6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile

11 września 2017

6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile

Nie minął jeszcze miesiąc od dnia, kiedy pisałem o gadżetach – niespodziankach, jakie można było dostać w nju. Dziś chcę Wam podrzucić info o kolejnej – jeszcze lepszej i zupełnie innej ofercie. Tym razem to Wy wybieracie swoją nagrodę z katalogu PAYBACK, czyli programu premiującego zakupy, którego chyba nie muszę specjalnie przedstawiać.

Od dziś do 10 października 2017 roku, dajemy 6000 punktów PAYBACK każdemu, kto kupi ofertę nju z rachunkiem lub nju internetowy. Wystarczy złożyć zamówienie i zarejestrować jego numer, wraz z numerem karty PAYBACK – na stronie promocji.

Jeśli nie macie jeszcze konta i karty w programie PAYBACK nie ma powodów do zmartwienia. Rejestracja trwa kilka chwil, a w zamian możecie zacząć zbierać punkty za zakupy u licznych partnerów programu. Wśród nich jest oczywiście Orange a ponadto mBank, BP, Hyundai, LOT, MediaMarkt i RTV Euro AGD, a nawet Zalando i wielu, wielu innych.

Wracajmy jednak do naszych 6000 punktów, które dostaniecie od nju. Możecie je połączyć z tym, co już macie na karcie, a jeśli to wasz debiut w PAYBACK – możecie zbierać dalej albo wykorzystać je na pierwsze zakupy. Z takim portfelem punktów wybór jest już naprawdę duży. W katalogu znajdziecie: co najmniej kilka typów słuchawek – dousznych i nausznych, przewodowych i bluetooth, myszki do komputerów, samochodowe uchwyty na telefon, audiobooki, kupony na zakupy, czy vouchery do wykorzystania w myTaxi. Uwadze polecam też dodatkową promocję Orange, w której teraz za 5900 punktów możecie zamówić etui na telefon według własnego, wymarzonego i oczywiście unikalnego projektu.

Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, ale osobiście polecam systematyczne zbieranie punktów, bo w programie PAYBACK naprawdę można dostać za nie wypasione nagrody. Zamówcie nju, zacznijcie zbierać punkty i przekonajcie się sami – ja zbieram :).

Udostępnij: 6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile

Gadżet – niespodzianka do zgarnięcia w nju mobile

14 sierpnia 2017

Gadżet – niespodzianka do zgarnięcia w nju mobile

Długi weekend skutecznie wymiótł wszystkich z miast nad wodę, do lasu, nad morze lub w góry. Wszędzie zrobiło się pusto, a my tu mamy fajną informację do przekazania. Na dodatek całkiem apropos wyjazdów za miasto, bo do zgarnięcia są między innymi gadżety, które przydadzą na takie okazje.

Wybór jest całkiem spory. Atmosferę podgrzewa dodatkowo to, że gadżet który dostaniecie będzie niespodzianką. Nie wiemy, kto jaki gadżet dostanie. Pewne jest za to, że któryś z nich trafi do każdego, kto weźmie udział w promocji.

Czasu nie jest za dużo bo tylko do 24 sierpnia, ale też skorzystanie z oferty zajmuje zaledwie kilka minut i trudno nie zdążyć. Jeśli wiec chcecie zamówić świetną ofertę na telefon, czy potrzebujecie mobilnego internetu, zacznijcie od strony www.njumobile.pl/oferta/zgarnij-gadzety-od-nju.

Po wybraniu nju z rachunkiem (osobiście polecam „Wszystko – nie więcej niż 29 zł”) lub nju internetowy i złożeniu zamówienia, dostaniecie jego numer. Z tym numerkiem zapraszam z powrotem na stronę promocji. Wpiszcie go w „okienko”, które znajdziecie przewijając stronę w dół. Pamiętajcie, by po wpisaniu numeru kliknąć strzałkę, która przeniesie Was do kroku nr 3, a następnie przejść do podsumowania w kroku nr 4. Tam akceptujecie regulamin promocji i wysyłacie swoje zgłoszenie.

Teraz wystarczy zacząć korzystać z zamówionych usług, a po pierwszym pełnym okresie rozliczeniowym możecie wypatrywać przesyłki z niespodzianką. Co w niej znajdziecie – tego nie wiem, ale powiem Wam co jest do wzięcia:

• Pendrive 8 GB
  • Głośnik  Bluetooth nju mobile
  • Selfiestick nju mobile
  • Słuchawki Stereo NOKIA Cloud Pop
  • Etui na tablet 8
  • Duża maskotka nju mobile
  • Karty do gry nju mobile
  • Puzzle nju mobile
  • Kubek nju mobile
  • Pojemnik na lunch nju mobile
  • Bidon nju mobile
  • Chusta Buff nju mobile

No i kto powiedział, że w długie weekendy nic się nie dzieje? Dzieje się i Ci którzy trzymają rękę na pulsie zawsze zyskują więcej i ten dreszczyk emocji…

Udostępnij: Gadżet – niespodzianka do zgarnięcia w nju mobile

Po 19 zł na głowę w nju za wszystko

3 lipca 2017

Po 19 zł na głowę w nju za wszystko

Stella, nasza blogowa specjalista od reklam była na urlopie, postanowiłem przejąć temat ;-). Jak pewnie wiecie z postu Zbyszka przed weekendem wprowadziliśmy sporo zmian w ofercie nju. Dodaliśmy do wszystkich planów no limit także na numery stacjonarne i pogmeraliśmy przy paczkach GB. Moim zdaniem wyszło super, a z tego co czytałem w komentarzach – Waszym też.

Czytaj więcej: W nju z rachunkiem wszystkie połączenia za max 19 zł, a nawet mniej

Teraz nadszedł czas by pochwalić się nowymi ofertami nieco szerzej niż tylko na naszym blogu. Szczególnie że znaleźliśmy bardzo fajne rozwiązanie, które część nazwie „efektem synergii”, a inni porostu „combosem”. Otóż jeżeli weźmiecie plan za 29 zł, dobierzecie do niego dodatkowy numer za 9 zł to dostajecie no limit rozmów, SMS i sporą paczkę GB na dwa numery za… 19 zł na głowę. Oczywiście to wszystko także w ramach roamingu w Unii Europejskiej.

W efekcie powstało takie dzieło z „tym żółtym”, jego koleżanką, tandemem, Warszawą, Berlinem, Rzymem i Paryżem w rolach głównych:

Wideo przygotowała agencja kreatywna Ogilvy&Mather, wyprodukował RedWorks, za postprodukcję obrazu odpowiadała Grupa Smacznego, a dźwięku Lunapark.

Udanych wakacji 😉

Udostępnij: Po 19 zł na głowę w nju za wszystko

Obsługa i Relacje z Klientami

Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju

3 lipca 2017

Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju

Przyznaję się bez bicia. Przespałem jeden z najlepszych newsów ostatnich tygodni, a może i miesięcy w naszej sieci. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko dzielną walkę na Openerze (po raz kolejny „powered by Orange”).

Może i sprawa niewielka, ale bardzo, bardzo przydatna, a co więcej unikatowa dla naszej sieci – nie ma tego nikt w Polsce, a o takim rozwiązaniu poza naszym krajem też nie słyszeliśmy (choć może gdzieś na końcu świata ktoś to stosuje).

Zrób to sam – wymień SIM

To do meritum. Możecie teraz wymienić kartę SIM w nju i Orange zupełnie samodzielnie, z dowolnego miejsca 24 godziny, 7 dni w tygodniu przez okrągły rok. Wystarczy, że w najbliższym kiosku, stacji benzynowej czy znanej sieci sklepów z zielonym płazem w logo, drogą zakupu zdobędziecie starter Orange na Kartę o wartości do 15 zł albo nju mobile na kartę o wartości 4 lub 5 zł. Następnie z używanej dotychczas karty SIM wysyłacie SMS na numer 80511 (w przypadku Orange) lub 80512 dla nju mobile w treści wpisując jej kod PUK. Po weryfikacji dostajecie SMS z potwierdzeniem oraz prośbą o przesłanie danych nowej karty (tej którą przed chwilą kupiliście)– jej numer lub numer telefonu oraz kod PUK. Całość trwa mniej więcej 15 minut.

Dodam tylko, że będzie wymiany można dokonać także poprzez nowe Mój Orange (to w wersji beta), wtedy procedura jest nieco inna, ale równie prosta.

15 zł i nowy SIM jest Wasz

Koszt całej akcji to 15 zł. Płacicie za nią w części ceną nowego startera, a różnica między nią a owymi 15 zł zostanie doliczona do Waszego rachunku (dla klientów abonamentowych) lub ściągnięta z Waszego konta głównego (dla prepaid). Z innych ważnych spraw – samodzielnie można wymienić tylko karty aktywne. Jeżeli gdzieś „posialiście” kartę, to niestety nie zadziała. Ważne jest także to, jakich kart można użyć do wymiany. Po pierwsze nie mogą one zostać zarejestrowane, po drugie zakupionych przed 2 lutego i zablokowanych, a także starterów, które utraciły ważność. O tym, że muszą być to startery o wartości do 15 zł już pisałem.

Ci którzy czytać nie lubią mogą obejrzeć wideo przygotowane przez Orange Eksperta 😉

Tutaj znajdziecie linki z większą ilością informacji:

Samodzielna wymiana karty SIM w Orange

Samodzielna wymiana karty SIM w Nju mobile

Udostępnij: Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju

W nju z rachunkiem wszystkie połączenia za max 19 zł, a nawet mniej

29 czerwca 2017

W nju z rachunkiem wszystkie połączenia za max 19 zł, a nawet mniej

Szybki kurs pakowania w nju mobile – za darmo

Wakacje już niemal w pełni, ale nie wszyscy zajmują się wyłącznie pakowaniem walizek. Na przykład nasze koleżanki i koledzy z nju postanowili zapakować coś innego i tak zrobili. Chyba nieźle im poszło, bo do abonamentów za max 19 i 29 złotych zapakowali wszystkie połączenia z numerami stacjonarnymi, które dotąd były dodatkową opcją do wyboru za 10 zł miesięcznie. To znaczy, że od dziś we wszystkich planach nju z rachunkiem mamy nielimitowane rozmowy komórkowe i stacjonarne w kraju oraz w roamingu na terenie UE, a ceny ani drgnęły. Na przykład w nju z rachunkiem za max 19 zł mamy teraz wszystkie połączenia telefoniczne w kraju i roamingu w UE, a do tego jeszcze 1 GB internetu w kraju w tym 0,96 GB także na internet w roamingu w UE. Wielbiciele SMS-ów i MMS-ów powinni do tego dorzucić jeszcze 9 zł na swoje hobby – również bez limitu na terenie kraju i UE. Myślę jednak, że lepiej zaszaleć i zainwestować jeszcze 1 zł by po prostu wziąć nju z rachunkiem za max 29 zł i dostać w nim 10 GB w kraju, w tym także 1,46 GB w roamingu.

Fajnie? Myślę, że fajnie, a nawet jeszcze fajniej, bo jeśli jest Was dwoje, to jak wiecie, za drugi numer w Waszej parze zapłacicie tylko 9 zł, co sprawi, że za wszystkie połączenia i pakiet 1 GB internetu, razem – wychodzi  tylko 14 zł miesięcznie albo w opcji na bogato z 10 GB internetu  – 19 zł miesięcznie na głowę.

W nju mobile duża walizka niezbędna

A teraz mały wywód udowadniający, że większa walizka zmienia świat na lepsze. Dlaczego? To proste – w nju na pewno mają duże walizki bo oprócz dopakowania połączeń stacjonarnych w nju z rachunkiem za max 19 i 29 zł, dopakowali też więcej internetu w nju z rachunkiem za max 39 zł miesięcznie. Teraz jest go tam 20 GB do wykorzystania w kraju, w tym 1,96 GB także w roamingu. W małej walizce by się nie zmieściło – to przecież jasne ;), a trzeba mieć jeszcze trochę miejsca na dopakowanie GB dla tych, którzy są z nami od dawna i dostają jeszcze więcej internetu co miesiąc. Wszystkie oferty, o których dziś mówimy łączą się z usługą „im dłużej tym lepiej”, co oznacza, że po pół roku stażu w nju dostaje się 2 razy więcej GB, po roku 2,5 raza więcej, a po dwóch latach 3 razy więcej GB co miesiąc. Czyli po dwóch latach to aż 60 GB w nju z rachunkiem za max 39 zł.

Jak to wszystko razem wygląda widać tutaj:

Grafika przedstawia nowe oferty nju z rachunkiem - rozmowy - nie więcej niż 19 zł, wszystko - nie więcej niż 29 zł i najwięcej - nie więcej niż 39 zł

Jednym słowem – pełna walizka

Oferta nju mobile – nieco formalności na koniec

Nowa oferta obowiązuje już od dzisiaj – 29 czerwca 2017 roku – na stałę. To nie jakaś krótkotrwała promocja. Zmieniają się też nazwy dotychczasowych ofert z rachunkiem, bo po zmianach, stare po prostu już nie pasują. Równocześnie zablokowana zostanie możliwość aktywacji starych usług do planu nju buzz: jeden na wszystko, wszystko komórkowe za 29 zł, rozmowy i internet, do komórkowych za 19 zł. Stare usługi będą mogły być używane przez klientów, którzy zakupili je przed 29 czerwca, nowi klienci nie będą mogli ich aktywować – w sumie nie sądzimy by chcieli. Klienci „starych” usług mogą przejść na nowe oferty włączając je przez sms lub na swoim koncie na njumobile.pl w zakładce usługi.  Cały opis nowej oferty znajdziecie oczywiście na www.njumobile.pl

Udostępnij: W nju z rachunkiem wszystkie połączenia za max 19 zł, a nawet mniej