Inne

LG Q6 – rozstrzygnięcie konkursu!

4 października 2017

LG Q6 – rozstrzygnięcie konkursu!

Robota sekretarza jury to jednak fajna fucha. Przypadła mi w udziale przyjemność ogłoszenia wyników konkursu, który zrobiliśmy razem z LG Polska. Zdecydowaliśmy się nagrodzić 7 uczestników, bo trzecie miejsce przypadło ex equo dwóm osobom. Dziękuję przy tej okazji przyjaciołom z LG, którzy przekazali konkursowiczom dodatkowy telefon.

Pierwszą nagrodę, jaką jest piękny smartfon LG Q6, dostają: Ewelina Bałazy, Natalia Kamińska-Pietrzak, Mateusz Pięta i Ziemowit Kasiński. Oto ich prace. Warto obejrzeć, nie tylko po to, żeby przyjrzeć się bliżej telefonowi, lecz także dlatego, aby dowiedzieć się więcej o fotografii mobilnej.

Drugą nagrodą są słuchawki LG Tone Infinim, które trafią do trzech panów: Macieja Trykowskiego, Piotra Wilczyński i Jarosława Świerczewskiego. Prośba o kontakt na znany Wam już z regulaminu adres mailowy.

Gratulacje dla wszystkich! Poziom materiałów, które przygotowaliście był wyrównany, a zadania niełatwe. Doceniamy godziny potrzebne na przygotowanie filmów i kreatywność. Na szczęście LG Q6 to telefon wdzięczny do testów i użytkowania. Moją opinię o LG Q6 podziela w swoim teście Michał Rosiak. Gdybyście chcieli przyjrzeć się im bliżej, albo nawet wejść w ich posiadanie… wiecie, gdzie szukać LG Q6.

P.S. Bądźcie czujni. Szykuje się kolejny MEGA konkurs.

Udostępnij: LG Q6 – rozstrzygnięcie konkursu!

Inne

Przetestujcie, co potrafi LG Q6 i wygrywajcie smartfony (aktualizacja)

30 sierpnia 2017

Przetestujcie, co potrafi LG Q6 i wygrywajcie smartfony (aktualizacja)

Dla fanów testowania smartfonów, mam kolejną świetną wiadomość. Wspólnie z LG przygotowaliśmy konkurs, w którym testujecie i wygrywacie LG Q6. To model, który właśnie wszedł do sprzedaży w Orange Polska. I chociaż nie jest flagowcem, ale ma wiele jego zalet i przystępną cenę. Miałem okazję być na jego premierze, trochę się nim pobawić i mam pozytywne wrażenia.

Swoją drogą większość tzw. „odchudzonych” flagowców cieszą się dużym zainteresowaniem wśród naszych klientów. Jestem przekonany, że z Q6 będzie tak samo. Ale do rzeczy, czyli konkurs.

Tradycyjnie podzieliliśmy go na dwie części. Pierwszy etap rusza teraz, a zadanie nie jest skomplikowane. Wymyślcie, co chcielibyście pokazać na powiększonym ekranie FullVision w proporcjach 18:9, gdybyście mogli to zrobić telefonem LG? Oceniać będziemy Waszą pomysłowość i nieoczywisty sposób przekonywania, że to właśnie ja powinienem być testerem. Odpowiadacie proszę w komentarzach. Macie czas do przyszłej środy (6 września). W czwartek do godz. 13.00 podamy 10 szczęśliwców i zaczniemy drugi etap. Wtedy każdy z nich otrzyma do testów LG Q6. Potem przez dwa tygodnie będą mieli pole do popisu, aby sprawdzać jego możliwości. Żeby nie było tylko łatwo i przyjemnie pojawią się też zadania:

1. Zrób wideo z niestandardowego rozpakowania LG Q6.
  2. Nagraj minimum 3-minutowy kurs fotografii mobilnej wykorzystując możliwości otrzymanego smartfona
  3. Pokaż końcówkę lata dzięki szerokokątnym zdjęciom LG Q6
  4. Znajdź kreatywny sposób by pokazać możliwości ekranu LG Q6

Mam nadzieję, że wszystko jest jasne i życzę powodzenia w konkursie. Aha, najważniejsze. Aż 3 najlepszych testerów dostaje smartfona na zawsze. Ale nie tylko one zastaną nagrodzeni. Dla osób, które będą na miejscach 4-6, LG przygotowało świetne słuchawki! Nagród jest sporo więc mocno liczę na Waszą aktywność.

Tutaj znajdziecie Regulamin konkursu

Ps. Masz blogowy tester już przyjrzał się LG Q6 i docenił ekran FullVision. Wam też pewnie się spodoba.

Aktualizacja [15:28]: Telefony do testów trafią do  Pan Pikuś, JarKen, mike278, Liliana, piter98, elizam, Dziadova, ziemowy, Mateusz i Ewelina. Piszcie na maila biuro(at)welldoneproduction.pl. Tutaj więcej o zwycięzcach pierwszego etapu i etapie drugim.

Udostępnij: Przetestujcie, co potrafi LG Q6 i wygrywajcie smartfony (aktualizacja)