Internet Day-by-Day (0)

Wojtek Jabczyński

Internet Day-by-Day

Od dziś, jeśli sporadycznie korzystacie z netu, możecie podpisać nową umowę lub przedłużyć obecną w promocji Orange Free Day-by-Day oraz Business Everywhere Day-by-Day. Jak się nie mylę, to jedyna na rynku oferta mobilnego dostępu do internetu w technologiach GSM/CDMA, w której klient nie ma opłaty abonamentowej, a płaci wyłącznie za dni, w których korzysta z dostępu sieci. W promocji otrzymujecie każdego dnia pakiet 1 GB i sami decydujecie, czy z niego skorzystacie, czy nie. Pakiet 1 GB obowiązuje codziennie od godziny 0:00 do 24:00. Niewykorzystane wartości pakietu nie przechodzą na kolejny dzień. Taktowanie paczkami danych co 1 kB. Dodatkowo w BE Day-by-Day 10 korzystacie z internetu bezpłatnie w pierwszym dniu każdego miesiąca, do końca trwania umowy. Bez względu na wybraną opcję możecie też aktywować usługę Cała Naprzód, dzięki której po wykorzystaniu dziennego pakietu 1 GB, nadal możecie korzystać z internetu z maksymalnie dostępną prędkością. Szczegóły tutaj.

Orange Free Day-by-Day 0 Business Everywhere Day-by-Day 0 Business Everywhere Day-by-Day 10
Długość umowy 12 lub 24 miesiące oraz czas nieokreślony
Limit transferu danych dziennie 1 GB
Abonament 0 zł 0 zł 12,30 zł
Opłata za dzień  10 zł 9,84 zł 6,15 zł
Aktywacja przy umowie na 12 lub 24 miesiące 61 zł 61,50 zł 61,50 zł
Aktywacja przy umowie na czas nieokreślony  360 zł 369 zł 369 zł
Cała Naprzód  5 gr/MB 5 gr/MB 5 gr/MB
Udostępnij: Internet Day-by-Day
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę

Innowacje

Jak budować szybki internet? (0)

27 maja 2011

Jak budować szybki internet?

No właśnie jak? Temat jest ekscytujący, bo kto z nas nie chciałby mieć możliwości korzystania z internetu w prędkości ponad 100 Mb/s. Tylko, że do tego ktoś nam musi zbudować światłowody. O tym jak to zrobić i jakie mamy szanse na szybki internet debatowali wczoraj Anna Streżyńska, prezes UKE i Maciej Witucki, prezes Grupy TP.

Byliśmy tam z blogową kamerą (niedaleko, bo debata odbyła się u nas w TP), zobaczcie skrót z tej rozmowy..

Udostępnij: Jak budować szybki internet?
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

;

Pięć bezpłatnych audiobooków na weekend (0)

Wojtek Jabczyński

27 maja 2011

Pięć bezpłatnych audiobooków na weekend

W ten weekend kolejna odsłona darmowego testowania naszych usług. Od dziś, od godz. 20.00 do niedzieli 29 maja do godz. 23.59 możecie otrzymać na swój telefon jednorazowy kod, który pozwoli do bezpłatnego pobrania audiobooka na komputer. Do wyboru są: „Między tęsknotą lata, a chłodem zimy”, Leif Persson; www.1939.com.pl, Marcin Ciszewski; „Opowieści z Narnii – Lew, Czarownica i Stara Szafa”, Clive Staples Lewis; „Baśnie”, Hans Christian Andersen i 21 numer tygodnika „Newsweek”. Jak skorzystać z promocji? Wejdź na stronę www.audioteka.orange.pl/promo. Potem system podpowie Ci co robić dalej. Pobranego na komputer audiobooka możesz wielokrotnie przegrywać na telefon komórkowy lub inne multimedialne urządzenia przenośne. Z promocji mogą skorzystać jedynie osoby pełnoletnie, posiadające telefon w Orange. Proszę pamiętajcie, że pobranie audiobooka z serwisu audioteka.orange.pl na komputer przenośny lub telefon komórkowy z wykorzystaniem bezprzewodowej transmisji danych wiąże się z opłatą zgodnie z obowiązującym cennikiem lub zużyciem części transferu przysługującego w ramach abonamentu.

Udostępnij: Pięć bezpłatnych audiobooków na weekend
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę