;

Druga szansa na wypasione BMW (0)

Wojtek Jabczyński

26 grudnia 2009

Druga szansa na wypasione BMW

No i stało się. Kto nie wylosował BMW w pierwszej loterii Orange, która cieszyła się Waszym ogromnym zainteresowaniem, będzie mógł spróbować jeszcze raz. Od dziś rusza druga edycja, a na szczęściarzy ponownie czekają samochody bawarskiego koncernu. Przygotowaliśmy 104 sztuki bardziej wypasionych modeli. Codziennie, od poniedziałku do soboty, będzie losowane jedno BMW 316i, a raz w tygodniu X3. Tak samo jak w poprzedniej edycji, aby wziąć udział w loterii wystarczy wysłać SMS-a o treści BMW na numer 7400 za 4,88 zł z VAT. Płatne SMS-y to jednak nie jedyna możliwość wygrania samochodu. Losy można dostać za aktywację nowej karty SIM (postpaid 1000 losów, prepaid 200), usług Orange Free, Freedom, Freedom Pro (1000). Dotyczy to także osób przedłużających dotychczasowe umowy. Nowością są dodatkowe losy za dowolne doładowanie (od 10 do 2000 losów) i aktywowanie usługi Halo Granie (100). Szczegóły na www.bmw.orange.pl

Udostępnij: Druga szansa na wypasione BMW
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

;

Świąteczne życzenia od naszych przyjaciół (0)

23 grudnia 2009

Świąteczne życzenia od naszych przyjaciół

Już jutro Wigilia, początek najbardziej rodzinnych Świąt. Z tej okazji nasi przyjaciele składają Wam życzenia. Poniżej dowiecie się czego życzą naszym wiernym czytelnikom: prawdziwy Mikołaj z Laponii, aktorki a jednocześnie ambasadorki Fundacji Orange – Katarzyna Figura i Olga Bończak, piłkarz Legii i drużyny Orange i Przyjaciele Dickson Choto, trener Rafał Ulatowski oraz szef Orange sport Janusz Basałaj.

Udostępnij: Świąteczne życzenia od naszych przyjaciół
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

Porozumienie telekomów (0)

23 grudnia 2009

Porozumienie telekomów

TP i Netia zrobiły sobie prezent na święta. Dziś prezesi obu firm podpisali porozumienie, które pozwoli im na korzystną współpracę. To dobra wiadomość dla obu operatorów, ale znacznie lepsza dla ich klientów, którzy będą lepiej i szybciej obsługiwani.

Podpisanie porozumienia pomiędzy TP i Netią (autor Maciej Bębenek - Mobile Internet)

Dla nas to pierwsze z szeregu podobnych porozumień. TP będzie je podpisywać ze swoimi konkurentami by doprecyzować warunki współpracy, np. zasad korzystania z naszej sieci czy udostępniania usług telefonicznych i internetowych.
Gdy przez ponad rok mówiliśmy, że chcemy dogadać się z konkurencją wielu mówiło, ze to ściema i trzeba TP podzielić. Pierwsza do negocjacji przekonała się prezes UKE, która w październiku podpisała z TP porozumienie ramowe. Dziś, m.in. dzięki arbitrażowi UKE, mamy umowę z Netią, a za nią pójdą kolejne. To dobry zwiastun dla rynku na 2010 rok.

Udostępnij: Porozumienie telekomów
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę