Urządzenia

Nowy telefon Jamesa Bonda (0)

Arek Piasek

Nowy telefon Jamesa Bonda

Czy fani Jamesa Bonda mogą wyobrazić sobie coś lepszego, niż premierę kolejnej części serii? Okazuje się, że tak. Posiadanie na własność najnowszego telefonu agenta Jej Królewskiej Mości – czyli Sony Xperia T, który został wykorzystany we wchodzącej za chwile do kin części filmu – „Skyfall”.

85e60dbb6389df66f1c4c2bf549b2ab7de2

Orange wspólnie z Sony przygotował niespodziankę dla fanów agenta 007. Ekskluzywną wersję smartfonu sławnego szpiega już wkrótce będzie można kupić wyłącznie w salonach Orange.

Xperia T jest wyposażona w ekran HD o przekątnej 4,6 cala (z technologią Mobile BRAVIA Engine), dwurdzeniowy procesor 1,5 GHz i system Android Ice Cream Sandwich. 13-megapikselowy wyposażono w funkcję One touch działającą w NFC (czyli zyskującej na popularności technologii zbliżeniowej, której spodziewaliśmy się w iPhonie 5 i niestety musieliśmy obejść się smakiem). Sony zapewnia, że telefon wyróżnia charakterystyczny wygięty kształt linii łuku. Cokolwiek to znaczy, metalowa ramka i tylna część obudowy pokryta gumowanym tworzywem sprawia wrażenie obcowania z telefonem z najwyższej półki. Smartfon Sony z limitowanej edycji to także dodatki nawiązujące do agenta 007 i Skyfall, czyli m.in. tapety i wygaszacze ekranu.

Więcej informacji o telefonie znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Nowy telefon Jamesa Bonda
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Tydzień Wolontariatu w Orange (0)

Monika Kulik

Tydzień Wolontariatu w Orange

Właśnie kończy się u nas w Orange Tydzień Wolontariatu. Po raz pierwszy to wydarzenie organizujemy także w Orange na całym świecie – we Francji, Hiszpanii, na Słowacji, w Rumunii, Armenii, Ugandzie, Tunezji, Wybrzeżu Kości Słoniowej i na Mauritiusie, w Kenii, Senegalu, Mali i na Madagaskarze.

Podczas tego tygodnia zachęcamy naszych pracowników do wolontariatu, prezentujemy organizacje i projekty, które mogą wspierać swoją wiedzą, umiejętnościami i czasem, nagradzamy także tych najbardziej aktywnych i twórczych.

Muszę powiedzieć, że to działa – w tym tygodniu do naszej bazy wolontariackiej zapisało się ponad 150 kandydatów na wolontariuszy. Jak widać udało nam się zainspirować nowe osoby do pomagania innym. Bo jak brzmiało jedno z haseł nagrodzonych przez nas w konkursie „Wolontariusz Orange działa jak magnes, przyciąga ludzi dobrej woli i czerpie energię z radości innych”.
Ale zobaczcie sami….

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Tydzień Wolontariatu w Orange
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

;

Najbezpieczniejsze animalsy w Orange (0)

Wojtek Jabczyński

Najbezpieczniejsze animalsy w Orange

Od poniedziałku ruszamy z nowymi animalsami. Jednym zdaniem mają więcej minut, są świetnie dostosowane do smartfonów i najbezpieczniejsze przy korzystaniu z Internetu przez telefon. Szczegóły oferty dla osób przedłużających umowy znajdziecie w załączonych poniżej tabelach, natomiast opcji dla nowych klientów szukajcie na www.orange.pl  Teraz chciałbym zwrócić uwagę na unikatową usługę „Bezpieczny Internet w Telefonie”, która w 100 procentach chroni Was przed wysokim rachunkiem. Dlaczego? Bo działa mechanizm stopniowego naliczania opłat, w którym zapłacicie 3 zł za pobranie w ciągu miesiąca do 1 MB danych, 10 zł do 300 MB i 20 zł do 1GB. Po pobraniu 1 GB danych następuje zwolnienie prędkości  do 16 kb/s, ale dalsza transmisja jest bezpłatna. Oznacza to, że nigdy nie zapłacicie więcej niż dwie dychy miesięcznie. Moim zdaniem to pierwsze na rynku, w skuteczne zabezpieczenie przed szokiem w rachunku za transfer danych. Cieszę, że nawet w medialnych „przeciekach” zostało to już zauważone.  Dodatkowe korzyści w nowych animalsach mają też klienci przenoszący numer do Orange. Jeśli np. wybierzecie Smart Plan Halo za 79,90 zł otrzymacie: darmowy abonament przez 3 miesięcy, nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci przez 3 miesiące, nielimitowane rozmowy i SMS-y w Orange, 20 proc. więcej minut do wszystkich sieci i na stacjonarne,  1 GB w usłudze Bezpieczny Internet w Telefonie i zniżkę na opłatę aktywacyjną. Warto oddać się refleksji, czy nie czas zmienić operatora na Orange. I na koniec słowo o wyjątkowym telefonie  SONY Xperia T, który sprawdził James Bond w najnowszym filmie o Agencie 007 – „Skyfall”. Będziecie mogli go kupić z wybranymi planami za 007 groszy tylko w Orange.

12f1faab37126c284c08621ed744067c598

Po wykorzystaniu pakietu danych w Smart Planie Multi następuje ograniczenie prędkości transmisji.

38eb67a8806a64157629d076176a2eb4853

0d8dc8df1a812c3e121718ca17d29bfaf82

Prezentację z dziesiejszej konferencji znajdziecie dołączoną do serwisu prasowego.

Udostępnij: Najbezpieczniejsze animalsy w Orange
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę