Innowacje

Nowa funkcja w aplikacji Mój Orange (0)

r Grunwald

27 października 2014

Nowa funkcja w aplikacji Mój Orange

Chyba nikogo nie zdziwi, jeśli się przyznam, że nie lubię dzwonić na infolinie. Te wszystkie „jeśli chcesz zamówić… – wybierz jeden”, „sprawdzić … – wybierz siedem”…itd.
Wiem, oczywiście, że IVR umożliwia skierowanie klienta od razu do właściwego doradcy, zamiast przełączania go kilka razy, ale nie zmienia to mojej niechęci do korzystania z tej formy kontaktu. Dlatego cieszę się, że pojawiło się coś dla mnie, coś co rozwiązuje ten problem, przynajmniej w kontakcie z Orange. 🙂

Od niedawna użytkownicy Mój Orange mogą skontaktować się z właściwym Doradcą już z poziomu aplikacji. Wystarczy w menu aplikacji wybrać „kontakt z Biurem Obsługi Klienta”, a następnie jeden z dostępnych tematów rozmowy i poczekać na zgłoszenie się Doradcy.

4dd3696e58cd84a9b344341b582f5eaad5d

Z nowej funkcji mogą korzystać wszyscy Klienci Indywidualni ofert abonamentowych i na kartę (oprócz Mix), którzy używają smartfonów z systemem Android i mają zainstalowaną aktualną wersję aplikacji Mój Orange. Informacje o aplikacji, a także instrukcję, jak ją pobrać i zainstalować możecie znaleźć na stronie: http://www.orange.pl/mojOrange

Udostępnij: Nowa funkcja w aplikacji Mój Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Film

Cyber Dracula (0)

Marek Wajda

24 października 2014

Cyber Dracula

Jeśli nie jedziecie na #BFGdansk i przez przypadek zamierzacie pójść do kina może zainteresuje was Dracula – Historia nieznana. Tymczasem zobaczcie Cyber Marianową wersję tej historii, w której walczy ze zmutowanymi burakami.
Ale co w ogóle ma do buraków?
– „Nie boję się wampirów, ponieważ w dzieciństwie wpadłem do zbiornika z czosnkiem w formie płynnej więc jestem zabezpieczony na lata. Jeśli chodzi o buraki to nic do nich nie mam oczywiście kiedy są po prostu warzywami, bo kiedy są ludźmi a raczej kiedy ludzie są nimi to wtedy już tak… Po prostu nie lubię jak ktoś buraczy.” – mówi.

Poznajcie sekrety Cyber Mariana i zobaczcie również making off tej produkcji.

Udostępnij: Cyber Dracula
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Urządzenia

Przyszedł czas na nowe iPhone`y (0)

Wojtek Jabczyński

24 października 2014

Przyszedł czas na nowe iPhone`y

Jak co roku, mniej więcej o tej samej porze wszyscy niecierpliwie czekają i pytają o nowe iPhone`y. Zawsze podziwiałem ten marketingowy sukces Apple. Nie inaczej było w tej jesieni. Smartfon, który od swojej premiery w 2008 roku budzi największe emocje, ma kolejną premierową odsłonę w Polsce. Modele iPhone 6 i iPhone 6 Plus znajdziecie od dziś w ofercie Orange Polska. Producent przekonuje, że dadzą Wam   nieograniczone możliwości multimedialne i pewnie tak jest. To tego atrakcyjny design, użyteczne funkcje i  dwa rozmiary: 4,7 cala i 5,5 cala. My, jak zawsze dokładamy Wam oferty, które zapewnią swobodne korzystanie z szybkiego internetu i dużo minut na rozmowy. Przy okazji przypomnę o promocji „Nielimitowane LTE”, dzięki której po wykorzystaniu podstawowego pakietu danych, możecie za darmo i bez ograniczeń, korzystać z LTE. Nowe iPhone 6 i iPhone 6 Plus dostaniecie z taryfami Orange Biz dla klientów biznesowych oraz Smart Planie Multi i Smart Planie Halo dla klientów indywidualnych. Szczegóły oferty znajdziecie tutaj. Polecam też nasz blogowy test.

Udostępnij: Przyszedł czas na nowe iPhone`y
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę