Inspektor Budżet (0)

Czytelnicy Bloga

Inspektor Budżet

Droższe nie zawsze znaczy lepsze. Łatwo powiedzieć, trudniej stwierdzić, czy to popularne stwierdzenie odnosi się to także do wyposażonych w coraz to lepsze podzespoły i zachwycających nas regularnie elektronicznych gadżetów. Posiadanie tabletu, smartfonu, czy notebooka (a najlepiej wszystkich trzech pozycji) to często koniecznoś dla maniaków nowych technologii. Jednak nie każdy z nas chce płacić majątek za niekoniecznie niezbędne do życia sprzęty. Z myślą właśnie o tych osobach stworzyliśmy nasz nowy cykl – Inspektor Budżet. Prowadząca Monika Mrozowska testuje w nim najciekawsze, a zarazem niedrogie tablety, smartfony oraz notebooki i sprawdza, czy sprawują się tak samo dobrze, jak ich „drogie” odpowiedniki.

W pierwszym odcinku „Inspektora” test siedmiocalowego tabletu Manta MID 703 Duo Power 3G GPS z wbudowanym modemem 3G i możliwością korzystania z dwóch kart SIM jednocześnie. Brzmi nieźle? Kliknij w ten link i przekonaj się, czy warto zwrócić uwagę na ten sprzęt. Następny odcinek, a w nim budżetowy smartdon już za dwa tygodnie na portalu Orange Ekspert.

3e2e2f8e326fb4e8158253454172bf340b6

Udostępnij: Inspektor Budżet
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę

Innowacje

Rozkręcają się testy FTTH (0)

Wojtek Jabczyński

Rozkręcają się testy FTTH

Lekko ponad miesiąc temu zaczęliśmy w Warszawie testy FTTH, w których oferujemy Internet o prędkości 200 Mb/s wraz z maksymalnym zestawem usług multimedialnych. Wszystko za darmo. Mamy już ponad 250 klientów z aktywnymi modemami, co znacza, że realnie korzystają z naszych usług. Pilot robimy w różnych budynkach, zarówno tam gdzie jest duża konkurencja, jak i w miejscach, gdzie nie ma nikogo prócz nas. Chodzi o to, by przećwiczyć wszystkie modele biznesowe. Darmowe testy kończą się we wrześniu i potem zaczniemy sprzedawać usługę komercyjnie. Jaki będzie wtedy zasięg FTTH i jakie mamy plany, możecie przeczytać w wywiadzie wiceprezesa Orange Polska Piotra Muszyńskiego, którego udzielił serwisowi rpkom.pl Gorąco polecam.
ecf9f65dc5b0b599772736a7e05f5f7c36d

Udostępnij: Rozkręcają się testy FTTH
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Nielimitowane rozmowy w Orange One (0)

Wojtek Jabczyński

Nielimitowane rozmowy w Orange One

Jeśli lubicie pogadać sobie do woli i nie płacić za to więcej, zachęcam do skorzystania z promocji, która potrwa od dziś do 7 lipca. Po każdym doładowaniu w taryfie Orange One, za minimum 25 zł, dostajecie darmowe pakiety minut do wszystkich sieci mobilnych. Obowiązuje zasada im wyższe robicie doładowanie, tym dłużej macie bezpłatne rozmowy. Szczegóły znajdziecie w tabeli poniżej i tutaj. Żeby włączyć promocję wysyłacie SMS o treści PROMOCJA pod nr 403 lub możecie to zrobić krótkim kodem *101*62# i przycisk połączenia. Ważna uwaga. Usługa wyklucza się z promocją Konto ważne rok.

14d5117c34789e7e8e758a11394b1e6fb14

Udostępnij: Nielimitowane rozmowy w Orange One
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę