Na weekend 350 gier za darmo (0)

Wojtek Jabczyński

Na weekend 350 gier za darmo

Komórkowi gracze nie będą się nudzić. W marcowej edycji Weekendów z Orange dajemy Wam do przetestowania 350 gier m.in. Cristiano Ronaldo – Football 2012, Call of Duty 7 i Who Wants To Be a Millionaire 2013. Promocja dotyczy wszystkich klientów Orange. Wystarczy, że wyślecie bezpłatnego SMS-a o treści W pod numer 80200. W odpowiedzi otrzymacie link WAP do portalu, gdzie się rejestrujecie. Polecam też pobrać aplikację mobilną z Apps Center z http://orange.pl/ac i zainstalować ją w telefonie. Będzie łatwiej Wam przeglądać katalogi i pobierać gry. Dostęp do serwisu macie bezpłatny przez 4 dni od momentu rejestracji w serwisie. Jeszcze ważna uwaga. Pobranie gier z serwisu na telefon może wiązać się z naliczeniem opłat za transmisję danych zgodnie z cennikiem. Nie zapomnijcie zapoznać się z regulaminem. Promocja trwa od dziś do niedzieli 25 marca, do godz. 23.59. Szczegóły znajdziecie tutaj i życzę miłej zabawy.

Udostępnij: Na weekend 350 gier za darmo
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Zgaś światło w poszanowaniu godziny dla ziemi (0)

Aleksandra Urbańska

22 marca 2013

Zgaś światło w poszanowaniu godziny dla ziemi

Już po raz piąty Orange Polska dołączy do milionowej rzeszy osób i instytucji, które symbolicznie zaapelują o ograniczenie emisji gazów cieplarnianych.  Budynki TP, PTK Centertel, TP Edukacja i Wypoczynek, Fundacji Orange, TP Teltech,  23 marca o godz.20.30  w ramach akcji WWF pogrążą się w mroku, a wszystko to w szczytnym celu!!:)

Projekt „Godzina dla ziemi” realizowany jest przez międzynarodową organizację ekologiczną WWF, dla której ochrona klimatu jest jednym z priorytetowych obszarów działań. Wydarzenie ma być sygnałem dla świata zachęcającym do dbania o planetę. Rokrocznie do akcji przyłącza się coraz więcej miast na całym świecie i oświetlenie gaśnie w najsłynnjniejszych budowlach. U nas udział potwierdziło już blisko 50 miast, w tym Warszawa, Kraków, Wrocław, Toruń i Katowice.

I ty możesz być częścią największego, światowego wydarzenia w walce ze zmianami klimatycznymi. Zgaś światło i włącz się do zmian podczas Godziny dla Ziemi WWF!  Zachęcam wszystkich bo takie akcje pokazują, że nawet  małe działania, z pozoru błahe czynności, mogą stanowić początek znaczących zmian. Do dzieła:)

6a1d1719464960273194f461b7302f341cd

Udostępnij: Zgaś światło w poszanowaniu godziny dla ziemi
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Innowacje

Bezpłatne rozmowy, bezpłatne smsy (0)

Czytelnicy Bloga

Bezpłatne rozmowy, bezpłatne smsy

Polski rynek jako jeden z pierwszych na świecie ma możliwość korzystania z nowego komunikatora. Libon, bo tak się nazywa, daje możliwość prowadzenia darmowych rozmów i wysyłania bezpłatnych wiadomości tekstowych do innych użytkowników aplikacji bez żadnych dodatkowych kosztów. Dostajemy więc najważniejsze funkcje telefonu, całkowicie za darmo 🙂 Libon jest dostępny zarówno dla użytkowników smartfonów z Androidem, jak i smartfonów Apple.

Połącznie są nielimitowe, w dodatku w jakości HD. Aplikacja jest prosta w obsłudze i na szczęście, można ją skonfigurować tak, by „zassała” wszystkie kontakty z naszego telefonu. W aplikacji wbudowano także prosty w obsłudze czat i pocztę głosową, gdzie jak na przyzwoitą pocztę głosową przystało możemy nagrać własne powitanie. O wszystkich niedobranych połączeniach, sms-ach i innych aktywnościach aplikacji możemy (jeśli chcemy) być poinformowani na adres e-mail

Pamiętajcie jednak, że używanie Libon skutkuje naliczeniem opłat za transmisję danych. Najbardziej skorzystają więc na nim Ci z Was, którzy korzystają z planu taryfowego z pakietem internetowym. Podsumowując. Libon to idealne rozwiązanie dla osób, które przez telefon głównie rozmawiają (wbrew pozorom nie jest to dla wszystkich najważniejsza funkcja smartfonu ;). Nie martwią się opłatami za korzystanie z internetu, za to chcieliby zaoszczędzić na rozmowach i sms-ach.

Ściągajcie informacje a o ewentualnych niedociągnięciach piszcie na adres libon@orange.com.Wszystkie uwagi będą brane pod uwagę podczas rozwijania aplikacji.

Udostępnij: Bezpłatne rozmowy, bezpłatne smsy
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę