrzymów, którzy przybyli do Krakowa, operator zorganizował także mobilne strefy internetowe z darmowym dostępem do WiFi. Zespół  Orange i spółki zależnej Teltech, pracujący podczas ŚDM, liczył 250 osób i skutecznie realizował zadania 24 godziny na dobę.

Światowe Dni Młodzieży – religijne spotkanie młodych z całego świata z Ojcem Świętym – odbyły się w dniach 26-31 lipca w Krakowie. Orange Polska jako partner technologiczny i strategiczny ŚDM odpowiadał za rozbudowę i zarządzanie siecią telekomunikacyjną w miejscach uroczystości.

Mediateka

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Sieć Orange Polska niezawodna podczas Światowych Dni Młodzieży

Jeszcze więcej internetu 3G i LTE w Orange

13 listopada 2015

Jeszcze więcej internetu 3G i LTE w Orange

Od 13 listopada w ofercie Orange dostępne są nowe plany internetowe. Orange proponuje dwie proste oferty, w zależności od sposobu korzystania z internetu mobilnego. Ich wspólną cechą  są bardzo duże pakiety na transmisję danych oraz internet bez limitu zarówno w technologii 3G jak i LTE.  Już za 19,90 zł miesięcznie, klienci mogą swobodnie korzystać z internetu nie ograniczając się pakietem GB. Nowością jest Internet LTE dla domu, będący świetną alternatywą dla internetu stacjonarnego. W strefie domowej klienci mogą korzystaćz internetu bez limitu danych, a dodatkowo mają do dyspozycji duże pakiety GB do wykorzystania poza domem.

W ramach oferty dostępne są routery mobilne, domowe oraz tablety w cenie od 0 zł na start oraz nowe plany abonamentowe w opcji bez urządzenia.

Internet LTE dla domu, w ofercie świątecznej także z abonamentem komórkowym
Internet LTE dla domu to dwa plany abonamentowe za 69,90 zł oraz 89,90 zł z możliwością korzystania z internetu bez limitu danych z maksymalną prędkością w strefie domowej oraz z dużymi pakietami na transfer poza strefą domową – odpowiednio 20 i 40 GB. Jeszcze bardziej korzystna oferta czeka na klientów kupujących w e-sklepie – abonament niższy o 10 zł  przez cały czas trwania umowy.

Dodatkowo, w ofercie świątecznej Internet LTE dla domu jest dostępny z abonamentem komórkowym w prezencie. W cenie abonamentu klient otrzymuje nielimitowane połączenia komórkowe w sieci Orange oraz na numery stacjonarne, a dzięki usłudze „Dzień bez limitu” może korzystać z nielimitowanych rozmów i SMS-ów do wszystkich sieci komórkowych za 99 gr. dziennie. Opłata jest pobierana tylko w dni, w których klient korzysta z rozmów lub SMS-ów do innych sieci.

Orange LTE FreeNet – szybki mobilny internet poza domem

Już od 19,90 zł miesięcznie w ofercie bez urządzenia oraz od 39,90 zł miesięcznie w ofercie z routerem lub tabletem, z szybkiego mobilnego internetu będą mogli cieszyć się klienci potrzebujący dostępu do sieci zarówno w domu , jak i poza nim. W ofercie Orange LTE FreeNet klienci mają do wyboru plany taryfowe z dużymi pakietami danych. Po wykorzystaniu podstawowego pakietu GB będą mogli korzystać z internetu o ustalonej prędkości – bez limitu danych w technologii 3G oraz LTE.

Analogiczna oferta czeka na klientów, którzy wybiorą opcję bez urządzenia. Za miesięczny abonament zapłacą oni o 10 zł mniej, przez cały czas trwania umowy.

Na klientów dokonujących zakupu w e-sklepie czekają dodatkowe korzyści w postaci 50 proc. rabatu na abonament przez pierwsze 6 miesięcy oraz dodatkowe GB zwiększające podstawowy pakiet danych.

Jeszcze więcej dla stałych klientów
Nowe plany taryfowe są dostępne także dla klientów przedłużających umowę z Orange. Klienci wybierający ofertę Internet LTE dla domu zyskają dodatkowe 40 proc. więcej GB miesięcznie do wykorzystania poza strefą domową, a Klienci oferty Orange LTE FreeNet otrzymają 10 GB miesięcznie więcej przez cały czas trwania umowy.

Szczegóły cenowe oferty prezentują załączone tabele.

