;

Lubimy POPGadać i promocyjne doładowania (0)

8 czerwca 2009

Lubimy POPGadać i promocyjne doładowania

Wczoraj zobaczyłem w TV spot POPGadane i przypomniałem sobie, że nie mam go na blogu. Dlatego nadrabiam zaległości. Swoją drogą do końca wakacji, czyli okresu obowiązywania promocji, jeszcze sporo czasu i pakiet 60 minut za 6 zł, jak znalazł dla tych, co chcą rozmawiać w sieci Orange i na stacjonarne za 10 gr/min. Marketingowcy zeznali, że cieszy się sporym wzięciem. Dla mnie nic dziwnego 🙂 A zamówić można wysyłając SMS o treści GADANE na numer 646, dzwoniąc pod bezpłatny numer *500 lub przez internet na www.orange.pl/online Korzystając z okazji dodam jeszcze, że limitowana seria doładowań 35 zł z bonusem 60 minut do Orange dostępna jest już w blisko 23 tys. punktów sprzedaży. Można je znaleźć w salonikach Kolportera, w sklepach Żabka, w kioskach Ruchu, Relay i Inmedio, na stacjach paliw BP, Shell i Statoil, w punktach oznaczonych logo PayUp oraz w innych punktach prowadzących sprzedaż doładowań Orange w postaci wydruków z terminala. Ilość doładowań jest ograniczona, będą dostępne w punktach sprzedaży do wyczerpania zapasów. Szczegóły dotyczące doładowania podałem we wcześniejszym wpisie http://blog.tp.pl/wojciechjabczynski/entry/limitowane_do%C5%82adowanie_za_35_z%C5%82

Udostępnij: Lubimy POPGadać i promocyjne doładowania
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę

;

Test z przenoszenia numerów (0)

8 czerwca 2009

Test z przenoszenia numerów

Według wszelkich znaków na niebie i Dziennika Ustaw od 6 lipca klienci nie będą płacili za przeniesienie numeru do innego operatora. Bez wątpienia to dla nich dobra informacja. Dotychczas, w porównaniu z innymi krajami UE, użytkownicy nieprzesadnie chętnie korzystali z tej możliwości. Wielu uważało, że głównym hamulcowym była cena usługi, czyli kilkadziesiąt złotych. Teraz koronny argument przestanie być nieaktualny i zobaczymy, jak wypadnie test z przenoszenia. Osobiście uważam, że dotychczas niziutkie słupki MNP zaczną rosnąć, ale nie należy spodziewać się od razu lawiny wniosków. Raczej pozostaniemy na poziomie tysięcy niż dziesiątków tysięcy miesięcznie. Jestem też zdecydowanym optymistą, jeśli chodzi o Orange. Od początku uruchomienia MNP w 2005 r. mamy najkorzystniejszy bilans z W3 i jestem przekonany, że tak zostanie, także przy darmowym przenoszeniu.

Udostępnij: Test z przenoszenia numerów
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Urządzenia

Premiera HTC Magic (0)

5 czerwca 2009

Premiera HTC Magic

Wczoraj wieczorem na specjalnym pokazie dla mediów zaprezentowaliśmy HTC Magic. Polska jest jednym z pierwszych krajów na świecie, w którym odbyła się jego premiera. Informacje o telefonie i ofercie znajdziecie na http://biuroprasowe.orange.pl/pr/120632/polska-premiera-htc-magic-ze-specjalna-oferta-orange?changeLocale=PL Ostatecznie datę komercyjnego startu zdecydowaliśmy się przesunąć o kilka dni, czyli  na 15 czerwca. Czytałem na Telepolis pierwsze komentarze i byłbym hipokrytą, aby również nie zauważyć, że cena za telefon nie jest niska. Niestety nowości, zwłaszcza te z najwyższej półki sporo kosztują, co nie jest tylko polskim wyjątkiem. Dlatego nie ukrywamy, że oferta przeznaczona jest głównie dla biznesu. Oczywiście zgodnie z zapowiedzią, Magic dla klienta masowego również pojawi się w naszej ofercie. Będzie dostępny po długim weekendzie, w cenie od 399 zł do 1699 zł z umową na 24 miesiące, w obecnie dostępnych planach Orange.

IMG_2850.jpgIMG_2881.JPG

Udostępnij: Premiera HTC Magic
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę