Innowacje

Innovation Days 2013 – zobacz relację (0)

Marta Cieślak-Krajewska

Innovation Days 2013 – zobacz relację

Dni Innowacji 2013 przeszły już do historii. Motywem przewodnim tegorocznej konferencji były Big Data. Jak zmienią rynek, jakie wyzwania stawiają przed użytkownikami, operatorami i dostawcami sprzętu? Dowiecie się z naszej relacji.

Jeśli zainteresował Was temat, to naprawdę gorąco polecam rozmowy na portalu orange.pl:

Czym są Big Data? mówi prof. Mieczysław Muraszkiewicz z Politechniki Warszawskiej

Rola operatora w świecie Big Data mówi Piotr Muszyński, wiceprezes Zarządu Orange ds. Operacyjnych

Wyzwania i trendy w Big Data mówi Andrzej Dulka, prezes zarządu Alcatel-Lucent Polska

Czy powinniśmy obawiać się postępu technologicznego mówi Edwin Bendyk, publicysta tygodnika Polityka

PS. Ogrody Innowacji w Miasteczku Orange są już oficjalnie otwarte. Od Nowego Roku będzie się tam działo! Śledzcie nasz blog, będę wrzucać informację o nowościach prezentowanych w OI.

Co sądzicie o tegorocznej edycji Innovation Days? I kto wybiera się do nas za rok? 🙂

Udostępnij: Innovation Days 2013 – zobacz relację
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

B(v)logerzy podwoili prezenty (0)

Marek Wajda

B(v)logerzy podwoili prezenty

Do jednej z warszawskiej galerii handlowych udała się nasza b(v)logowa ekipa żeby podarować kilka niespodzianek od Orange. Martin Stankiewicz wyszukiwał osoby, które właśnie kupiły prezent. Rozmawiał z nimi, dopytywał się dla kogo niespodzianka, a w tym czasie, trójka ekspertów zastanawiała się jak trafić z podwójnym prezentem. Krzysztof Gonciarz wybierał prezenty związane z kulturą i technologią. Maria Górecka (mamygadzety.pl) prezenty dla dzieci, a Kasia Gorol (jestemkasia.com) wybierała kosmetyki i ubrania.
Zobaczcie sami jak dali czadu:)

Poniżej kilka fotek z backstage.

72b1067ee803487eba52989f3d9922c868d 644d5decf25de37a69a3940b1b04a0ba80b 2307710f0588d56c53f87fa04a4cbbdcedb b64bc776820fb2e02bfdae455ae5a702ddb

Wkrótce święta, a jeśli nie zdążyliście kupić prezentu, pamiętajcie, że Orange możecie je podwoić – zawsze lepiej dostać więcej prezentów 😉

Udostępnij: B(v)logerzy podwoili prezenty
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Wybierz swój numer w Orange (0)

Wojtek Jabczyński

Wybierz swój numer w Orange

Chcecie wybrać sobie własny i unikatowy numer telefonu? Nie ma problemu. Od dzisiaj możecie kupić specjalny starter, a przy aktywacji karty SIM wybrać numer i plan taryfowy z jakiego chcecie skorzystać. To pierwsza w Polsce tego typu usługa. Działa tak, że po włożeniu nowej karty SIM do telefonu otrzymacie automatyczną informację o proponowanym numerze. Możecie go zatwierdzić lub wybrać inny. Są na to trzy sposoby: losowy, z listy proponowanych numerów lub na podstawie osobiście wpisanych cyfr np. daty urodzin. Potem, także samodzielnie, możecie wybrać taryfę Orange na kartę, która najbardziej Wam pasuje. Na koniec otrzymacie SMS z potwierdzeniem wybranego numeru oraz taryfy. Startery z funkcją „Wybierz swój numer” własnie zaczęliśmy je dystrybuować, będą dostępne szerzej na początku 2014 roku. Szukajcie w salonach Orange, sieci Ruch, Relay, InMedio, stacjach Statoil, wybranych kioskach i sklepach na terenie całego kraju. Szczegóły oferty znajdziecie tutaj.

47724c2751e0c4551737fa669bf806a1c8d

Udostępnij: Wybierz swój numer w Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę