Noblistka w nowym spocie Orange na Kartę

14 kwietnia 2017

Noblistka w nowym spocie Orange na Kartę

Od dziś ruszamy z nową kampanią Orange na Kartę. Promujemy w niej Rozmowy bez Limitu do wszystkich sieci komórkowych za jedyne 25 złotych miesięcznie. Kampanię zobaczycie w telewizji i internecie. A w spocie nie byle kto, bo pewna noblistka oraz paryskie perypetie jej córki.

Za kreację materiału odpowiada agencja Publicis, produkcją zajął się Lemon, postprodukcją Studio Orka, a media zaplanował dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda, który ma na swoim koncie takie seriale, jak Usta Usta, Wataha, Druga Szansa czy Belle Epoque.

Korzystając z okazji życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt, w pełnej ciepła rodzinnej atmosferze i miłych

niespodzianek od zajączka. 🙂

Udostępnij: Noblistka w nowym spocie Orange na Kartę

Love dla Firm

3 marca 2017

Love dla Firm

Stella Widomska

Od dziś pokazujemy nowy pakiet Love dla Firm. W jego skład wchodzi Orange Światłowód oraz dwie karty SIM bez limitu, a całość za 84,88 zł + VAT.  Za kreację odpowiada Havas, produkcję  Dynamo, a postprodukcję Lunapark. Spot wyreżyserował Maciek Kowalczuk, a media kupił dom mediowy Initiative Media. Mnie niezmiennie bawią dwaj kucharze. A Was?

Udostępnij: Love dla Firm

Obsługa i Relacje z Klientami

Kochamy naszych przedsiębiorców

16 lutego 2017

Kochamy naszych przedsiębiorców

Wiemy, że nasi klienci biznesowi, jak wszyscy przedsiębiorcy, mają wiele spraw do załatwienia i mało czasu. Wiemy też jak ważna jest sprawna i efektywna obsługa, która pozwala zaoszczędzić czas, tak bardzo potrzebny osobom prowadzącym własną działalność. Aby nasi klienci biznesowi poczuli się wyjątkowo, postawiliśmy na skuteczność, profesjonalizm doradców i szereg przywilejów, takich jak obsługa przez Biznes Eksperta (mamy ich już 230), który zna historię firmy klienta czy możliwość umówienia się na spotkanie na konkretną godzinę. O tym opowiada nasz najnowszy spot który powstał we współpracy z agencją VML. Za produkcję odpowiadało Sputnik Studio, postprodukcję – Miło, spot wyreżyserowała Martyna Iwańska. Kampania jest emitowana wyłącznie w internecie.

Nie wiem jak Wy, ale ja czekam na czerwony dywan. 😉

Udostępnij: Kochamy naszych przedsiębiorców

SPA dla Twojego telefonu

14 lutego 2017

SPA dla Twojego telefonu

Dziś Walentynki. Ja cały czas czekam na dowody miłości od tajemniczych wielbicieli. 😉 A skoro już jesteśmy przy miłości, to nie mogę nie napisać o pakiecie Orange LOVE. Pisał o nim ostatnio Piotr (o tu). My mamy dziś dla Was kampanię z przymrużeniem oka. Zalecamy w niej domowe SPA Waszym telewizorom, laptopom i telefonom. Jak to zrobić pokazują CyberMarian i Ola Kasprzyk, w kampanii wymyślonej przez VML Poland.

A tak zupełnie poważnie, to Wasze urządzenia zasługują na to, co najlepsze, czyli pakiet usług doskonałej jakości: Orange LOVE. Oprócz filmów jest też konkurs. Porozmawiajcie z naszym Facebookowym botem i wygrajcie telewizor i jeden z dziewięciu telefonów. Dobrej zabawy!

Udostępnij: SPA dla Twojego telefonu