Interaktywna kampania Orange Open (0)

Marek Wajda

23 kwietnia 2012

Interaktywna kampania Orange Open

Widzieliście już reklamy Orange Open? Dzisiaj wystartowała nowatorska kampania, promująca Orange Open, o której pisał Wam już Wojtek. Wspomnę tylko, że dzięki usłudze możecie połączyć oferty telefonii stacjonarnej, mobilnej, internetu i telewizji.
Jak na tak niestandardową ofertę to i reklama jest niespotykana. Oprócz reklam w prasie, filmów w telewizjach, banerach na największych portalach będzie sporo nowości. W telewizji zostaną wykorzystane działania T-commerce – abonenci sieci Multimedia w czasie emisji spotu będą mogli otrzymać darmowy dzwonek. Jeśli wybierzecie się do kina zobaczycie nasza reklamę w 3D.
W prasie i po raz pierwszy w Polsce również w outdoorze wykorzystana zostanie technologia Aurasma. Wystarczy, że masz smartfona albo  tablet z tą aplikacją będziesz mógł zajrzeć w wirtualny świat statycznej i zobaczyć m.in. obraz w 3D czy film reklamowy. Robi to naprawdę niesamowite wrażenie – polecam sprawdzić. Ponadto na części billboardów zainstalowane będą routery z darmowym WiFi!
Nie będą zdradzał wszystkiego. Jak się natkniecie na inną reklamę to dajcie znać.

Siatka_1.jpg

Udostępnij: Interaktywna kampania Orange Open
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Tydzień z tysiącem minut (0)

Wojtek Jabczyński

23 kwietnia 2012

Tydzień z tysiącem minut

Przy okazji zmiany marki TP na Orange obiecaliśmy, że będziemy mieli dla was wiele niespodzianek. Jedną z nich jest wydłużenie ostatniego, kwietniowego weekendu z Orange, który potrwa cały tydzień. Co więcej, będziecie mogli w tym czasie wygadać się do oporu. Od dziś godz. 20.00 do niedzieli 29 kwietnia godz. 23.59 możecie włączyć sobie bezpłatnie pakiet 1000 minut do sieci stacjonarnych w Polsce. Jego ważność to 7 dni od chwili odpalenia na danym numerze. Jak skorzystać z promocji. Wystarczy wysłać bezpłatnego SMS-a o treści W pod numer 80200. Włączenie pakietu 1000 minut zostanie potwierdzone SMS-em. Szczegóły na www.orange.pl/weekendyzorange

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Tydzień z tysiącem minut
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Balon Orange nad Warszawą (0)

Michał Rosiak

20 kwietnia 2012

Balon Orange nad Warszawą

Nad Warszawą pojawił się nietypowy obiekt – helowy balon z gondolą widokową dla 30 osób. Ci, którzy już go widzieli wiedzą, że to nie UFO tylko coś co przygotowaliśmy dla warszawiaków wspólnie z firmą Warsaw Sky. Orange Stacja Balon będzie dodatkową atrakcją stolicy, nie tylko podczas UEFA EURO2012™. Podobne latają już w Hong-Kongu, Paryżu i Berlinie.

Okazuje się, że prawnie i technologicznie umieszczenie balonu na niebie to niełatwa sprawa. Przykładowo dziś jego lot wstrzymała burza nad Warszawą. Balon pozwoli na podziwianie panoramy stolicy i okolic z wysokości 130 metrów. Obok niego powstanie m.in. kawiarnia, sklep z pamiątkami, a na liczącym 1,5 h obszarze będą organizowane koncerty, imprezy plenerowe czy festiwale filmowe. Do maja będą trwały prace przygotowawcze do lotów z pasażerami.

Warto czekać i wybrać się do Warszawy. Przez pierwsze dwa tygodnie przeloty będą dla klientów Orange darmowe, a później będą mogli oni skorzystać ze specjalnej zniżki. Już dziś więc informuję, że balon jest usytuowany przy Moście Świętokrzyskim, po prawej stronie Wisły, zaledwie kilkaset metrów od Stadionu Narodowego. Jest w pełni ekologiczny, zużywa niewiele więcej energii elektrycznej niż laptop.

a4c7aa81fbe1ec9882467757c6ad0e6d925

Udostępnij: Balon Orange nad Warszawą
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę