Mamy awans, a kibice duuużo GB!

8 października 2017

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Rekord frekwencji na narodowym – ponad 57 tys. kibiców, 4 bramki i piękna piłka nożna. Tak w skrócie można podsumować zwycięski mecz z Czarnogórą. Mecz, dzięki któremu polska reprezentacja weszła z pierwszego miejsca w grupie do Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej. Pierwsza połowa nasza, potem Czarnogóra wyrównała, a na koniec przyszedł Lewandowski i pozamiatał. „Uff, dobrze, że mamy w drużynie gościa, który zarabia 20 mln euro rocznie.” cytując kolegę ;-).

Ale czy godzi się, by takie zwycięstwo, takie nerwy i taki awans uczcić jedynie pakietem 4 GB za 4 bramki? Na pewno nie!

Dlatego tym razem w ramach „Pakietu Kibica” mamy dla Was 28 GB ważne przez 10 dni. Dokładnie tyle, ile bramek strzeliła nasza reprezentacja w ciągu całych eliminacji. To dużo, dlatego zdecydowaliśmy się wydłużyć okres ważności pakietu do 10 dni. Pakiet będzie można aktywować do 11.10 wysyłając hasło MAMYAWANS na numer 277. Oczywiście nie trzeba być kibicem piłki nożnej, by aktywować pakiet 😉

Tutaj znajdziecie regulamin „Pakietu Kibica”.

Korzystajcie! 28 GB piechotą nie chodzi, szczególnie przez 10 dni.

Udostępnij: Mamy awans, a kibice duuużo GB!

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

4 września 2017

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Porażka z Danią okazała się wyłącznie “wypadkiem przy pracy”. Dzisiaj reprezentacja Polski grała znacznie lepiej, zasłużenie wygrywając z Kazachstanem na Stadionie Narodowym. Cieszymy się razem z Wami, dlatego w ramach “pakietu kibica” odpalamy Wam 3 GB – po jednym giga za każdą bramkę. Mając przy tym pewność, że jeszcze sporo Wam zostanie.

By aktywować pakiet 3 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Znajdziecie je na naszym Facebooku, możecie też zajrzeć do regulaminu promocji (PDF,164 KB). Koszt SMS dla abonementowców zgodny z taryfą, dla karciarzy – 20 gr. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę, zetafon lub minutofon.

Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do 7 września, do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie 5 dni od momentu aktywacji. Ten 3 GB schodzą z konta jako pierwsze, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach wykupionych usług na kartę.

P.S. Skoro już przy piłce nożnej jesteśmy, posłuchajcie co Jerzy Dudek, ambasador Klubów Sportowych Orange, mówi o naszym programie: Rodzicu, rusz się z kanapy.

Polska - Kazachstan - pakiet kibica Orange Polska

Udostępnij: 3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!