Kąpiel mu niestraszna – testujemy Galaxy S5

Michał Rosiak Michał Rosiak
04 kwietnia 2014
Kąpiel mu niestraszna – testujemy Galaxy S5

Powiem Wam, że jestem strasznie ciekaw, jak już za kilka dni fani smartfonów przyjmą Samsunga Galaxy S5. Testowałem go ostro przez ostatnie kilkanaście dni i... nie wiem, co o nim sądzić. To bez cienia wątpliwości świetne urządzenie, a Koreańczycy wreszcie odchodzą od cechującego ich telefony wszechobecnego plastiku. Tak w ogóle, to telefon w sam raz na urlop na plaży ;) Fani serii go pokochają. A zresztą, co ja Wam będę mówił. Popatrzcie sami.

Polimaty – telefoniczne rekordy

Marek Wajda Marek Wajda
04 kwietnia 2014
Polimaty – telefoniczne rekordy

Radek Kotarski przygotował dla Was kolejny odcinek z cyklu Polimaty dla Orange. Tym razem na warsztat wziął  najdziwniejsze rekordy związane z telefonią. Jeśli jesteście ciekawi m.in. jaki telefon jest największy, najbardziej wytrzymały, jak najdalej można nim rzucić i kto otrzymał najwyższy rachunek telefoniczny zapraszam na film.

A co najbardziej zaskoczyło vlogera? - Informacja o ogromnej liczbie sms-ów wysłanych w ciągu miesiąca przez jedną osobę! O szczegółach tej sytuacji można posłuchać w odcinku. Jednak to zaskoczenie było niczym w porównaniu do wiadomości od widzów, którzy po emisji tego odcinka pisali, że byli bardzo blisko przebicia rekordu ustanowionego przez amerykańską nastolatkę! :) – śmieje się Radek.

Dla przypomnienia w poprzednim odcinku Radek pokazał jak ewoluowały telefony.

Jesli znacie jakieś inne ciekawe telekomunikacyjne "NAJ" podzielcie się nimi w komentarzach.

Samsung Galaxy S5 – zamawiasz i dostajesz

Wojtek Jabczyński Wojtek Jabczyński
03 kwietnia 2014
Samsung Galaxy S5 – zamawiasz i dostajesz

Flagowy smartfon koreańskiego koncernu jest już dostępny dla Was w Orange i to jeszcze przed jego oficjalną premierą w Polsce, która nastąpi 11 kwietnia. Od dziś do 10 kwietnia do północy mamy prawdziwą przedsprzedaż w naszym e-sklepie. Nie zbieramy deklaracji zainteresowania, tylko od razu po zakupie, wysyłamy telefon kurierem. Dodatkowo 30 pierwszych klientów dostanie w prezencie opaskę Gear Fit, której działania w realu sam jestem bardzo ciekawy. Samsung Galaxy S5 to kolejna ciekawa nowość w tym roku i bez wątpienia ma szansę być takim samym hitem, jak wcześniejsze modele S3 czy S4. Urządzenie będzie dostępne w ofertach dla biznesu i klientów indywidualnych. Jak każda nowość z najwyższej półki nie będzie tani, ale w zamian dostaniecie naprawdę świetny smartfon. Nie będę opisywał Wam wszystkich jego zalet wystarczy, że zajrzycie do testów naszego blogera Michała Rosiaka. Polecam też relację z prezentacji na MWC w Barcelonie.