;

Nie zapominamy o biznesowym DSL (0)

Wojtek Jabczyński

13 kwietnia 2011

Nie zapominamy o biznesowym DSL

Kilka osób dopytywało mnie ostatnio o promocje dostępu do Internetu DSL, który świadczymy dla biznesu. Podejrzewaliście nawet, że zaniedbujemy firmy. Nic bardziej mylnego. Od dziś wprowadziliśmy dwie nowe promocje DSL Rajd i DSL Rajd dla neo, a od marca udostępniliśmy możliwość budowy własnego e-sklepu bez dodatkowych opłat. W promocjach DSL Rajd oferujemy m.in. modemy z możliwością podpięcia przewodowo czterech komputerów lub dowolnej ilości urządzeń po Wi-Fi. W porównaniu z poprzednią ofertą Sprinter, można sporo zaoszczędzić. Szczegóły promocji znajdziecie tutaj

Udostępnij: Nie zapominamy o biznesowym DSL
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Zagłosuj na wolontariat (0)

Monika Kulik

13 kwietnia 2011

Zagłosuj na wolontariat

Temat wolontariatu wiele razy gościł na naszym blogu. Mogliście zobaczyć, jak nasi wolontariusze remontują sale w szpitalach tworząc Bajkowe Kąciki, uczą kreatywności na warsztatach w Ogrodach Innowacji, pokazują dzieciom, jak bezpiecznie korzystać z Internetu, organizują koncert dobroczynny, aby pomóc swoim kolegom poszkodowanym podczas powodzi, a także pomagają innym ofiarom tej klęski żywiołowej. Byliście z nimi w Belwederze i w Pałacu Prezydenckim, a także nie tylko wirtualnie – poprzez e- wolontariat, przekraczaliście granice Polski, by dotrzeć do slumsów Nairobi.
Wirtualne drzewka zmieniły się dzięki nim w prawdziwe na dawnych, górniczych nieużytkach koło Knurowa, a kilometry przejechane na rowerze w Masie na Autyzm oznaczały konkretne wsparcie podopiecznych Fundacji Synapsis. W meczu charytatywnym walczyli o zwycięstwo, aby wspomóc podopiecznych Ośrodka Wsparcia Dziecka i Rodziny Koło, a innym razem pomagali do ostatniej kropli krwi. Nawet jadąc na szkolenie, starali się łączyć naukę i integrację z pomaganiem. Na Gwiazdkę zaś wszyscy zmieniali się w prawdziwych Świętych Mikołajów, aby sprawić prezenty wielu dzieciom w szpitalach.
Mam nadzieję, że te przykłady przekonają Was, aby zagłosować na program wolontariatu w naszej firmie w konkursie Dobroczyńca Roku. Oddawać głosy można codziennie do 30 kwietnia. Liczymy na Wasze głosy.

Udostępnij: Zagłosuj na wolontariat
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

;

TP przyjazna klientowi (0)

Marek Wajda

12 kwietnia 2011

TP przyjazna klientowi

Dziś znowu trochę o korporacyjnych sukcesach – mamy się czym pochwalić. TP po raz drugi z rzędu zdobyła godło „Firma Przyjazna Klientowi”!
Nie zdobylibyśmy tego wyróżnienia gdyby nie Wy, nasi klienci. Podczas certyfikacji, która  prowadzona była przez Fundację Obserwatorium Zarządzania, spytano 1300 klientów o satysfakcję z obsługi.  Audytorzy przez kilka tygodni analizowali jakość oraz standardy obsługi Klienta na błękitnej linii tp 19393, w salonach sprzedaży tp oraz na stronie www.tp.pl. Audytorzy udając naszych klientów sprawdzili również infolinie i salony sprzedaży tp.
Co ważniejsze wystawili nam wysoką ocenę! To kolejny dowód, że zmieniamy się, co zauważają klienci, choć pewnie jest jeszcze wiele do zrobienia. Dlatego m.in. organizujemy spotkania z przedstawicielami klientów, o których ostatnio napisała Wam Monika.

Udostępnij: TP przyjazna klientowi
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę