;

Jeszcze chwila cierpliwości… (0)

Wojtek Jabczyński

12 kwietnia 2012

Jeszcze chwila cierpliwości…

Niestety dla nas media mają swoje prawa i różnymi kanałami zdobywają informacje. Dziś telepolis.pl opublikował kilka newsów opisujących możliwe zmiany w naszej ofercie. Jak zawsze przy takiej okazji, kiedy są przecieki, nie brakuje emocji i komentarzy. Bardzo chciałbym, ale jeszcze nie mogę konkretnie się do nich odnieść. Po weekendzie zapowiedzieliśmy konferencję prasową i wiele rzeczy będzie już jasnych. Dlatego proszę was o chwilę cierpliwości i poczekanie z ocenami, kiedy zaprezentujemy wszystko, co dla was przygotowaliśmy. To już naprawdę niedługo, a oferta na pewno będzie niekopiowalna i jedyna taka na rynku.

Udostępnij: Jeszcze chwila cierpliwości…
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

;

Przeprowadzka w niezwykłym stylu (0)

Tomasz Owsianko

11 kwietnia 2012

Przeprowadzka w niezwykłym stylu

Za chwile miną dwa tygodnie, od kiedy rozpoczęliśmy przeprowadzkę Serca i Rozumu. Telewizja, radio, prasa – wszędzie ich pełno, jednak mi osobiście najbardziej podoba się ich przeprowadzka w internecie. Abstrahując od klasycznej kampanii na popularnych portalach, bardzo mocno zaangażowaliśmy się w media społecznościowe – a jeśli o tym mówimy, to nie mogło zabraknąć wirusowego spotu…

Serce i Rozum po spakowaniu wszystkich rzeczy wracają do domu, by sprawdzić czy wszystko zabrali. A tam zostają… 🙂

Wraz z rozpoczęciem kampanii, profil Serca i Rozumu przeszedł na nowy layout na FB. Z nowym wyglądem pojawiły się też nowe funkcje. Zrobiliśmy aplikację pozwalającą na przeglądanie podróży Serca i Rozumu po Polsce. Stworzyliśmy zakładkę, która łatwo pozwala wejść do gier z Sercem i Rozumem. Oczywiście pamiętaliśmy o aplikacji przeprowadzkowej, pozwalającej przeprowadzić Serce i Rozum po Internecie (tę polecam w szczególności!).

Pomimo oskarżenia o pobicie paparazzi, Sercu i Rozumowi udało się zostać brandem nr 1 na FB (prawie 900 tys. fanów), angażować („mówi o tym” 150 tys. ludzi) i bawić spotami na YouTubie (ponad 13 milionów wyświetleń na kanale TP).

A co Wy sądzicie o przeprowadzce Serca i Rozumu?

Udostępnij: Przeprowadzka w niezwykłym stylu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę

;

Chcesz zostać wolontariuszem Fundacji Orange? (0)

Kasia Barys

10 kwietnia 2012

Chcesz zostać wolontariuszem Fundacji Orange?
W najbliższą sobotę (14 kwietnia) redaktorzy bloga zamienią się w wolontariuszy Fundacji Orange. Będziemy malować pokój w Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej w Pruszkowie. Stanie się on „salą doświadczania świata” m.in. dla dzieci autystycznych. Jest to specjalnie wyodrębnione pomieszczenie, wyposażone w różnorodne urządzenia stymulujące rozwój zmysłów. Głównym celem organizowania takiej sali jest stwarzanie możliwości odbierania nowych bodźców, wzbogacanie doświadczeń przez dzieci, które mają z tym problem. Będziemy malować ściany w kolorowe wzory. Mamy też przygotowaną wykładzinę i wygodne pufy. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć – zapraszam! Napisz tylko maila do mnie na adres: katarzyna.barys@telekomunikacja.pl. Odpowiem na pytania i podam szczegóły akcji.
Udostępnij: Chcesz zostać wolontariuszem Fundacji Orange?
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę