;

Nowości w promocji – projektor Samsung i smartwatch Huawei (1)

Beata Giska

2 października 2023

Nowości w promocji – projektor Samsung i smartwatch Huawei

Polecamy projektor Samsung The Freestyle (gen. 2.) z etui i powerbankiem w bonusie, a także oraz Huawei Watch GT4 Active 46 mm w okazyjnym zestawie ze słuchawkami Huawei FreeBuds SE za 1 zł. Wybierzcie coś dla siebie lub na prezent.

Wśród premier, które pojawiły się ostatnio, prezentujemy Wam interesujące sprzęty w korzystnych cenowo zestawach. Co powiecie na taką elektronikę?

Projektor Samsung The Freestyle (gen. 2.) z prezentem

Nie ma nic przyjemniejszego niż jesienią i zimą, w długie chłodne wieczory, zrobienie sobie domowego seansu filmowego. I właśnie na takie okazje, a także na wiosnę czy lato – by brać w plener czy zabierać ze sobą w podróże, przygotowano przenośny projektor Samsung. Jest mały, prosty w obsłudze, zapewnia wiele wizualnych wrażeń i pozwala na oglądanie na ścianie czy suficie. Cieszył on się sporą popularnością więc niedawno premierę miała miejsce jego kolejna odsłona. Projektor Samsung The Freestyle (gen. 2.) dostępny jest u nas z etui, a także, jak kupicie go w najbliższym czasie i zostawicie recenzję – możecie otrzymać powerbank w prezencie. Szczegóły dostępne tutaj.

Smartwatch HUAWEI WATCH GT 4 w zestawie

Kolejną nowością w naszym internetowym sklepie jest zegarek  HUAWEI WATCH GT 4 dostępny w pakiecie ze słuchawkami. Model ten wyróżnia przeplatanie się inteligentnych funkcji z klasycznym designem. W łatwy i skuteczny sposób będzie też wspierać użytkowników w dbaniu o zdrowie. Co ciekawe, w przeciwieństwie do wielu innych smart zegarków, połączy się z telefonem , niezależnie czy jest to Android, czy iOS, no i zapewni przez 14 dni (wersja 46 mm) lub 7 dni (wersja 41 mm) nieprzerwane działania na jednym ładowaniu.

Na naszej stronie znajdziecie nie tylko telefony czy oferty na kartę i abonament, ale wiele sprzętów, elektronicznych trendów i podarunkowych inspiracji.

Udostępnij: Nowości w promocji – projektor Samsung i smartwatch Huawei
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

pablo_ck 20:43 05-10-2023
    "Zegareczek" 💪💪💪

;

Kupuj na żywo: Xiaomi 13T (2)

Marta Krajewska

2 października 2023

Kupuj na żywo: Xiaomi 13T

Macie plany na poniedziałkowy wieczór? Już dziś o godz. 19:00 zapraszamy na kolejne „Kupuj na żywo z Orange”. Tym razem będę gościła znanych już Wam ekspertów z firmy Xiaomi. Wydarzenie będzie poświęcone niedawnej premierze serii Xiaomi 13T.

Nasi goście, Adrian Kiebzak i Ania Rogowicz to wyjątkowe połączenie niesamowitej energii oraz wiedzy. Gwarantowana dobra zabawa!

Podczas transmisji na żywo poznacie najnowszą serię smartfonów Xiaomi 13T i zobaczycie wszystkie modele w akcji. Przypominam o naszej ofercie, w której kupując teraz Xiaomi 13T PRO otrzymujecie w prezencie Mi Electric Scooter Essential, a wybierając Xiaomi 13T – Redmi Pad 4+128G.

Jak zwykle odpowiemy też na Wasze pytania i postaramy się zapewnić dawkę dobrych emocji.

Widzimy się o godz. 19:00 na: Kupuj na żywo z Orange. Do zobaczenia!

Udostępnij: Kupuj na żywo: Xiaomi 13T
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

Artur 19:31 02-10-2023
    Kiedy będą wysyłane Smartfony 13T i 13T Pro zakupione w przedsprzedaży?
    pablo_ck 20:45 05-10-2023
    Myślałem o tym urządzeniu, ale.......gdyby Android był taki jak w Motoroli to....brał bym od razu.

;

Niedzielna okazja: laptop HP OMEN 17 (0)

Beata Giska

1 października 2023

Niedzielna okazja: laptop HP OMEN 17

Jeśli szukacie gamingowego komputera – to okazja dla Was. Tylko dziś, w ofercie bez abonamentu, obniżyliśmy ceny cenionych przez graczy laptopów HP OMEN 17 CK1440NW. Możecie je kupić aż 750 zł taniej.

Atutami laptopa są bez wątpienia szybki procesor i karta graficzna. To sprzęt wybierany przez profesjonalistów i hobbystów. Warto się pospieszyć z zakupem, bo akcja jest ograniczona czasowo i ilościowo. Szczegóły dostępne są tutaj.

Dodam też, że na naszej stronie znajdziecie specjalną strefę gracza – z elektroniką (sprzęty – od laptopów po konsole czy słuchawki) i poradami. Czeka też na Was oferta od Boosteroid – do grania w chmurze (można otrzymać zniżkę na te usługi, kupując kontroler Nacon MG-X). Na blogu, co poniedziałek pojawia się nowy tekst – recenzja, felieton itp. od Bartka Graczyka – specjalisty w tym temacie. Nazwisko zobowiązuje. A Orange, ze swoim superszybkim światłowodem, aspiruje by być siecią nr 1 dla graczy i nie tylko zresztą dla nich.

Udostępnij: Niedzielna okazja: laptop HP OMEN 17
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę