Urządzenia

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

29 września 2017

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Dzisiaj, tuż po północy rozpoczęliśmy sprzedaż nowych iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Zamiast spać byłem gościem salonu w warszawskiej Arkadii, gdzie najwcześniej można było kupić nowe smartfony Apple. Tłoku nie było. Spotkałem kilku klientów i dwóch dziennikarzy, zagorzałych fanów iPhone`a. Dominik i Wojtek, miło było spotkać Was gościć.

Nowe iPhone`y na żywo prezentują się świetnie chociaż na pierwszy rzut oka wielkich różnić w porównaniu z „siódemką” nie ma. Wnętrze to co innego, zwłaszcza aparat. O możliwościach smartfona pisaliśmy na blogu przy okazji przedsprzedaży. Zajrzyjcie do tego tekstu.

Nasze ceny – szczególnie w ofercie Orange Love – zdecydowanie atrakcyjne. Za iPhone 8 64 GB zapłacicie na start 149 zł, a później 132 zł miesięcznej raty + abonament za usługi. Z kolei iPhone 8 Plus 64 GB kosztuje – w tej samej ofercie – tyle samo na start, a później 152 zł miesięcznie. Warto także przyjrzeć się tym telefonom w Planie Wzbogaconym. Więcej dowiecie się na stronie orange.pl.

iPhone 8 Plus w Orange Polska

iPhone 8 w ofercie Orange

Udostępnij: Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Odliczamy z fanami iPhone’a

27 września 2017

Odliczamy z fanami iPhone’a

O pojawieniu się nowego iPhone`a wiedzą wszyscy, zarówno zwolennicy – zwani czasem wyznawcami, jak również przeciwnicy. Jeszcze kilka dni i w Polsce także ruszy oficjalna sprzedaż iPhone’a 8 oraz iPhone’a 8 Plus.

Jak być może pamiętacie – pierwsza w historii premiera iPhone’a w Polsce odbywała się we współpracy z Orange. Każdego roku wprowadzamy go do naszej oferty w szczególny sposób. Tym razem odpaliliśmy dla Was przedsprzedaż. Dzięki niej wszyscy niecierpliwie oczekujący mogą sobie zaklepać „ósemkę”. Ponadto w nocy z czwartku na piątek  specjalnie dla fanów Apple, będą otwarte trzy salony Orange – w warszawskiej Arkadii, gdańskiej Galerii Bałtyckiej i Galerii Krakowskiej. Sprzedaż iPhone 8 i iPhone’a 8 Plus ruszy po północy.

Jeśli jednak nie spieszy się Wam aż tak bardzo, od 29 września będziecie mogli zamówić sobie smartfony na www.orange.pl, a następnie odebrać go od kuriera w domu. Można będzie go kupić w ofercie zarówno z abonamentem jak i bez – w tzw. opcji SIM Free – czyli bez zobowiązań – tylko telefon. Słyszałem, że ceny będą niezłe.

Pozostało już niewiele czasu. Dla części z Was na pewno będzie to wyczekiwany moment i dlatego – specjalnie dla Was zaczynamy odliczanie, a Wy zastanawiajcie się jaki model wybrać?

Udostępnij: Odliczamy z fanami iPhone’a

Urządzenia

iPhone 8 w Orange – ruszyła przedsprzedaż!

22 września 2017

iPhone 8 w Orange – ruszyła przedsprzedaż!

Wydarzenie, na którym odbyła się premiera iPhone8, podobnie jak to bywało wcześniej stała się ważnym tematem, nie tylko dla fanów technologii. To już fenomen społeczny, który doczekał się już pewnie nie jednej naukowej analizy.  iPhone 8, co było dość oczywiste trafia także do Orange, na razie w formie przedsprzedaży. Smartfony są dostępne w większości planów mobilnych i Orange Love.

Jeżeli zostawimy z boku cały szum związany z premierą okaże się, że najnowszy iPhone, to bardzo dobry smartfon, śmiało mogący konkurować o palmę pierwszeństwa z najlepszymi tegorocznymi flagowcami. Apple potrafi tworzyć ładne, wydajne smartfony, które z jednej strony są proste w obsłudze, a z drugiej oferują olbrzymi zakres możliwości. Trudno powiedzieć, czy to bardziej zasługa parametrów czy iOS, który jest moim zdaniem jednym z kluczowych czynników stanowiących o sukcesach Apple. Podobnie jest z aparatami – tutaj technikalnia dopełnia oprogramowanie. Warto dodać, że tylko 8 Plus posiada aparat z podwójnym obiektywem, oraz zupełnie nowy „tryb portretowy”. Drugą, najbardziej zauważalną różnicą między modelami jest wielkość, w tym także wielkość ekranu.

Nie będę się jednak rozpisywał – o parametrach iPhone 8 możecie znaleźć w internecie elaboraty, więc zainteresowanych kieruje do „wujka Google”.

A więc do meritum – jak prezentuje się przedsprzedaż iPhone 8 w Orange? Trafiły do niej iPhone 8 64 GB w kolorach srebrnym (dostaliśmy wiadomość, że pierwsza partia tych telefonów została do nas wysłana z międzylądowaniem na Madagaskarze, więc przyjadą nieco później. Przepraszamy) i złotym oraz iPhone 8 Plus 64 GB w kolorach srebrnym i „gwiezdnej szarości”. Już wiecie, że smartfon będzie dostępny w kilku planach, jednak moim zdaniem najlepiej swój wzrok skierować na Orange Love i Plan Wzbogacony, z jego 20 GB transferu w Polsce, 3,52 GB w UE oraz nielimitowanymi rozmowami, MMS i SMS.

Pełna tabela ze wszystkimi kombinacjami poniżej.

Model Plan Standardowy Plan Optymalny Plan Wzbogacony Orange Love
iPhone 8 999 zł na start

103 zł opłaty miesięcznej

799 zł na start

104 zł opłaty miesięcznej

199 zł na start

122 zł opłaty miesięcznej

149 zł na start

132 zł opłaty miesięcznej

iPhone 8 Plus 999 zł na start

123 zł opłaty miesięcznej

799 zł na start

122 zł opłaty miesięcznej

199 zł na start

140 zł opłaty miesięcznej

149 zł na start

152 zł opłaty miesięcznej

iPhone 8 i 8 Plus są dostępne także w ofertach biznesowych. Ceny zaczynają się od 9 zł + VAT na start.

Liczba telefonów w ramach przedsprzedaży jest ograniczona, dlatego trzeba się spieszyć. Wszystkie telefony będziemy wysyłać po 28 września.

Więcej na stronie Orange.pl

Udostępnij: iPhone 8 w Orange – ruszyła przedsprzedaż!