12 tysięcy osób na Orange Video Fest (0)

Stella Widomska

27 czerwca 2016

12 tysięcy osób na Orange Video Fest

Całkiem niedawno zapraszałam Was na trzecią edycję Orange Video Fest. Bawiliśmy się razem już tydzień temu i udało nam się pobić kolejny rekord frekwencyjny. Tak, było nas aż 12 tysięcy! Sami zobaczcie jak to wyglądało.

Udostępnij: 12 tysięcy osób na Orange Video Fest
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Zostań postacią z Biblii (0)

Stella Widomska

27 czerwca 2016

Zostań postacią z Biblii

Jakiś czas temu informowałam Was, że Orange Polska został partnerem technologicznym Biblii Audio Superprodukcji. Do projektu zostało zaangażowanych około 300 aktorów, w tym czołówka polskich gwiazd małego i dużego ekranu, m.in.: Jerzy Trela (Bóg), Adam Woronowicz (Jezus Chrystus), Krystyna Janda (narratorka w Ewangelii wg Świętego Mateusza), Małgorzata Kożuchowska (narratorka w Ewangelii wg Świętego Jana), Wojciech Malajkat (narrator w Apokalipsie wg Świętego Jana), Mariusz Benoit, Cezary Żak, Anna Polony czy wreszcie Teresa Lipowska. Teraz macie szansę, aby wśród tych nazwisk pojawiło się Wasze. Wystarczy wziąć udział w naszym konkursie, aby użyczyć głosu jednej z biblijnych postaci. Do dzieła i powodzenia! 🙂

A już niedługo, bo 18 lipca zapraszam Was na koncert Biblii Audio Superprodukcji. Wieczór uświetnią m.in. Krystyna Janda, Wojciech Malajkat i Adam Woronowicz. Szczegóły już wkrótce.

a693d83149b8c0f4edc4e5fe6d5cbc050f7

Udostępnij: Zostań postacią z Biblii
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Milion planów doMowych (0)

Wojtek Jabczyński

26 czerwca 2016

Milion planów doMowych

Lubię okrągłe liczby. Dlatego skusiłem się, aby napisać, że już ponad milion klientów korzysta z wprowadzonych od września 2008 r. nowych planów doMowych. Przypomnę, że to oferta, która zdecydowanie uprościła używanie telefonu stacjonarnego i daje spore oszczędności. W cenie abonamentu jest od 60 do 1200 min. na rozmowy, a w jednej z opcji można nawet wygadać się bez limitu. Moim zdaniem milion klientów w 9 miesięcy to świetny wynik i potwierdzenie, że trafiliśmy w oczekiwania tej części rynku. Pamiętam konferencję prasową i to, że część dziennikarzy z niedowierzaniem kręciła głowami, nie wróżąc większego sukcesu w promowaniu telefonii stacjonarnej. Myślę, że pomysł się obronił. Na koniec jeszcze kilka cyferek statystycznych. Oczywiście najwięcej klientów korzysta z oferty z 60 min. na rozmowy. Ponad 16 proc. wybrało jednak najwyższe plany z 1200 min. lub z brakiem limitu, a ok. 15 proc. użytkowników zdecydowała się na opcję podwojenia liczby minut w ramach abonamentu.

Udostępnij: Milion planów doMowych
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę