;

Dwa giga na dzień dobry w nju na kartę (0)

28 lipca 2015

Dwa giga na dzień dobry w nju na kartę

Jeśli teraz aktywujecie starter nju mobile za 5 lub 20 zł, to na dzień dobry dostaniecie jednorazowy pakiet na internet 2 GB ważny przez 10 dni. Promocja działa automatycznie i nic nie musicie robić. Potwierdzenie przyznania bonusu dostaniecie SMS-em. Dalej, po jego wykorzystaniu możecie, korzystać z killerskich pakietów, które wprowadziliśmy w ubiegłym tygodniu. Przypomnę: 500 MB/5 zł; 1,5 GB/9 zł i 5 GB/19 zł. I jeszcze dla ciekawych wynik nju mobile po drugim kwartale 2015 roku: 624 tys. użytkowników. Z tego 66 proc. wybrało ofertę na kartę, a 34 proc. abonament.

2a20f510e7ecc7d808c79eb03e0ed059c47

Udostępnij: Dwa giga na dzień dobry w nju na kartę
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

;

Abonament przeskoczył oferty na kartę (0)

28 lipca 2015

Abonament przeskoczył oferty na kartę

Wczoraj pod wieczór ogłosiliśmy solidne wyniki za drugi kwartał 2015. Szczegóły znajdziecie tutaj, a ja tradycyjnie chcę zwrócić Waszą uwagę na parę ciekawych faktów. W ostatnich, trzech miesiącach zyskaliśmy netto 170 tys. klientów abonamentowych. Dzięki temu po raz pierwszy od 2008 roku postpaid (7 mln 879 tys.) przeskoczył prepaid (7 mln 690 tys.). Przekroczenie abonamentowej granicy 50 proc. jest symboliczne i pokazuje korzystny trend. Dalej rośnie nju mobile, z którego oferty korzysta 624 tys. klientów. Tradycyjnie w górę idzie mobilny internet – wzrost o 102 tys. klientów. Przy okazji ciekawostka. Wykorzystanie transferu danych na użytkownika (AUPU) w ostatnim roku zwiększyło się w naszej sieci mobilnej aż… o 120 proc. To pokazuje jak ważnym i niezbędnym była kompleksowa modernizacja, którą przeprowadziliśmy w ostatnich latach. Z LTE korzysta już 1 mln 270 tys. użytkowników, a w zasięgu technologii jest niemal 80 proc. Polaków. Smartfon ma już 55 proc. osób z głosowych ofert abonamentowych. Coraz chętniej korzystacie z konwergencji. Orange Open ma 627 tys. osób, a na jednego klienta przypadają średnio ponad cztery usługi. Wyzwaniem są usługi stacjonarne, które w coraz większym stopniu wypierają oferty mobilne. Dlatego inwestujemy w sieć światłowodową do domów. W drugim kwartale przybyło 87 tys. linii FTTH (łącznie mamy ich 193 tys.), ale to dopiero początek. Plany na ten rok to maksymalnie 650 tys. gospodarstw domowych podłączonych pod światłowód. Liczymy też na nową ofertę Neostrady za 39,90 zł, z którą wystartowaliśmy miesiąc temu i powiązane z usługami stacjonarnymi plany mobilne z dużymi rabatami.
adbcfb68ae3a74c3a220afdaec9e33e9d4d

Udostępnij: Abonament przeskoczył oferty na kartę
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

;

Killerskie pakiety w nju na kartę (0)

24 lipca 2015

Killerskie pakiety w nju na kartę

Dwa dni temu pisałem jak w nju z rachunkiem ogarniecie wszystko co komórkowe za 29 zł, ale to nie była jedyna nowość w tym tygodniu. Właśnie wystartowały killerskie pakiety w nju na kartę. Zamiast dotychczasowego jednego, macie teraz do wyboru trzy nowe. Zdecydowanie większe i za naprawdę niską cenę. Do tego w wariantach jednorazowym i cyklicznym. W ofertach prepaid nie znam lepszych. Wszystkie szczegóły znajdziecie na stronie nju mobile i w tabelach poniżej.

6561534a58a99530b17d439003facc27322

Udostępnij: Killerskie pakiety w nju na kartę
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę