;

2 w 1, czyli dwie promocje z kodami rabatowymi w jeden dzień (0)

Piotr Domański

2 marca 2016

2 w 1, czyli dwie promocje z kodami rabatowymi w jeden dzień

Od dzisiejszego poranka, przez najbliższe 24 godziny będziecie mogli wygenerować  kupon, który daje 20% rabatu na 24 miesiące przy przedłużaniu umowy bądź wyborze zupełnie nowej.  Jednego dnia możecie wygenerować dwa kody – pierwszy by otrzymać rabat na abonament  głosowy, jak Smart Plan LTE, a drugi by otrzymać rabat na abonament internetu mobilnego,  jak choćby LTE FreeNet. Każdy działa osobno i dotyczy wyłącznie jednego z typów usług.

Właśnie dlatego napisałem w tytule „dwa w jednym” 😉

Wszystkie informacje na temat kodów znajdziecie tutaj.

Powodzenia i kto pierwszy ten lepszy – ilość kodów jest ograniczona.

Udostępnij: 2 w 1, czyli dwie promocje z kodami rabatowymi w jeden dzień
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

;

Mały kredyt na odnowienie usługi na kartę (0)

Piotr Domański

1 marca 2016

Mały kredyt na odnowienie usługi na kartę

Ile razy zdarzało się Wam, że zbliżał się termin przedłużenia usługi i nagle okazywało się, że brakuje Wam kilku złotych na koncie? Tak, to bywa bardzo irytujące. Dlatego wprowadziliśmy kredyt na odnowienie usługi. Umożliwi on Wam zaciągnięcie (nieoprocentowanej oczywiście) pożyczki w wysokości do 5 zł na sfinansowanie automatycznego odnowienia wybranej usługi cyklicznej.

Jak to działa?

Gdy na Waszym koncie brakuje od grosza do 5 złotych na automatyczne odnowienie usługi dostaniecie SMS-a z numeru 8051, który powie Wam że macie naszą małą „zdolność kredytową” ;-). Wiemy, że w godzinach porannych bywacie zajęci, dlatego dostaniecie go między 16 a 20. Macie teraz 15 minut na odpisanie na tego SMS-a. Jeżeli wyślecie wiadomość o treści TAK, jeszcze raz sprawdzamy, czy nadal brakuje Wam nie więcej niż 5 złotych i odnawiamy usługę. Wszystkie SMS-y są oczywiście bezpłatne. Debet na Waszym koncie zostanie pokryty przez część środków z najbliższego doładowania.

Listę usług, które możecie przedłużyć przy pomocy kredytu znajdziecie na stronie orange.pl. Jednak zaznaczę, że znajdziecie na niej choćby „Pakiet 2 GB + SMS-y bez limitu do wszystkich na 30 dni” 😉

Udostępnij: Mały kredyt na odnowienie usługi na kartę
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Innowacje

Orange Fab – wielki finał za nami. Sprawdź, kto jedzie dalej. (0)

Marta Cieślak-Krajewska

29 lutego 2016

Orange Fab – wielki finał za nami. Sprawdź, kto jedzie dalej.

W piątek (26.02) poznaliśmy finalistów 3. edycji polskiego Orange fab. Wiemy już, że do akceleracji, czyli wspólnych z Orange prac nad swoimi produktami, wejdzie 5 startupów.

Wise Stories – personalizowany gamebook, w którym dziecko staje się bohaterem fabuły i może wpływać na jej przebieg. Bolący brzuszek, pierwsza wizyta w przedszkolu, pojawienie się rodzeństwa? Jest na to bajka. Podstawą merytoryczną Wise Stories jest bajkoterapia oraz bajkoedukacja.

Deskdoo – oprogramowania (jako usługa lub jako prywatna chmura) do pracy zdalnej . Wspiera pracę zespołów rozporoszonych oraz pracowników zdalnych. Używając Deskdoo można pracować zdalnie, podobnie jak w biurze bez instalacji czegokolwiek na komputerze. Lubię to!

iWisher – serwis i aplikacja, która umożliwia tworzenie i dzielenie się wishlistami ze znajomymi. Czyli lista prezentów urodzinowych lub ślubnych w mobilnej appce, lub na stronie.

sher.ly – oprogramowanie do tworzenia własnej chmury plików na podobieństwo Dropbox’a. Jest to lokalna chmura bez ograniczeń ilości lub wielkości danych zapewniająca poufność dla udostępnianych danych.

Tap4Parking – informuje o dostępności wolnych miejsc postojowych w miastach. Rozwiązanie jest oparte o kamery IP. Informacja o wolnych miejscach parkingowych jest dostępna w czasie rzeczywistym w aplikacji T4P lub na elektronicznych tablicach na skrzyżowaniach.

Cztery startupy zostały wyróżnione:

NFWare – oprogramowanie wirtualizacji sieci (NFV) dla podmiotów, które mogą przetwarzać ruch na poziomie prędkości sprzętu, ale z wykorzystaniem standardowych serwerów x86 oraz w infrastrukturze chmury.

Inselly – narzędzie do mobilnej sprzedaży na Instagramie.

Message Catcher  – dla firm i reklamodawców. Abonent dostaje wirtualny numer telefonu i otrzymuje bonusy za przychodzące wiadomości reklamowe. Nadawca ma pewny kanał dostarczania wiadomości (masowych i spersonalizowanych) i otrzymywania informacji zwrotnych od klientów. Układ idelany?

Pregnabit (teleKTG) – zapisy z urządzenia przesyłane są do analizy do specjalistów (lekarza, położnej) w Centrum Monitorowania teleKTG, którzy  na bieżąco analizują przesyłane wyniki. Czyli ciąża pod opieką najnowszych technologii.

Pełny opis rozwiązań na stronie Orange Fab.

Zobaczcie, jak wyglądał finał, który odbył się w siedzibie Campus Warsaw powered by Google.

Gratulujemy zwycięzcom. Przed nim 12 tygodni wytężonej pracy, a potem Paryż i pokaz podczas Demo Day. Które rozwiązanie najbardziej Wam się podoba? Które chcielibyście zobaczyć w „Generacji startup”?

Udostępnij: Orange Fab – wielki finał za nami. Sprawdź, kto jedzie dalej.
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę