Świąteczna oferta Orange Finanse

16 listopada 2016

Świąteczna oferta Orange Finanse

Co miesiąc 10 zł zniżki na usługi telekomunikacyjne, nawet 4 tys. złotych szybkiego kredytu a dla nowych klientów korzystne lokaty na koncie oszczędnościowym z oprocentowaniem 3,5 proc. w skali roku. To wszystko w świątecznej ofercie Orange Finanse „Super Bank dla Klientów Orange, Święta 2016”.

Dzięki promocji „Super Bank dla Klientów Orange, Święta 2016”, można zaoszczędzić rocznie 120 złotych zł w postaci zwrotu należności za usługi telekomunikacyjne lub ekstra doładowania na kartę. Aby skorzystać, wystarczy, że suma płatności zrealizowanych kartą wydaną do ich rachunku w banku Orange Finanse wyniesie co najmniej 300 zł miesięcznie. Promocja łączy się z rabatami Orange Open, co oznacza, że wybierający np. abonament na mobilny internet Orange Free Net o wartości 29,90 zł, po uwzględnieniu rabatu za e-fakturę, Orange Open i promocję świąteczną Orange Finanse, zapłacimy za niego jedynie 4,90 zł przez połowę trwania umowy, czyli przez 12 miesięcy. Z oferty mogą skorzystać wszyscy klienci usług mobilnych Orange na kartę i abonament.

Orange Finanse umożliwia w razie potrzeby pozyskanie dodatkowej gotówki. Na zakupy świąteczne można otrzymać nawet 4 tys. złotych szybkiego kredytu spłacanego w dogodnych, niskich ratach.

Dodatkowe korzyści można uzyskać doładowując telefon za pomocą konta bankowego w Orange Finanse. Przy każdym doładowaniu otrzymamy 30 procent więcej środków do wykorzystania na rozmowy w sieci Orange oraz połączenia z internetem.

Orange Finanse to także wygodny sposób na oszczędzanie. Otwierając konto osobiste do 2 lutego 2017 r. można otrzymać promocyjne oprocentowanie konta oszczędnościowego w wysokości 3,5 % w skali roku nawet przez 6 miesięcy.

Szczegóły dotyczące promocji można otrzymać dzwoniąc na infolinię 42 19300, na stronach internetowych pod adresem http://www.orange.pl/finanse-osobiste.phtml oraz w salonach Orange. Klienci otwierający konto bankowe w salonach mogą dodatkowo wybrać prezent – pamięć USB lub powerbank.

Mobilny bank Orange Finanse to wspólne przedsięwzięcie Orange Polska, operatora największej sieci szybkiego internetu w Polsce i mBanku – jednego z najbardziej innowacyjnych banków na świecie. To atrakcyjna oferta finansowa dla ceniących wygodne, proste a przy tym bezpieczne sposoby na zarządzanie swoimi finansami. Mobilne narzędzia i aplikacje ułatwiają stały dostęp do środków w dowolnym miejscu. Orange Finanse to: 0zł za otwarcie i prowadzenie konta, 0zł za wydanie i korzystanie z karty debetowej MasterCard, 0zł za krajowe przelewy zewnętrzne i wewnętrzne przez internet, 0zł za wypłaty kartą debetową ze wszystkich bankomatów w Polsce. Bilans dwuletniej działalności Orange Finanse to: ponad 300 tysięcy klientów, 2 miejsce w rankingu Przyjazny Bank „Newsweeka” w kategorii „bankowość mobilna” i 4 statuetki Comperia Stars dla Najlepszego Konta Oszczędnościowego.

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Mediateka

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Świąteczna oferta Orange Finanse

Szalone dni na wiosnę

22 marca 2016

Szalone dni na wiosnę

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Szalone dni na wiosnę

Ostatni „Szalony Weekend” przed Świętami. Samsungi i Huawei znacznie taniej

18 grudnia 2015

Ostatni „Szalony Weekend” przed Świętami. Samsungi i Huawei znacznie taniej

To już naprawdę ostatnia szansa. Święta tuż – tuż, a pomysły na prezenty na etapie rozsypki. Dlatego polecam zajrzeć do naszego e-sklepu z telefonami bez umowy, bo ceny pięciu fajnych telefonów poleciały mocno w dół. Średnio o mniej więcej 1/5, a jeden z nich o ponad 30% 😉

Jakie telefony znalazły się w ofercie?

Na pierwszy ogień, dwa smartfony Huawei – P8 i P8 Lite. Pierwszy potaniał o nieco ponad 20% do 1499 zł, drugi o prawie 17% do 749. Tradycyjnie zajrzałem do sklepów internetowych i muszę przyznać, że ze świecą można szukać lepszych cen. Telefonem, którego cena spadła najbardziej jest stary znajomy z poprzedniej edycji – Huawei Y5. Jego cenę obniżyliśmy o ponad 30% z 429 do 299 złotych. W promocji znalazły się także dwa modele Samsunga – Grand Prime G531F VE oraz Trend 2 Lite. Pierwszy, dobrze oceniany telefon ze średniej półki potaniał o 21% i kosztować będzie 529 złotych. Drugi z nich potaniał o prawie 30% z 349 do 249 złotych.

Szalony weekend, który powoli staje się naszą małą świecką tradycją trwa od dzisiaj do poniedziałkowego poranka. Startujemy o godzinie 15!

Udostępnij: Ostatni „Szalony Weekend” przed Świętami. Samsungi i Huawei znacznie taniej

Orange na Mikołaja

5 grudnia 2015

Orange na Mikołaja

Mikołajki już jutro, Boże Narodzenie za dwa tygodnie, a my wszyscy poszukujemy prezentów dla najbliższych. W ofercie świątecznej Orange znajdziecie kilka ciekawych propozycji – nie tylko prezentów dla bliskich, ale także usług, które z jednej strony zapewniają Wam wygodę, z drugiej zatrzymają kilka złotych w Waszych portfelach.

W tym roku ofert i promocji, które przygotowaliśmy na Święta jest sporo, zdecydowałem się więc na swój prywatny ranking. Pozycje są trzy (i pół 😉 ).

Smart Plany LTE ze smartfonem i prezentami za złotówkę. Smart Plany LTE znacie pewnie wszyscy: cztery wersje, począwszy od 39,99 zł po 89,99 zł, a  w ramach nich duże pakiety transferu danych, a także począwszy od planu za 49,99 zł nielimitowane rozmowy i SMS-y. Są też dwa Plany Wspólne, w których otrzymujecie maksymalnie trzy karty SIM oraz jedną kartę wyłącznie do internetu i dzięki temu za pojedynczy abonament no limit płacicie znacznie mniej. To już wiecie. Ale może nie zwróciliście uwagi na prezenty, które dajemy dodatkowo, w zależności od telefonu i planu, który wybierzecie. A są one bardzo fajne – na przykład: smartwach Alcatel OneTouch, seniorfon, tablet 8” i smartfon. Tutaj macie wszystkie informacje.

„Prezenty przez cały rok” w ofercie na kartę, czyli bonus, który dostajecie od nas za doładowanie telefonu. Usługę wystarczy aktywować wysyłając SMS o treści PREZENT. Później zliczamy wszystkie doładowania, które robicie aż do 8 stycznia i w zależności od ich łącznej sumy, nawet przez rok otrzymujecie od nas co miesiąc bonus. Za każdym razem jest to 30 minut do wszystkich sieci, ważne przez 7 dni. Wszystkie informacje o promocji znajdziecie pod tym linkiem.  Dodam tylko, że możecie zrobić prezent komuś bliskiemu i przekazać mu bonus, a my go dodatkowo podwoimy.

Internet LTE dla domu, to ostania z ofert, którą chciałem Wam przypomnieć. Moim zdaniem bardzo ciekawa, choć w jej opisie nie pojawia się słowo „prezent”. Jak działa? Po zakupie usługi, wyznaczacie punkt, w którym zostanie stworzona Wasza „strefa domowa” czyli obszar w promieniu 500 metrów, w którym macie nielimitowany internet. Poza tym obszarem macie do dyspozycji dość duży pakiet darmowego transferu (20 lub 40 GB). W prezencie, (który jednak i tutaj jest) ;-), w ramach pakietu otrzymujecie także abonament komórkowy. Poszperajcie na tej stronie, jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej! Drugą ofertą internetu jest mobilny Orange LTE Free Net – z dużym pakietem danych na transfer z pełną prędkością. Po jego wykorzystaniu nadal możecie korzystać z internetu z prędkością 5 lub 10 Mb/s – ale to w tańszych abonamentach, bo już od 34,95 zł internet macie właściwie bez limitu. Wszystko znajdziecie tutaj.

To mój prywatny ranking, a jeżeli uważacie, że któraś z ofert jest ciekawsza dajcie znać w komentarzach!

Udostępnij: Orange na Mikołaja

Szalone dni w zimowych klimatach

20 listopada 2015

Szalone dni w zimowych klimatach

Jakby na to nie patrzeć już prawie grudzień. A w grudniu mikołajki, Święta, a co za tym idzie prezenty. Jeżeli nie wiecie czym moglibyście obdarować Waszych bliskich mam propozycję – telefon. Ruszyły bowiem właśnie Szalone Dni. Trwają do 26 listopada i możecie znaleźć w nich kilka ciekawych smartfonów. Samsung Galaxy A5 będzie Was kosztował  w Smart Planie LTE za 69,99 zł tylko 99, zamiast 439. LG G3 staniał w abonamencie za 89,99 o 280 złotych, a Microsoft Lumia 640 o 80 złotych.

b2aee98c0a7fedb70658534a3b0b8818658

Daliśmy także dwa seniorfony w zestawach. Jeden jest dostępny razem z Sony XperiaTM M4 w sumie za 10 złotych, drugi z Samsung Galaxy Grand Prime za 2 złote. Obydwa w Smart Planach LTE za 69,99. Do tego dochodzi jeszcze Lumia 735 z odnowionym Sony Xperia E4.

Wybór jest szeroki, więc warto zajrzeć. Wszystkie informacje znajdziecie na stronie Szalonych Dni.

Gdybyście chcieli dowiedzieć się więcej o tych telefonach warto zajrzeć na stronę mojtelefon.info, tak tylko przypominam.

Udostępnij: Szalone dni w zimowych klimatach