Urządzenia

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

29 września 2017

Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Dzisiaj, tuż po północy rozpoczęliśmy sprzedaż nowych iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Zamiast spać byłem gościem salonu w warszawskiej Arkadii, gdzie najwcześniej można było kupić nowe smartfony Apple. Tłoku nie było. Spotkałem kilku klientów i dwóch dziennikarzy, zagorzałych fanów iPhone`a. Dominik i Wojtek, miło było spotkać Was gościć.

Nowe iPhone`y na żywo prezentują się świetnie chociaż na pierwszy rzut oka wielkich różnić w porównaniu z „siódemką” nie ma. Wnętrze to co innego, zwłaszcza aparat. O możliwościach smartfona pisaliśmy na blogu przy okazji przedsprzedaży. Zajrzyjcie do tego tekstu.

Nasze ceny – szczególnie w ofercie Orange Love – zdecydowanie atrakcyjne. Za iPhone 8 64 GB zapłacicie na start 149 zł, a później 132 zł miesięcznej raty + abonament za usługi. Z kolei iPhone 8 Plus 64 GB kosztuje – w tej samej ofercie – tyle samo na start, a później 152 zł miesięcznie. Warto także przyjrzeć się tym telefonom w Planie Wzbogaconym. Więcej dowiecie się na stronie orange.pl.

iPhone 8 Plus w Orange Polska

iPhone 8 w ofercie Orange

Udostępnij: Od północy iPhone 8 już jest! Premiera w Orange

Odliczamy z fanami iPhone’a

27 września 2017

Odliczamy z fanami iPhone’a

O pojawieniu się nowego iPhone`a wiedzą wszyscy, zarówno zwolennicy – zwani czasem wyznawcami, jak również przeciwnicy. Jeszcze kilka dni i w Polsce także ruszy oficjalna sprzedaż iPhone’a 8 oraz iPhone’a 8 Plus.

Jak być może pamiętacie – pierwsza w historii premiera iPhone’a w Polsce odbywała się we współpracy z Orange. Każdego roku wprowadzamy go do naszej oferty w szczególny sposób. Tym razem odpaliliśmy dla Was przedsprzedaż. Dzięki niej wszyscy niecierpliwie oczekujący mogą sobie zaklepać „ósemkę”. Ponadto w nocy z czwartku na piątek  specjalnie dla fanów Apple, będą otwarte trzy salony Orange – w warszawskiej Arkadii, gdańskiej Galerii Bałtyckiej i Galerii Krakowskiej. Sprzedaż iPhone 8 i iPhone’a 8 Plus ruszy po północy.

Jeśli jednak nie spieszy się Wam aż tak bardzo, od 29 września będziecie mogli zamówić sobie smartfony na www.orange.pl, a następnie odebrać go od kuriera w domu. Można będzie go kupić w ofercie zarówno z abonamentem jak i bez – w tzw. opcji SIM Free – czyli bez zobowiązań – tylko telefon. Słyszałem, że ceny będą niezłe.

Pozostało już niewiele czasu. Dla części z Was na pewno będzie to wyczekiwany moment i dlatego – specjalnie dla Was zaczynamy odliczanie, a Wy zastanawiajcie się jaki model wybrać?

Udostępnij: Odliczamy z fanami iPhone’a

Urządzenia

Ruszyliśmy z przedsprzedażą Galaxy Note 8

25 sierpnia 2017

Ruszyliśmy z przedsprzedażą Galaxy Note 8

Wczoraj w Nowym Jorku Samsung pokazał światu model Galaxy Note 8. Dziś w Orange Polska ruszyliśmy z jego przedsprzedażą, która potrwa do 14 września. Zamawiający otrzymają urządzenie w zestawie ze stacją dokującą Samsung DeX. Mamy przygotowanych 350 kompletów. Dostępne kolory w przedsprzedaży to czarny i złoty. Pod tym linkiem znajdziecie oficjalny komunikat Samsunga opisujący Note 8. Dzięki uprzejmości Wojtka Piechockiego z GSMonline poniżej zamieszczam zdjęcia z nowojorskiego wydarzenia.

Udostępnij: Ruszyliśmy z przedsprzedażą Galaxy Note 8

Film

„Czerwony Pająk” koprodukcja Orange już w kinach

27 listopada 2015

„Czerwony Pająk” koprodukcja Orange już w kinach

Zbrodnia, pojedyncze poszlaki, tropy prowadzące w ślepe zaułki i kolejne morderstwa. Dzielny agent FBI, czy też charyzmatyczny śledczy, rozwiązuje zagadkę i psychopatyczny morderca trafia do więzienia. Mimo że dobrze znacie takie scenariusze, to ich bohaterowie zazwyczaj żyją w USA. W Hollywood króluje mocne kino. Ale od dziś możecie oglądać „Czerwonego Pająka” – polski thriller, pokazujący czasy PRLu. W dodatku historia inspirowana prawdziwymi wydarzeniami. Musicie przyznać, że to dość niecodzienna propozycja filmowa? Przekonajcie się, czy film Marcin Koszałka przyprawi was o ciarki. I czy główny bohater Karol Kremer, będzie naszym polskim Kubą Rozpruwaczem? A teraz zapraszam Was na relację z premiery.

Udostępnij: „Czerwony Pająk” koprodukcja Orange już w kinach

Wielkie emocje w kwietniowym repertuarze Kina Orange

3 kwietnia 2015

Wielkie emocje w kwietniowym repertuarze Kina Orange

Dwie kinowe nowości – najnowszy film Małgorzaty Szumowskiej „Body/ciało” oraz premiera siódmej części kinowego hitu „Szybcy i wściekli”, to główne atrakcje w repertuarze Kina Orange w kwietniu. Oprócz tych dwóch tytułów na ekranach zagości przebojowe „Disco Polo”, oscarowa „Ida” oraz cieszące się niezmienną popularnością „Pięćdziesiąt twarzy Greya”. Z myślą o młodszych widzach pokazany zostanie pełnometrażowy „Baranek Shaun” oraz „Asteriks i Obeliks. Osiedle Bogów” w 3D.

W kwietniu Kino Orange odwiedzi osiem województw. Filmy z aktualnego repertuaru pokaże w wybranych dwudziestu miejscowościach, w których na co dzień nie ma kina.

Widzowie obejrzą „Body/ciało”, najnowszy obraz Małgorzaty Szumowskiej, który nagrodzony został Srebrnym Niedźwiedziem za reżyserię na ostatnim Międzynarodowym Festiwalu Filmowym Berlinale. W obsadzie filmu, jak zawsze u autorki „Sponsoringu” i „33 scen z życia”, znalazły się wybitne nazwiska: w głównej roli cynicznego prokuratora wystąpił Janusz Gajos. U jego boku pojawiła się świetna polska aktorka teatralna i filmowa Maja Ostaszewska, wcielając się w postać terapeutki posiadającej nadprzyrodzone zdolności. W obsadzie filmu zobaczymy także Tomasza Ziętka, aktorskie odkrycie „Kamieni na szaniec” oraz brawurowo debiutującą na ekranie Justynę Suwałę.

Lubiących ekstremalną rozrywkę z pewnością ucieszy kontynuacja kultowego filmu akcji  „Szybcy i wściekli 7”. Kinowa premiera zaplanowana jest na 10 kwietnia i od tego dnia film będzie grany także w Kinie Orange. Opowieść o zmaganiach samochodowych gangów wraca na ekrany w wielkim stylu – za każdym razem twórcy filmu starają się przebić efekty poprzedniej części, tak będzie i tym razem – zwłaszcza że motywem przewodnim filmu jest zemsta. Wyrafinowana, brutalna i… skuteczna – Ian Shaw planuje pomścić śmierć brata. W tej części po raz ostatni zobaczymy Paula Walkera (filmowy Brian O’Conner), który zginął w tragicznym wypadku samochodowym w 2013 roku. Seria „Szybcy i wściekli” jest niespotykanym dotąd w kinematografii fenomenem, dotąd filmy zarobiły na świecie ponad 2,3 miliarda dolarów.

Na ekranach Kina Orange nie zabraknie hitów ostatnich miesięcy. „Disco Polo” Macieja Bochniaka łączy w sobie elementy komedii, romansu oraz filmu drogi. Szalona opowieść o wschodzących gwiazdach disco polo podana została w oprawie największych muzycznych hitów gatunku. W filmie obok Tomasza Kota wystąpiła czołówka młodych polskich aktorów: Dawid Ogrodnik, Piotr Głowacki, Joanna Kulig i Aleksandra Hamkało,. Kontynuowane będą także pokazy filmu „Pięćdziesięciu twarzy Greya”, który od premiery w  Kinie Orange 13 lutego cieszy się nieustającym powodzeniem wśród publiczności. Widzowie będą mieli także okazję zobaczyć „Idę” Pawła Pawlikowskiego, tegorocznego zdobywcę Oscara w kategorii film nieanglojęzyczny roku.

Młodsi widzowie obejrzą „Baranka Shauna”, pierwszą pełnometrażową realizację przygód bohatera jednego z najbardziej popularnych seriali animowanych. W kwietniowym repertuarze Kina Orange znalazł się także tytuł „Asteriks i Obeliks. Osiedle Bogów” w 3D z gwiazdorską obsadą dubbingową w polskiej wersji językowej.

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
email: biuro.prasowe@orange.com