Zapraszam na Orange Warsaw Festival 2017

5 grudnia 2016

Zapraszam na Orange Warsaw Festival 2017

Wiem, wiem czekaliście na tą informację już od jakiegoś czasu. Orange Warsaw Festival ponownie zagości na terenie Toru Wyścigów Konnych Warszawa-Służewiec. Będziecie mogli bawić się przez dwa dn. Planujcie już sobie weekend w stolicy – 2 i 3 czerwca. Szanowni Państwo, pierwszym headlinerem jest zespół Imagine Dragons.

e6e26019171908fc9026af772d2a69fb59b

Bilety na Orange Warsaw Festival 2017 będą dostępne w sprzedaży od jutra tj. od 6 grudnia, od godziny 12.00. Proponuję zakupić karnety Early Birds z rabatem dla klientów Orange.  Będą kosztowały 297 zł. To o 82 zł mniej. Starczy na bilet do Warszawy 🙂 Mam też nie lada gratkę dla prawdziwych fanów festiwalowej atmosfery. Od 16 grudnia będą także dostępne specjalne pakiety łączone karnetów na Orange Warsaw Festival i Open’er Festival Powered by Orange w cenie 866 zł dla klientów Orange.

Zaglądajcie na stronę festiwalu www.orangewarsawfestival.pl.

* AKTUALIZACJA: IMAGINE DRAGONS ZAGRAJĄ 3 CZERWCA

Udostępnij: Zapraszam na Orange Warsaw Festival 2017

Nowa płyta Julii Marcell na OWF2016 – aktualizacja

6 maja 2016

Nowa płyta Julii Marcell na OWF2016 – aktualizacja

Julia Marcell jest artystką, która dokładnie wie, czego chce. Jest młoda, zdecydowana. Gra na czym chce i jak chce. I ma świetne teksty. Spotkałyśmy się na krótkim wywiadzie. Posłuchajcie co planuje na Orange Warsaw Festival 2016.

A dzisiaj przed chwilą ogłosiliśmy na FB, że na Opener zagra Pharrell Williams! Jeden z najbardziej wpływowych twórców ostatnich dwóch dekad wystąpi w Gdyni 2 lipca!

549142404ba70f08de17c6f9bc861a5564e

Udostępnij: Nowa płyta Julii Marcell na OWF2016 – aktualizacja

ScHoolboy Q na OWF!

5 maja 2016

ScHoolboy Q na OWF!

Polska słynie z gościnności – udowodnijmy to po raz kolejny podczas Orange Warsaw Festival 2016. Będzie to pierwsza wizyta znanego jako ScHoolboy Q Quincy’ego Matthew Hanley’a w naszym kraju! Raper pojawi się na scenie już 4 czerwca, dając występ bezpośrednio przed Skrillexem. Pokażmy mu, że Polska umie się bawić jak mało kto!

W kwietniu mieliśmy okazję poznać przedsmak nowej, jeszcze niezatytułowanej płyty ScHoolboy’a – utwór „Groovy Tony” jest pierwszym od czasu wydanego w 2014r. albumu „Oxymoron”. Płyta spod skrzydeł wytwórni Top Dawg Entertainment bywa określana jednym z najciekawszych wytworów hip-hopu ostatnich lat – data wydania nowego albumu jest jednak wciąż nieznana. Czym zaskoczy nas członek grupy Black Hippie podczas OWF? Jesteśmy gotowi na wszystko.

Pełen line up imprezy dostępny tutaj.

MAKE SOME NOISE! 😉

8115fbe676ee93cf49f1366cf0ff066b016

Udostępnij: ScHoolboy Q na OWF!

Coraz więcej artystów na festiwalu Open’er

22 kwietnia 2016

Coraz więcej artystów na festiwalu Open’er

W tej odsłonie line-upu Openera nie zabraknie polskich akcentów, będzie dużo elektroniki i alternatywy. Fanów Marii Peszek chyba nie brakuje? Choć piosenkarka ma dość kontrowersyjne podejście do muzyki, to nie można jej zarzucić braku emocji na koncertach. Na Festivalu alternatywnego klimatu doda Spoken Love czyli połącznie Sistars i Łąki Łan. Elektronikę z kolei będzie można usłyszeć w wykonaniu duetu – xxanaxx, a także Baasch, który zyskał międzynarodową sławę przez skomponowanie muzyki do głośnego filmu „Płonące Wieżowce”. Wystąpi także katowicki zespół  JÓGA. Chłopaki gdy występowali na scenie „X Faktor” usłyszeli od Kuby Wojewódzkiego: „To zaszczyt Was spotkać”.  Chyba nie muszę Was dłużej przekonywać, że warto jechać do Gdyni?

bc5966cd2571def2305b89c9c04945ed195

5e8dd453e3c2b6aaa6f2936cc461f9c8ef1

f0ac6bf060b675289b558cdd869569a10f3

Udostępnij: Coraz więcej artystów na festiwalu Open’er

Mamy to! Kolejna odsłona Openera

19 kwietnia 2016

Mamy to! Kolejna odsłona Openera

Tegoroczny Opener obfitować będzie w soczystą mieszankę rytmów dla każdego. Do hip-hopowych beatów zakołyszą się wielbiciele Maca Millera, podczas gdy osoby zafascynowane klimatem death metalowym odnajdą się podczas występu grupy Nagrobki. Będzie też coś dla miłośników dreszczy na plecach (wywołanych głębokim basem) z pewnością poczują je podczas występu postpunkowego kwartetu Savages. Absolutny miks kultur muzycznych zagwarantuje nam z kolei zespół Shy Albatross z Natalią Przybysz przy mikrofonie. A to przecież jeszcze nie wszystko!

Pełen line-up

Jesteście gotowi?

6bd295a7de14380dc27faae511fd67ecf1c 36a376c61d9309abf717a2c47a09f028b44 deed28d6c1c368639120617ad21191ea572

Udostępnij: Mamy to! Kolejna odsłona Openera