Mamy awans, a kibice duuużo GB!

8 października 2017

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Rekord frekwencji na narodowym – ponad 57 tys. kibiców, 4 bramki i piękna piłka nożna. Tak w skrócie można podsumować zwycięski mecz z Czarnogórą. Mecz, dzięki któremu polska reprezentacja weszła z pierwszego miejsca w grupie do Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej. Pierwsza połowa nasza, potem Czarnogóra wyrównała, a na koniec przyszedł Lewandowski i pozamiatał. „Uff, dobrze, że mamy w drużynie gościa, który zarabia 20 mln euro rocznie.” cytując kolegę ;-).

Ale czy godzi się, by takie zwycięstwo, takie nerwy i taki awans uczcić jedynie pakietem 4 GB za 4 bramki? Na pewno nie!

Dlatego tym razem w ramach „Pakietu Kibica” mamy dla Was 28 GB ważne przez 10 dni. Dokładnie tyle, ile bramek strzeliła nasza reprezentacja w ciągu całych eliminacji. To dużo, dlatego zdecydowaliśmy się wydłużyć okres ważności pakietu do 10 dni. Pakiet będzie można aktywować do 11.10 wysyłając hasło MAMYAWANS na numer 277. Oczywiście nie trzeba być kibicem piłki nożnej, by aktywować pakiet 😉

Tutaj znajdziecie regulamin „Pakietu Kibica”.

Korzystajcie! 28 GB piechotą nie chodzi, szczególnie przez 10 dni.

Udostępnij: Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

5 października 2017

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Nie można powiedzieć, że się udało. Po prostu Polacy zagrali tak jak na to zasługują polscy kibice – wyśmienicie. Jesteśmy o krok od awansu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Nadal musimy obserwować, jak potoczną się losy meczu Dani z Czarnogórą, jednak odskoczyliśmy rywalom.

Poza ogromną radością oznacza to dla Was także 6 bonusowych GB, po jednym za każdą strzeloną bramkę. Oczywiście gdy wyślecie SMS o treści  AWANSBLISKO pod numer 277. Tradycyjnie z promocji mogą skorzystać zarówno klienci abonamentu jak i oferty na kartę. Bonusowy pakiet ważny jest przez 5 dni, możecie go aktywować do północy w niedzielę.

Wszystkie informacje znajdziecie w regulaminie.

Obok zwycięstwa cieszę się, że Polacy zagrali w Erywaniu. Mecz naszej reprezentacji stał się bowiem świetną okazją do pokazania tego pięknego, choć nieco pomijanego w naszym kraju państwa. A Armenia ma się czym pochwalić. Więc jeżeli zainteresowaliście się nim przy okazji meczu, warto kontynuować tę fascynację. Szczególnie, że łatwo tam dolecieć i bezpiecznie podróżować. Więc apeluję: nie kończy naszej znajomości z Armenią na meczu w Erywaniu.

Pamiętajcie też, że 8 października czeka nas kolejny mecz. Więc znowu Wasze konto mogą zasilić kolejne GB. Obserwujcie naszego Facebooka i bloga.

Udostępnij: Awans blisko – 6 GB za 6 goli

1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)

1 września 2017

1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)

To już tradycja – klienci Orange, zarówno Ci abonamentowi jak i z telefonami na kartę dostają GB po każdym meczu reprezentacji w ramach „pakietu kibica”. Razem z Wami przeżywaliśmy każdą chwilę walki naszej reprezentacji. I choć dzisiaj nie udało się wygrać, to 1 GB trafia na Wasze konto. Duńczycy okazali się nieco lepsi, niż sądziliśmy.

By aktywować 1 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Informacje znajdziecie na naszym Facebooku 😉 Możecie też zajrzeć do regulaminu promocji. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę , zetafon lub minutofon. Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do poniedziałku, 4 września do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie aż 5 dni od momentu aktywacji. Ten GB schodzi jako pierwszy, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach usług na kartę.

Pakiet kibica - grafika ilustracyjna

Szansa na kolejny pakiet już w poniedziałek po meczu z Kazachstanem – jak tradycja to tradycja! Jeżeli skorzystacie z obu promocji pakiety się zsumują i będą ważne w terminie ważności drugiego z nich.

Udostępnij: 1 giga na pocieszenie. I gramy dalej ;-)