Blogowe spotkanie (0)

Ryszard Kamiński

20 czerwca 2011

Blogowe spotkanie

To był bardzo energetyczny weekend. Dla mnie pod znakiem Orange Warsaw Festival i przede wszystkim spotkania z Wami – naszymi czytelnikami i rzeczowymi krytykami, ale mam nadzieję, że też fanami naszych blogów :o) Tym razem reprezentowało Was 17 facetów, którzy odpowiedzieli na nasze zaproszenie i zjawili się w ostatni piątek w Warszawie.

No i się zadziało. Humor dopisywał Wam już na dworcu. W siedzibie TP rozmawialiśmy o nowinkach w smartfonach i tabletach, o zmianach w obsłudze klienta i szybkim internecie. Dzięki za ożywioną dyskusję. Była też niespodzianka, odwiedzili nas Maciej Witucki, prezes Grupy TP i Piotr Muszyński, wiceprezes ds. operacyjnych. Panowie dzięki za wizytę, nasi goście to docenili.

A potem był czas Orange Warsaw Festival. Zabawa w Orange Circle była świetna a koncerty jeszcze lepsze, ale o tym więcej już niedługo. Napiszcie jak Wy ocenianie drugą wizytę u nas i czy bez problemów wróciliście do domów. Dzięki za spotkanie, fajnie było poznać Was w realu. A dla tych, którzy nie mogli być z nami mamy relację.

Udostępnij: Blogowe spotkanie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę

;

Szalony weekend w e-sklepie (0)

Wojtek Jabczyński

18 czerwca 2011

Szalony weekend w e-sklepie

Tych, co lubią polować na przeceny i akurat potrzebują telefon lub tablet zapraszam w weekend do naszego e-sklepu inne.na www.orange.pl Za złotówkę dostaniecie trzy niezłe telefony i tablet przy konkretnej umowie. Chodzi o: Nokię E52 – abonament za 59,90 zł na 24 miesiące (normalna cena salonowa 249 zł); Samsunga Galaxy Mini – abonament za 39,90 zł na 24 miesiące (149 zł), Nokię C6 00 – abonament za 59,90 zł na 24 miesiące (299 zł) i Samsunga Galaxy Tab w abonamencie za 159 zł na 36 miesięcy. Zdecydowanie tańszy tablet możecie kupić też w drugiej opcji tj. za 99 zł – przy abonamencie za 99 zł na 36 miesięcy. Jeśli akcja wypali pomysł będziemy kontynuowali. A swoją drogą to niech żałują wszyscy, którzy wczoraj nie byli na Orange Warsaw Festival. Pełny stadion i świetne koncerty. Skunk Anansie dla mnie rewelacja! Dziś wieczorem drugi dzień wspólnej zabawy!

Udostępnij: Szalony weekend w e-sklepie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

;

Co mi opowiesz o sobie? (0)

Tomasz Sulewski

17 czerwca 2011

Co mi opowiesz o sobie?

Zdarzyło się Wam może kiedyś, że ktoś nieznajomy podszedł do Was na ulicy i zapytał Was o Waszą orientację seksualną albo zaproponował, że pokaże Wasze zdjęcia w bieliźnie kilku milionom osób? Nie? A może chociaż próbował od Was wyciągnąć osobiste informacje dotyczące adresu, rodziny, zainteresowań? Założę się, że jeśli by tak było, zareagowalibyście oburzeniem, a przynajmniej wykazali bardzo daleko idącą ostrożność.

Zobaczcie pewien eksperyment, który przeprowadziło na ulicy dwóch chłopaków:

Niby jest zabawnie, ale jednak daje nieco do myślenia, prawda? Może warto więc jeszcze raz sprawdzić, jakie informacje udostępniamy na naszych profilach w różnego rodzaju portalach – i czy na pewno chcielibyśmy, aby ktoś je wykrzykiwał przez megafon do przechodzących ludzi 🙂

A teraz biegnę już na spotkanie z czytelnikami blogów – w przyszłym tygodniu możecie się u nas spodziewać relacji 🙂

Udostępnij: Co mi opowiesz o sobie?
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę