Muzyka

Kolejna edycja Orange Warsaw Festival 2015 przed nami (0)

Kasia Barys

1 października 2014

Kolejna edycja Orange Warsaw Festival 2015 przed nami

Ponad 30 wykonawców zagra podczas Orange Warsaw Festival 2015 w dniach 12-14 czerwca. To już ósma edycja, ale wciąż mamy kilka niespodzianek i potrafimy Was zaskoczyć. Nowości przygotowaliśmy także w tej edycji. Na przykład lokalizację. Tym razem będzie to Tor Wyścigów Konnych Służewiec. Nowe miejsce gwarantuje bardzo dobrą akustykę i da fanom muzyki poczucie prawdziwej festiwalowej atmosfery. Dodatkowo nie stwarza ograniczeń i barier między scenami oraz zaplanowanymi strefami. Tradycyjnie festiwal potrwa 3 dni. Koncerty po raz kolejny zabrzmią na dwóch scenach – Orange Stage i Warsaw Stage. Będzie także, tak jak ostatnio, okazja do zabawy w strefie Rochstar Crew. Miasteczko festiwalowe będzie jeszcze większe i zaoferuje Wam więcej atrakcji.

e2af175c061dab9ca684e7a8458ac5ea256

Nowością są także karnety Early Bird w promocyjnych cenach oraz karnety i bilety jednodniowe KIDS skierowane do najmłodszych festiwalowiczów w wieku 5-9 lat. Przedsprzedaż karnetów ruszy 8 października. Ceny zaczynają sie od kwoty 330 zł. Karnety w normalnych cenach będą dostępne w sprzedaży od 1 grudnia, natomiast bilety jednodniowe od 2 lutego 2015. Dla klientów Orange mamy zniżkę w wysokości 15%. Pamiętajcie o naszej festiwalowej stronie, gdzie znajdziecie wszelkie informacje i dokładny cennik www.orangewarsawfestival.pl

Udostępnij: Kolejna edycja Orange Warsaw Festival 2015 przed nami
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Darmowy Orange WiFi (0)

Aleksandra Wójcik

30 września 2014

Darmowy Orange WiFi

Trudno jest wyobrazić sobie codzienne funkcjonowanie bez dostępu do internetu. Fajnie jest, kiedy można korzystać z niego bezpłatnie. Właśnie tak działa Darmowe Orange WiFi, dostępne dla osób korzystających z abonamentowych usług telefonii komórkowej lub internetu mobilnego w Orange. Dostęp  zapewnia darmowa aplikacja na smartfony. Możecie ją ściągnąć ze sklepu Google Play. Aplikacja działa w systemie android, a w pozostałych systemach operacyjnych będzie dostępna wkrótce. Zasięg zapewnia 400 tys. punktów WIFI w całej Polsce.

02137e555c83f7e4b2f1628f94a9cb8677f

Udostępnij: Darmowy Orange WiFi
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Tańsza energia od Orange (1)

Wojtek Jabczyński

30 września 2014

Tańsza energia od Orange

Niedawno rozmawiałem z dziennikarzem, który wypytywał mnie, kiedy wrócimy do sprzedaży energii. Ten czas właśnie nadszedł i od jutra (1 października) ruszamy z drugim pilotażem. Tym razem bez partnera. Mamy licencję na sprzedaż i będziemy detalicznie oferować energię elektryczną dla klientów indywidualnych oraz biznesowych. Ci, którzy zdecydują się na naszą propozycję otrzymają atrakcyjne rabaty i pakiety powitalne, dzięki którym zaoszczędzą nawet kilkaset złotych. Pilotaż realizujemy w Krakowie, Katowicach oraz 13. miastach Aglomeracji Śląskiej. Potrwa do końca stycznia przyszłego roku. Oferta Orange Energia będzie dostępna zarówno dla obecnych klientów Orange Polska,  jak i wszystkich innych, którzy będą zainteresowani zmianą dostawcy energii. Największe korzyści można uzyskać łącząc zakup energii elektrycznej z co najmniej jedną usługą telekomunikacyjną Orange Polska. Wszelkimi formalnościami zajmą się nasi konsultanci w 33 salonach Orange Polska na terenie Krakowa i aglomeracji śląskiej. Zmiana sprzedawcy prądu nastąpi automatycznie po podpisaniu umowy i oczywiście nie będzie przerw w dostawie energii elektrycznej. Szczegóły znajdziecie od jutra na tych stronach: Orange Energia dla firm i Orange Energia dla domu.

e5283290f2bac76f73be9b9c7629db2e8b7

Udostępnij: Tańsza energia od Orange