Nerwowy Fornalik przed „meczem o wszystko”?

Redakcja Bloga Redakcja Bloga
07 czerwca 2013
Nerwowy Fornalik przed „meczem o wszystko”?

Kadra Waldemara Fornalika od czwartku jest w Kiszyniowie, gdzie dziś zagra z Mołdawią. Na zgrupowaniu, a zwłaszcza z postawy selekcjonera podczas spotkania z dziennikarzami, dało się wyczuć, jak ważny jest to mecz dla biało-czerwonych. Myślicie, że faktycznie piątkowe starcie w kontekście walki o awans na przyszłoroczny mundial jest tym z kategorii "o wszystko"?

Bezpieczeństwo

Jedyny taki certyfikat w kraju

M Marchwicka M Marchwicka
Jedyny taki certyfikat w kraju

Dzisiaj trochę „korporacyjnego PR-u”, ale naprawdę mamy się, czym pochwalić. Orange Polska odnowił posiadający (od 2006 roku) jako jedyny operator w kraju certyfikat Gold Partnera Cisco - jest to rekomendacja, która daje Klientom gwarancję, iż partner posiada odpowiednią wiedzę, doświadczenie i potencjał do skutecznej realizacji dowolnej skali przedsięwzięć teleinformatycznych w oparciu o rozwiązania na najwyższym stopniu zaawansowania technologicznego. Droga do uzyskania certyfikatu nie była prosta. Podczas audytu zweryfikowano wszystkie kluczowe sfery działalności Orange Polska w obszarze biznesowym – począwszy od oferty produktowej, poprzez procedury implementacji, do utrzymania i rozwoju usług. Szczegółowej kontroli poddano także wszystkie aspekty techniczne zarządzanych usług – od infrastruktury sprzętowej, po procesy i systemy zarządzania poziomem usług (SLM - Service Level Management). Na tych wszystkich płaszczyznach wykazaliśmy się najwyższym poziomem, jakości i niezawodności.

Ale to nie koniec! Otrzymaliśmy poziom Mastera (w programie CMSP ang. Cloud and Managed Services Partner Cisco – największego dostawcy sprzętu teleinformatycznego w Polsce) dla trzech usług (IP VPN- z zakresy transmisji danych, IP PABX- zarządzanie transmisją głosu w sieciach LAN i WAN, usprawniającą komunikację w firmie oraz UCaaS (ang. Unified Communications as a Service) – ujednolicona komunikacja zewnętrzna i wewnętrzna w modelu „w chmurze” zapewniająca kontrolę kosztów), które oferujemy naszym Klientom w ramach firmy Orange i naszej spółki córki Integrated Solution.

Tym samym jest to potwierdzenie, że dołączyliśmy do elity światowych operatorów, którzy mogą pochwalić się certyfikacją na poziomie Master takich jak: British Telecom , Verizon, Deutsche Telecom, OBS, ATT, Swisscom, Telecom Italia, Telefonica.

14ed2e6b3961a1a163e184f8357c6cb510e

Pomaganie przez bieganie c.d.

Monika Kulik Monika Kulik
07 czerwca 2013
Pomaganie przez bieganie c.d.

Nie odmówię sobie przyjemności pokazania Wam filmu z akcji "Pomaganie bieganiem", którą zorganizowała Fundacja Orange podczas OWF. Tym bardziej, że rozpoznaję kilka znajomych twarzy. Jak widać, nieźle Wam szło mimo marudzenia, że byliście zmęczeni grą miejską i parę kilometrów dołożyliście do puli ;).

Ale sami zobaczcie:

PlayWyłącz głos