Internet LTE dla domu umowa na 24 miesiące

Plan taryfowy Internet LTE dla domu 69,90 Internet LTE 2 w 189,90
Abonament po uwzględnieniu rabatu za e-fakturę 69,90 zł 89,90 zł
Rabat na abonament  minus 10 zł przez całą długość umowy przy zakupie w e-Sklepie 59,90 zł 79,90 zł
Dostępność usługi
bez limitu danych LTE/3G
bez limitu w strefie domowej
bez limitu w strefie domowej
(przez całą długość umowy)
Pakiet GB 20 GB do wykorzystania poza strefą domową 40 GB do wykorzystania poza strefą domową
Dodatkowa karta SIM 5 zł miesięcznie dodatkowa karta SIM za 0 zł
do współdzielenia pakietu danych
i wykorzystania na innych urządzeniach

Orange LTE FreeNet z urządzeniem – umowa na 24 miesiące

Plan taryfowy LTE FreeNet 39,90 LTE FreeNet 59,90 LTE FreeNet 69,90
Abonament po uwzględnieniu rabatu za e-fakturę 39,90 zł 59,90 zł 69,90 zł
Rabat na abonament  -50% przez 6 mies.
19,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem  39,90
29,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem  59,90
34,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem 69,90
Pakiet danych w ramach abonamentu 20 GB 40 GB 60 GB
Dodatkowy pakiet GB
+ 5 GB + 10 GB +15 GB
Usługa bez limitu danych 3G/LTE bez limitu danych do
5 Mb/s
(przez 6 m, później 10 zł/mc)
bez limitu danych do
10 Mb/s
(przez całą długość umowy)
bez limitu danych z maksymalną prędkością

Orange LTE FreeNet bez urządzenia – umowa na 24 miesiące

Plan taryfowy LTE FreeNet SIMO 19,90 LTE FreeNet SIMO 29,90 LTE FreeNet SIMO 49,90 LTE FreeNet SIMO 59,90
Abonament po uwzględnieniu rabatu za e-fakturę 19,90 zł 29,90 zł 49,90 zł 59,90 zł
Rabat na abonament  – 50% przez 6 mies.
brak 14,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem  29,90
24,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem  49,90
29,95 przez pierwsze
6 miesięcy, potem  59,90
Pakiet danych w ramach abonamentu 5 GB 20 GB 40 GB 60 GB
Dodatkowy pakiet GB
brak + 5 GB +10 GB +15 GB
Usługa bez limitu danych 3G/LTE bez limitu danych do 5 Mb/s
(przez 6 m, później dezaktywacja)
bez limitu danych do 5 Mb/s
(przez 6 m, później 10zł miesięcznie)
bez limitu danych do 10 Mb/s
(przez całą długość umowy)
bez limitu danych z maksymalną  prędkością
(przez całą długość umowy)

Podane w komunikacie ceny zawierają podatek VAT i mają zastosowanie w przypadku, kiedy klient korzysta z usługi e-faktura.

Prezentacja oferty na Święta 2015.

Kontakt dla mediów:

Udostępnij: Jeszcze więcej internetu 3G i LTE w Orange

19 października 2015

Orange Polska wylicytował na aukcji przeprowadzonej przez Urząd Komunikacji Elektronicznej dwa bloki po 5 MHz w paśmie 800 MHz i trzy bloki po 5 MHz w paśmie 2600 MHz, za które zapłacimy 3,168 mld zł. Dzięki nim będziemy mogli świadczyć usługi mobilnego internetu w technologii LTE na terenie całej Polski. Jesteśmy przekonani, że proces przyznawania częstotliwości przebiegnie bez zakłóceń. Jesteśmy gotowi do rozmów z innymi operatorami na temat ewentualnego współdzielenia częstotliwości w ramach obowiązujących regulacji.

Wylicytowanie przez Orange Polska częstotliwości jest dobrą wiadomością dla firmy i jej klientów, zwłaszcza tych mieszkających na mniej zaludnionych terenach. Dzięki pasmu 800 MHz trafimy do nich z najszybszym, mobilnym internetem w technologii LTE. Chcemy wykorzystywać przyznane pasmo jak najszybciej – powiedział Bruno Duthoit, prezes Orange Polska.

Orange Polska od początku aukcji był zdeterminowany i skupiony na licytacji pasma 800 MHz. Pozyskanie tej częstotliwości było niezbędne aby skutecznie realizować naszą strategię rozwoju, konkurować z innymi operatorami oraz zmniejszyć dysproporcje w posiadaniu pasma. Dotychczas Orange Polska miał najmniejsze zasoby widma, wykorzystywanego do szybkiego internetu LTE.

Cena za uzyskane częstotliwości 800 MHz jest wysoka, ale uzyskane zasoby częstotliwości mają dużą wartość dla firmy i umożliwiają jej dalszy rozwój. Finansowo Orange Polska jest stabilną spółką, przygotowaną na taki wydatek, który jest konieczny i przyniesie wymierne korzyści w przyszłości.

Jak wstępnie zapowiadaliśmy, Orange Polska jest gotowy do rozmów z innymi operatorami na temat ewentualnej współpracy.

Kontakt dla mediów:

biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Wyniki aukcji LTE – Orange Polska wylicytował 2 bloki w paśmie 800 MHz i 3 bloki w paśmie 2600 MHz