Oferta Orange w salonach iSpot (0)

Aleksandra Wójcik

24 czerwca 2014

Oferta Orange w salonach iSpot

Dla fanów „jabłka” mam dobrą wiadomość. Ruszyliśmy ze sprzedażą naszych usług w 19 salonach iSpot, a do końca czerwca będzie ich 21. W jednym miejscu możecie teraz kupić komputery, telefony, tablety i od razu dobrać do nich najlepiej dopasowane oferty Orange. Pamietajcie, że macie również możliwość skorzystania z usługi konwergentnej Orange Open, dzięki której im więcej naszych usług macie, tym wyższy dostajecie rabat. Maksymalny wynosi 65 zł. Uruchomienie sprzedaży w iSpotach jest kolejnym krokiem we współpracy z niezależnymi sieciami sprzedaży, który ma ułatwić klientom zakup naszych usług. Do tej pory współpracujemy z: Media Markt, Saturn, Media Expert i Neonet.

613b2ec890c2f1c0b6bca9f04db2d216150

Udostępnij: Oferta Orange w salonach iSpot
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Sześć szalonych cen smartfonów (0)

Wojtek Jabczyński

24 czerwca 2014

Sześć szalonych cen smartfonów

Możecie już skorzystać z kolejnej edycji Szalonych dni na smartfony, które potrwają do 7 lipca. Tradycyjnie możecie zaoszczędzić 700 złotych. Obniżyliśmy ceny 6 telefonów: Sony Xperia Z1 Compact w Smart Planie Multi 129,98 za 79 zł (stara cena 479 zł), Nokia Lumia 1320 w Smart Planie Multi 89,98 za 49 zł (stara cena 429 zł), HTC One w Smart Planie Multi 149,98 za 9 zł (stara cena 509 zł), Nokia Lumia 925 w Smart Plan Multi 89,98 za 69 zł (stara cena 269 zł), Samsung Galaxy S4 w Smart Planie Multi 129,98 za 99 zł (stara cena 809 zł) i Samsung Galaxy Note 3 Neo w Smart Planie Multi 129,98 za 29 zł (stara cena 629 zł). Oferta jest dostępna tylko w naszym e-sklepie i dotyczy nowych klientów, przedłużających umowy i przenoszących do nas numer od  konkurencji. Wszystkie umowy na 24 miesiące.

0325579a2fc94fc437cf5cc3da2f90c4450

Udostępnij: Sześć szalonych cen smartfonów
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Muzyka

110 tysięcy fanów na Orange Warsaw Festival 2014 – reportaż (0)

Kasia Barys

21 czerwca 2014

110 tysięcy fanów na Orange Warsaw Festival 2014 – reportaż

Dokładnie tydzień temu byliśmy w środku festiwalowego szaleństwa. 110 tysięcy osób bawiło się podczas Orange Warsaw Festival 2014. Byliśmy tam i my. Zobaczcie reportaż, jaki przygotowaliśmy dla tych, którzy nie byli na Stadionie Narodowym. Do obejrzenia zapraszam też tych, którzy bawili się z nami i raz jeszcze chcieliby przeżyć tamte emocje.

Udostępnij: 110 tysięcy fanów na Orange Warsaw Festival 2014 – reportaż
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę