14 listopada 2016

W świątecznych promocjach Orange, klienci znajdą wiele inspiracji na wyjątkowe świąteczne prezenty. W pakiecie ze Światłowodem Orange, już za 69 zł miesięcznie dostaną: superszybki światłowodowy internet, telewizję z pakietami CANAL+ z HBO w prezencie oraz telefon domowy i abonament komórkowy. Dodatkowo mogą wybrać jeden ze świątecznych zestawów, a w nich nawet trzy smartfony lub konsola Xbox One S z grami. W ofercie jest również najszybszy w Polsce internet 4G LTE Orange – bez limitu danych, a na fanów muzyki czeka bezpłatny dostęp do Spotify Premium.

W dostępnej już ofercie promocyjnej, Orange proponuje nowym i dotychczasowym klientom bogaty wybór świątecznych pakietów i zestawów prezentów na każdą kieszeń.

Wszystkiego najnowocześniejszego i pasjonującego…

Wybierający jeden ze świątecznych pakietów usług ze Światłowodem Orange, już od 69 zł miesięcznie dostaną:

• najnowocześniejszy internet – Orange Światłowód o prędkości 100, 300 lub 600 Mb/s,
  • telewizję Orange TV z Pakietem Optymalnym, czyli aż 92 kanały telewizyjne, w tym 30 HD,
  • telefon domowy z nielimitowanymi połączeniami stacjonarnymi w kraju i międzynarodowymi do krajów Unii Europejskiej, USA i Kanady,
  • abonament komórkowy w jednym ze Smart Planów LTE do wyboru, z nielimitowanymi rozmowami i SMS-ami do wszystkich sieci oraz nielimitowanym internetem mobilnym 4G LTE.

Korzystając ze świątecznej promocji, przez pierwszy rok trwania umowy nie będą płacić abonamentu za telewizję i telefon komórkowy, a dodatkowo zyskają dostęp do 3 kanałów HBO i 8 kanałów CANAL+ na 6 miesięcy w prezencie. Po upływie rocznego okresu promocyjnego, cena abonamentu za cały pakiet wyniesie od 134,89 zł.

Oprócz tego, każdy klient zamawiający tę ofertę może wybrać jeden z wielu świątecznych zestawów prezentów, na które składają się dwa, a nawet trzy smartfony, którymi można obdarować bliskich. Wśród nich znajdą między innymi: najnowszego Huawei Nova w zestawie z opaską TalkBand B3, iPhone 7 32 GB w zestawie z iPhone 5s 16 GB,  czy potrójny zestaw smartfonów Orange – Neva 80, Dive 71 i Rise 31. Do wyboru jest też świąteczny zestaw, który ucieszy całą rodzinę – konsola Xbox One S z grami FIFA 2017 i Minecraft – Ulubione Dodatki oraz 6 miesięcznym dostępem do Xbox Live Gold.

Wszystkiego muzycznego…

Aby święta były radosne, nie może w ich czasie zabraknąć muzyki. Klienci wybierający abonament w Planie Smart Plan LTE otrzymają dostęp do Spotify Premium – jednego z najlepszych na świecie serwisów muzycznych, zapewniającego wygodny, mobilny dostęp do 30 milionów utworów muzycznych bez reklam. W zależności od opcji abonamentu, mogą go otrzymać w prezencie nawet na  24 miesiące, a ponadto wybrać zestaw nowoczesnych smartfonów, np.  Samsung Galaxy S7 edge w zestawie z Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM. Dzięki nim zabiorą swoją muzykę wszędzie tam, gdzie chcą jej słuchać. Usługę można wygodnie aktywować na stronie http://spotify.orange.pl

Wszystkiego ultraszybkiego…

Operator Sieci #1 – lider prędkości mobilnego internetu i dostawca najszybszego internetu światłowodowego – nie zapomniał o internautach szukających oferty świątecznej.

Dzięki Orange Open Extra, kupując internet domowy w postaci Neostrady, Orange Światłowodu lub Internetu LTE dla domu, mogą zyskać bezpłatny abonament komórkowy na 12 miesięcy. Dotyczy to zarówno klientów, którzy już mają abonament komórkowy w Orange lub dopiero go zamówią.

Ponadto, w świątecznej ofercie Orange Światłowód otrzymają niższy abonament przez pierwszy rok trwania umowy w pakiecie z telewizją, którą dostaną przez rok za darmo (np. dla prędkości 100 Mb/s, za 69,00 zł, a później 99,90 zł miesięcznie), do tego bezpłatny telefon domowy z nielimitowanymi połączeniami stacjonarnymi w kraju, do UE, USA i Kanady, pół roku energii za pół ceny w ofercie Orange Energia, 350 zł zniżki w Strefie korzyści z jednym z najlepszych na rynku kont bankowych Orange Finanse.

Bardzo szybki dostęp do sieci zapewnia też świąteczna oferta Internet LTE dla domu. Już za 69,90 zł miesięcznie klienci dostaną w niej: Internet bez limitu danych 4G LTE z pełną prędkością w strefie domowej, dodatkową kartę SIM za 5 zł miesięcznie, pakiet z limitem 60 GB miesięcznie do wykorzystania poza strefą domową, 500 MB w roamingu na terenie UE na cały czas trwania umowy, a ponadto mogą wybrać domowy router WiFi.

Wszystkiego mobilnego…

Klienci poszukujący oferty na najlepszy internet mobilny 4G LTE, w którego zasięgu jest już ponad 98% Polaków, mogą wybrać jedną ze świątecznych ofert Orange FreeNet. Korzystając z rabatu za e-fakturę i Orange Open (dostępnego dla każdego, kto posiada inną usługę mobilną Orange), już za 9,90 zł miesięcznie mogą korzystać z internetu mobilnego w Orange. Wybierając świąteczną ofertę z abonamentem za 44,90 zł lub 34,90 zł po uwzględnieniu rabatu Orange Open dostaną: co miesiąc 40 GB na dostęp do internetu mobilnego z pełną prędkością, a po jego wyczerpaniu nielimitowany dostęp z prędkością do 10 Mb/s oraz 500 MB w roamingu w UE do wykorzystania przez 24 miesiące. Ponadto mogą wybrać specjalny zestaw urządzeń w atrakcyjnej ofercie ratalnej, np. Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) ze smartfonem Huawei P8 lite dual SIM, za 55 zł miesięcznie.

Wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt…

Życzą oferty Orange dostępne na www.orange.pl oraz we wszystkich Smart Store’ach i Salonach Orange.

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Najszybszy internet, wyjątkowe zestawy świąteczne, telewizja, CANAL+ z HBO w prezencie oraz abonament komórkowy przez rok za darmo w świątecznej ofercie Orange

14 listopada 2014

Dla wszystkich, którzy lubią dobre filmy, sport i rodzinną rozrywkę przed telewizorem, te święta mogą być naprawdę wyjątkowe. Od 14 listopada wszyscy klienci kupujący FunPack-a otrzymają w prezencie na cały rok pakiet telewizji nc+, a w nim aż 130 kanałów dla całej rodziny. Świąteczna oferta FunPack-a to także doskonała okazja, by wymienić stary telewizor na nowoczesny Samsung Smart TV – za symboliczną złotówkę. Z kolei klienci, którzy do Neostrady chcieliby dokupić usługi mobilne, mogą otrzymać darmowy abonament komórkowy na 6 miesięcy, a później obniżyć rachunki za usługi w Orange dzięki rabatowi Orange Open. Z myślą o tych, którzy chcą mieć wygodny dostęp do internetu zarówno w domu jak i podczas świątecznych wyjazdów, Orange przygotował też nowy pakiet Internet Tu i Tam.

Świąteczna oferta Orange to wiele pomysłów na wspaniałe prezenty dla całej rodziny. Wszystkich, którzy lubią spędzać czas przed telewizorem, z pewnością zainteresuje najnowsza oferta FunPack-a z pakietem  Comfort+ Extra+ telewizji nc+ za darmo na 12 miesięcy. Znajdą w nim 130 najlepszych kanałów filmowych, dziecięcych, sportowych, rozrywkowych i popularno-naukowych. Aż 40 z nich nadawanych jest w jakości HD. Po upływie 12 miesięcy, abonament za ten pakiet wyniesie 59,90 zł. To oznacza, że przy umowie na 24 miesiące średni miesięczny koszt pakietu to tylko 29,95 zł.

Z kolei wszyscy, którzy na Święta chcieliby wymienić stary telewizor na duży i nowoczesny, mogą kupić FunPack-a w promocji z 40-calowym telewizorem Samsung Smart TV i otrzymać go za symboliczną złotówkę. Oferta jest dostępna przy umowie na 24 miesiące, miesięczny koszt abonamentu FunPack-a wyniesie 149,90 zł z VAT, przez cały okres trwania umowy, niezależnie od opcji prędkości interentu.

W FunPack-u klienci znajdą:
·         61 kanałów telewizyjnych, w tym 7 HD w pakiecie podstawowym
·         kanały Comedy Central oraz Comedy Central Family do końca roku w prezencie,
·         stabilny i szybki domowy internet aż do 80 Mb/s bez limitów transferu danych,
·         telefon domowy z nielimitowanymi połączeniami na numery stacjonarne w Polsce oraz do wybranych krajów. Do tego darmowa aplikacja Neofon, by  wychodząc z domu móc zabrać telefon ze sobą.

Kolejny powód, dla którego warto kupić FunPack-a, Neostradę z Telewizją lub samą Neostradę, to oferta świąteczna oferta Orange Open z kuponem na darmowy abonament komórkowy przez 6 miesięcy. Mogą go otrzymać wszyscy, którzy kupią Neostradę w opcji do 80 Mb/s lub Neostradę z Telewizją albo FunPack-a w dowolnej opcji prędkości. W ten sposób można oszczędzić nawet 359 zł, a po upływie 6 miesięcy za abonament płacić mniej dzięki rabatowi Orange Open. W zależności od liczby usług,
z których klienci korzystają w Orange, mogą obniżyć comiesięczne o 10, 20, 25, 35, 45, 55 lub nawet 65 zł miesięcznie.

Kupon na abonament za 0 zł umożliwia wybór jednego z dwóch planów taryfowych:
·         Smart Plan Halo za 39,98 zł  z nielimitowanymi rozmowami w Orange, dużym pakietem minut i SMS-ów do wszystkich sieci oraz smartfonami i telefonami do wyboru – już od 1 zł,
·         Smart Plan Multi za 59,98 zł w opcji bez telefonu, a w nim nielimitowane rozmowy, SMSy i MMSy do wszystkich sieci, pakiet danych na internet oraz 400 minut na bezpłatne rozmowy w roamingu.

Nowa oferta Orange to także dobra propozycja dla wszystkich, którzy chcą mieć wygodny dostęp do sieci zarówno w domu jak i podczas świątecznych wyjazdów. Mogą w niej skorzystać z nowego zestawu Internet Tu i Tam z abonamentem za 89,90 zł (z VAT). Znajdą w nim szybki i stabilny domowy internet – Neostradę do 10 Mb/s oraz internet mobilny z pakietem 10 GB, a do tego – za symboliczną złotówkę – tablet Samsung Galaxy Tab 4 7.0″ LTE z wbudowanym modemem. Dostępny jest także zestaw za 69,90 zł z neostradą do 10 Mb/s, internetem mobilnym z 5 GB danych, a także 2 urządzeniami po złotówce: tabletem FunTab 8 oraz routerem mobilnym.

Szczegółowe informacje na www.orange.plzobacz też prezentację.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Moc świątecznych prezentów z FunPack-iem: pakiet telewizji nc+, telewizor lub abonament komórkowy