Muzyka

FLORENCE AND THE MACHINE headlinerem drugiego dnia OWF (0)

Kasia Barys

15 stycznia 2014

FLORENCE AND THE MACHINE headlinerem drugiego dnia OWF

Florence Welch wraz ze swoim zespołem zagra podczas drugiego dnia tegorocznej edycji Orange Warsaw Festival, czyli w sobotę 14 czerwca. FLORENCE AND THE MACHINE to trzeci ogłoszony wykonawca tegorocznej edycji OWF. A to dopiero początek! Artystka gra bardzo ciekawy rodzaj muzyki „indie rock”.  A wiecie, że pomysł stworzenia grupy Florence and the Machine był początkowo żartem wokalistki? Ciekawe jakie poczucie humoru zaprezentuje na Stadionie Narodowym? 🙂

Udostępnij: FLORENCE AND THE MACHINE headlinerem drugiego dnia OWF
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Muzyka

QUEENS OF THE STONE AGE wystąpi podczas Orange Warsaw Festival (0)

Kasia Barys

14 stycznia 2014

QUEENS OF THE STONE AGE wystąpi podczas Orange Warsaw Festival

Kolejnym zespołem, który zagra dla fanów muzyki na OWF będzie QUEENS OF THE STONE AGE. Zespół będzie drugim headlinerem w piątek 13 czerwca. Także pierwszy dzień Orange Warsaw Festival zaczynamy na bardzo wysokim, rockowym poziomie! Koncert odbędzie się w ramach europejskiej trasy festiwalowej promującej szósty studyjny longplay zespołu – „…Like Clockwork” – który przyniósł mu dwie nominacje do nagrody Grammy. Album został nominowany w kategorii Best Rock Album, zaś pierwszy singiel promujący to wydawnictwo „My God Is The Sun” w kategorii Best Rock Performance. Więcej o zespole możecie znaleźć na ich oficjalnej stronie.

Jutro kolejne ogłoszenie wykonawcy… 🙂

Udostępnij: QUEENS OF THE STONE AGE wystąpi podczas Orange Warsaw Festival
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Wyprzedażowe szalone dni (0)

Wojtek Jabczyński

14 stycznia 2014

Wyprzedażowe szalone dni

Pomysły i akcje, które polubiliście warto kontynuować w nowym roku. Jedną z nich są szalone dni, w których możecie zdecydowanie taniej kupić fajne smartfony. Dziś ruszyła pierwsza jej edycja w tym roku i potrwa do 21 stycznia. Proponujemy: HTC One w kolorze złotym – przypomnę, że jest dostępny wyłącznie w Orange – w Smart Planie Multi 159,90 za 1 zł (stara cena 99 zł); LG G2 w Smart Planie Multi 159,90 za 1 zł (stara cena 329 zł); LG Swift L9 w Smart Planie Multi 49,90 za 99 zł (stara cena 569 zł); Huawei Ascend P6 w Smart Planie Halo 79,90 za 99 zł (stara cena  649 zł) na 99 zł i Samsung Galaxy Young w Smart Planie Halo 29,90 za 49 zł (stara cena 259 zł). Wszystkie umowy na 24 miesiące. Promocja dotyczy nowych klientów oraz tych z Was, którzy przedłużają umowy lub przenoszą numer z konkurencji. Szczegóły znajdziecie tutaj.

AKTUALIZACJA: 15 stycznia, godz. 9.25. Szalone dni są aktualne jeszcze tylko dzisiaj. Niestety musieliśmy je skrócić. Jeśli ktoś z Was jest zdecydowany, proszę się śpieszyć.

17fd9c8160e48229c3610c752dd0cf3b447

Udostępnij: Wyprzedażowe szalone dni