Awans blisko – 6 GB za 6 goli

5 października 2017

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Nie można powiedzieć, że się udało. Po prostu Polacy zagrali tak jak na to zasługują polscy kibice – wyśmienicie. Jesteśmy o krok od awansu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Nadal musimy obserwować, jak potoczną się losy meczu Dani z Czarnogórą, jednak odskoczyliśmy rywalom.

Poza ogromną radością oznacza to dla Was także 6 bonusowych GB, po jednym za każdą strzeloną bramkę. Oczywiście gdy wyślecie SMS o treści  AWANSBLISKO pod numer 277. Tradycyjnie z promocji mogą skorzystać zarówno klienci abonamentu jak i oferty na kartę. Bonusowy pakiet ważny jest przez 5 dni, możecie go aktywować do północy w niedzielę.

Wszystkie informacje znajdziecie w regulaminie.

Obok zwycięstwa cieszę się, że Polacy zagrali w Erywaniu. Mecz naszej reprezentacji stał się bowiem świetną okazją do pokazania tego pięknego, choć nieco pomijanego w naszym kraju państwa. A Armenia ma się czym pochwalić. Więc jeżeli zainteresowaliście się nim przy okazji meczu, warto kontynuować tę fascynację. Szczególnie, że łatwo tam dolecieć i bezpiecznie podróżować. Więc apeluję: nie kończy naszej znajomości z Armenią na meczu w Erywaniu.

Pamiętajcie też, że 8 października czeka nas kolejny mecz. Więc znowu Wasze konto mogą zasilić kolejne GB. Obserwujcie naszego Facebooka i bloga.

Udostępnij: Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

4 października 2017

Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

Kolejna porcja wiadomości dla fanów prepaidów. Tym razem zmiany nie dotyczą jednak kolejnych kroków (niewielkich dla człowieka ale olbrzymich dla ludzkości) na drodze do upraszczania oferty.  Będzie za to o małym prezencie, dla wszystkich tych, którzy kupią starter w jednej ze wspomnianych w tytule ogólnopolskich sieci lub bardziej lokalnie KDSH Rypin, PSS Olsztyn, Codet oraz SL Optymi.

Prezentem jest 50 GB transferu, z którego możecie skorzystać 14 dni. Procedura jest prosta – wysyłacie kod, który otrzymaliście w czasie zakupów na numer telefonu, który dostaniecie wraz z nim. Promocja w Żabce i Fresh’u ważna jest do końca października, w punktach RUCH do końca listopada.

Dla fanów czytania regulaminów załączam regulamin akcji z RUCHem, jest analogiczny do tego z Fresh’em i Żabką, różnią się tylko datą zakończenia. No i oczywiście miejscem, w którym trzeba zakupić starter by dostać bonus.

Przy okazji przypomnę o innym bonusie, który możecie zgarnąć w związku z kupowaniem nowego startera (choć nie zawsze) – 100 GB i nielimitowane rozmowy ważne przez 3 miesiące.  Co prawda to bonus związany z poleceniem znajomemu naszych usług, ale dostajemy go i my i nasz znajomy. Więc dla kupujących nowy starter – w sam raz ;-).

Udostępnij: Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

Zaproś znajomego do Orange na kartę. Czeka na Was bonus!

19 września 2017

Zaproś znajomego do Orange na kartę. Czeka na Was bonus!

Ostatnio na blogu pisaliśmy o naszej ofercie na kartę 1 sierpnia. Powiększyliśmy wtedy paczkę danych w usługach no-limit. Praca u nas wre i praktycznie każdego miesiąca mamy dla Was coś co zmienia naszą ofertę na lepsze – wcześniej była to choćby wakacyjna promocja z 1410 GB w roli głównej. Jak łatwo policzyć oznacza to, że powinniśmy mieć dla Was kolejną dobrą wiadomość.

Dokładnie tak jest! Mamy dla Was bardzo fajny prezent dla Dwojga  – 100 GB i nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci w tym również na stacjonarne, z których będziecie mogli korzystać przez 3 miesiące zupełnie za darmo. Wystarczy, że zaprosisz swojego znajomego, członka rodziny, przyjaciela, sąsiada, panią w sklepie… i tak dalej do przejścia do Orange na kartę. Jak to wygląda? Najpierw trzeba wysłać numer telefonu znajomego SMS-em pod numer 80156. Jeżeli w ciągu 30 dni przeniesie on/ona swój numer do Orange na kartę to Ty i Twój znajomy lub znajoma otrzymacie bonus.

Zapros znajomego do orange na kartę

Osoba, która przeniosła numer otrzymuje go automatycznie, a my przypomnimy o tym SMS-em.  Natomiast osoba polecająca otrzymuje SMS z informacją co zrobić by dostać 100 GB i nielimitowane rozmowy – w wiadomości znajdzie wszystkie niezbędne informacje. Promocja jest ważna do 14 listopada. Jeżeli chcecie wiedzieć więcej zajrzyjcie na stronę: www.bezlimitunakarte.pl.

Udostępnij: Zaproś znajomego do Orange na kartę. Czeka na Was bonus!

Dwie nowe kampanie Orange

8 września 2017

Dwie nowe kampanie Orange

Dziś wystartowały dwie nowe kampanie reklamowe. Pierwsza z nich to mój ulubiony Robert Górski, w kolejnej odsłonie Orange na kartę. Nie ma kiosku, ale nadal jest zabawnie. Zobaczcie kto mu tym razem towarzyszy. Podpowiem, że będzie Zosia, Litwa i dusza romantyka. Resztę sprawdźcie sami. Dodam garść informacji praktycznych: za kreację spotu odpowiada Agencja Publicis, produkcję – Studio Tyrka, postprodukcję – Orka, a spot wyreżyserował Michał Gazda (reżyser m.in. serialu Wataha, Druga Szansa czy Belle Epoque). Media kupił dom mediowy Initiative Media.

Druga nowa kampania to Orange LOVE dla Firm, a w niej wesoła scenka z udziałem znanych Wam z wcześniejszych kampanii dwóch kucharzy. Za kreację tego spotu odpowiada Agencja Havas. Produkcją zajęło się M5, postprodukcją Miło, a materiał wyreżyserował Maciej Kowalczuk. Media kupił dom mediowy Initiative Media.

Udostępnij: Dwie nowe kampanie Orange

Wakacje z Orange (i nju) – konkurs!

7 sierpnia 2017

Wakacje z Orange (i nju) – konkurs!

Wakacje w pełni, sezon na ogórki i leniuchowanie. Jednak, jeżeli jesteście czujni, także w słonecznym nieco sennym sierpniu można wziąć udział w konkursie i zgarnąć nagrody. I to takie, że buty spadają.

Wakacyjne nagrody

Bo jak inaczej określić wyjazd na urlop (choć już po zakończeniu wakacji) warty 30 tys. złotych? Albo 5 smartfonów Samsung Galaxy S8?

A to tylko nagrody „główne”. Piszę to w cudzysłowie, choć mam pełną świadomość, że niejeden z nas chciałby wziąć udział w konkursie, w którym Samsung J3 2016 byłby „nagrodą pocieszenia”. A mamy ich aż 30. Do tego dołóżmy 50 sztuk słuchawek Samsung Bluetooth ANC oraz 500 doładowań konta na kwotę 30 zł.

Konkurs Wakacje z Orange - nagrody

Dlaczego spędziłeś wakacje z Orange?

Co trzeba zrobić by wziąć udział w konkursie? Mamy trzy kroki – pierwszy doładować konto w Orange na kartę lub w nju mobile kwotą co najmniej 10 zł poprzez internet lub aplikację mobilną. Następnie wejść na stronę wakacjezorange.pl i odpowiedzieć na jedno krótkie pytanie: „Dlaczego spędziłeś wakacje z Orange?” (bo spędziliście, prawda?). Trzeba uzupełnić krótki formularz, podać maila i numer doładowanego telefonu. Zadzwonimy do Was w sprawie nagrody (jeżeli wygracie).

Zabawa trwa do 30 września.

Wiem, że wyjazd (po)wakacyjny za 30 tys. to nagroda która przyćmiewa wszystko inne. Pamiętajcie jednak, że samo doładowanie poprzez internet dostajecie dodatkowo 10% kwoty .

Udostępnij: Wakacje z Orange (i nju) – konkurs!