;

Optymalnie i z Internetem dla firm (0)

Wojtek Jabczyński

15 lutego 2010

Optymalnie i z Internetem dla firm

Dziś zaprezentowaliśmy nową ofertę dla firm. Nie będę opisywał szczegółów, gdyż wszystko znajdziecie na naszej stronie. Do większej ilości minut i niższych stawek przy odświeżaniu oferty mogliście się już przyzwyczaić, dlatego chciałbym zwrócić uwagę na plany Optymalne z Internetem, które w praktyce dają nielimitowany dostęp do sieci za cenę tylko o 15 zł netto wyższą od samych planów głosowych. Jak na absolutnie swobodne surfowanie, trudno nazwać ten wydatek dużym. Gdyby klient chciał dokupić usługę Business Everywhere Mini i Orange Hotspot do planów głosowych, to musiałby zapłacić sporo więcej. Sądzę, że właśnie tak skonstruowana oferta z dostępem do Internetu to nasz duży atut na tle konkurencji i utrzymamy pozycję operatora najczęściej wybieranego przez biznes. Dodam jeszcze, że nowa oferta Orange dla firm w najbliższym czasie będzie dostępna dla klientów przedłużających umowy.

Udostępnij: Optymalnie i z Internetem dla firm
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

;

Włodzimierz Szaranowicz „To będą naprawdę niezwykłe igrzyska” (0)

Kasia Barys

15 lutego 2010

Włodzimierz Szaranowicz „To będą naprawdę niezwykłe igrzyska”

Już za chwilę Justyna Kowalczyk stanie na starcie. Właśnie dzięki niej, te igrzyska mogą być niezwykłe. Mamy szanse na medal. W całej dotychczasowej historii zimowych zawodów Polska zdobyła 8 medali. Dzięki Adamowi Małyszowi mamy już dziewiąty i nadal spore szanse, by znacznie zwiększyć ich ilość. W konkursie, który wczoraj zakończyłam (czekamy do 28 lutego na rozstrzygnięcia) niektórzy obstawiali nawet 6 medali. Kciuki za sportowców trzyma także dziennikarz, obecnie szef TVP Sport Włodzimierz Szaranowicz.

Udostępnij: Włodzimierz Szaranowicz „To będą naprawdę niezwykłe igrzyska”
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

;

Bądź w Orange strefie (0)

Wojtek Jabczyński

14 lutego 2010

Bądź w Orange strefie

Od jutra ruszamy z Orange strefą, czyli tanim telefonem stacjonarnym bez kabli i gniazdka, działającym na naszej sieci GSM. Abonament to tylko 20 zł miesięcznie, w którym zaszyte jest 60 minut na połączenia do sieci stacjonarnych. Z telefonu można korzystać w promieniu do 500 metrów od miejsca aktywacji strefy, czyli np. mieszkania. Po wykorzystaniu pakietu z abonamentu cena minuty z numerami stacjonarnymi wynosi 12 gr (sporo mniej niż u konkurencji), na komórki 40 gr/min (Play 75 gr, CP 59 gr) i SMS 20 gr. Do tego oferujemy telefon Huawei ETS 8121 od 1 zł. Do wyboru są 3 warianty umowy: bezterminowa, na 24 i 36 miesięcy.

Udostępnij: Bądź w Orange strefie
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę