;

Filmowe wspomnienia ze zlotu blogowego (0)

Wojtek Jabczyński

20 czerwca 2014

Filmowe wspomnienia ze zlotu blogowego

Pan Pikuś, Maciej Dąbek, Paweł U, neonet, Matti, ziemowy, potter28, Astis, PRC, pablo_ck, Underek, Szczypior, SD dziękujemy, że przyjechaliście i świetnie razem bawiliśmy się na 5 zlocie blogowym. Pamiętacie jeszcze koncerty na Orange Warsaw Festival, zabawę z dziećmi w szpitalu i spotkanie w Miasteczku Orange? Jeśli tak sobie z pamięcią, to ten film zdecydowanie Wam pomoże 😉

Dłuższy film będziecie mogli ściągnąć sobie z dropboxa. Link wyślę po weekendzie mailem.

Udostępnij: Filmowe wspomnienia ze zlotu blogowego
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Zapraszamy do nju reklamy (0)

Wojtek Jabczyński

Zapraszamy do nju reklamy

Pewnie niektórzy z Was widzieli już spot „O Ani, co w nju jest”, której bohaterka jest autentycznym i zadowolonym klientem nju mobile. Ale nie tylko Ania miała szansę by wziąć udział w reklamach. Wystarczy, że w aplikacji „Nju Casting” dostępnej na profilu nju mobile na Facebooku stworzycie swojego awatara, odpowiecie na krótkie pytanie, podacie numer telefonu i już będziecie mogli wziąć udział w castingu. Odważnych zapraszam. Pipik się nie obrazi 🙂

Udostępnij: Zapraszamy do nju reklamy
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Dokąd biegnie Robben? (0)

Marcin Dąbrowski

Dokąd biegnie Robben?

Znacie serial „Przyjaciele”? Był kiedyś taki odcinek pt. „Dokąd biegnie Phoebe?”. Phoebe – to ta najbardziej szalona z szóstki przyjaciół – jogging uprawiała osobliwie. Biegła przez park wymachując wszystkimi kończynami frywolnie, we wszystkie strony, bo to dawało jej największą radość. Robben też biega osobliwie, bo z piłką przy nodze porusza się szybciej niż bez niej. Czy ktokolwiek mógłby pragnąć mistrzostwa bardziej niż on, mający w sercu zadrę po przegranym pojedynku sam na sam z Casillasem w finale sprzed czterech lat? Ta przeszkoda już za nim, Hiszpanów na mundialu nie ma. Dokąd zatem biegnie Robben? Czy w tym roku ktoś będzie w stanie go powstrzymać?

Na razie w fazie pucharowej rywal znany tylko jeden – Chile. O włos od awansu jest Kolumbia, trudno oczekiwać, by Brazylia nie odprawiła skonfliktowanego Kamerunu, którego piłkarze najpierw kłócili się o pieniądze, a później między sobą, i to już na murawie, chyba o poziom zaangażowania. Do gry o awans włączył się Urugwaj, ale w jego grupie wciąż każdy ma szanse, nawet dwukrotnie pokonani Anglicy. Plaga kontuzji dopadła Portugalię i jej szanse w rywalizacji z USA maleją. Australia pożegnała się z turniejem golem nie z tej Ziemi Cahilla.

Tyle z boisk, a co wokół nich? Blisko stu chilijskich kibiców wtargnęło do centrum prasowego przed meczem z Hiszpanią, i choć na trybuny wejść im się nie udało, to na ochronie i organizatorach dziennikarze nie zostawili suchej nitki. Ivan Rakitic i Stephane Mbia nieco nagięli tradycję i po meczu wymienili się spodenkami. Joe Hart wyładował się na chłopcu do podawania piłek, gdy przez kilka sekund nie dostawał futbolówki. Zdjęć, filmów i memów oczywiście krążą setki, poniżej prezentujemy te najciekawsze:

b8decbd67f7b620cdb518bb15f60684f1f7

Udostępnij: Dokąd biegnie Robben?
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę