Milion wyświeteń na naszym YouTube! (0)

Tomasz Owsianko

10 października 2011

Milion wyświeteń na naszym YouTube!

Dziś mały lans. Jak wiecie w połowie czerwca wystartował kanał TP na YouTubie. Możecie tam zobaczyć wszystkie spoty telewizyjne z udziałem Serca i Rozumu i posłuchać radiówek. Po 4 miesiącach mamy już ponad milion wyświetleń tych spotów! Dzięki, że nas oglądacie.

Pamiętajcie, że bezpośrednio z naszego YoyTuba można przejść na www.tp.pl a za pomocą widget’a Facebookowego skomentować nasze spoty na fanpage’u. Zapraszamy!

Udostępnij: Milion wyświeteń na naszym YouTube!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

NajPOPwierniejsi z nami od 13 lat (0)

Wojtek Jabczyński

10 października 2011

NajPOPwierniejsi z nami od 13 lat

W dyskusji o rekordowym wydłużeniu kont w Orange, ktoś przywołał odległe czasy startu Idei POP 15 września 1998 r. z obowiązującymi wtedy zasadami doładowań. Tknęło mnie i poprosiłem, aby sprawdzić ilu mamy klientów, którzy do inauguracji oferty do końca 1998 r. kupili POP-a i pozostali z nami 13 lat, cały czas mając aktywny numer. Nie, nie zdradzę od razu tej liczby! To zadanie dla Was. Pierwsza osoba, która zgadnie ilu mamy takich użytkowników dostanie w nagrodę doładowanie za 25 zł + podwójny voucher do Cinema City. Dwie kolejne otrzymają po zdrapce za 25 zł. Jeśli nie będzie bezpośredniego trafienia, nagrody przytulą Ci, którzy będą najbliżej. Konkurs jest błyskawiczny. Na odpowiedzi czekam dziś do godz. 15.00, więc trzeba się śpieszyć.

Aktualizacja – godz. 15.05 – Konkurs zakończony. Prawidłowa odpowiedź to 1918 użytkowników. Najbliżej był cooliguana #47, który zgarnia główną nagrodę. Pozostałe dwie jadą do: Pawlisko #18 i NowyTelefon #30. Laureatów proszę o kontakt e-mailowy. Gratuluję i dziękuję Wam za udział w zabawie. Oczywiście nie zapominamy o NajPOPwierniejszych i wszyscy, jeszcze w tym tygodniu dostaną od nas baaardzo fajny bonus!

Udostępnij: NajPOPwierniejsi z nami od 13 lat
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

iPad 2 do wygrania na Facebooku (0)

Wojtek Jabczyński

7 października 2011

iPad 2 do wygrania na Facebooku

Niedawno anonsowałem iPada 2, a teraz zachęcam do jego wygrania. Wystarczy kupić przez Facebook jeden z wybranych telefonów z naszej oferty e-sklepowej, odpowiedzieć na pytania konkursowe i jest szansa by, przytulić tablet. Konkurs trwa do 14 grudnia, co miesiąc nagradzamy jedną osobę. Jeśli się nie mylę to jesteśmy pierwszym operatorem, który proponuje bezpośrednią sprzedaż przez Fejsa. Szczegóły tutaj.

Udostępnij: iPad 2 do wygrania na Facebooku
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę