;

Orange One dla aktywnych (0)

13 września 2010

Orange One dla aktywnych

Za chwilę ruszamy z konferencją prasową, więc mogę już podać szczegóły nowej taryfy na kartę Orange One, która startuje od jutra. Uzupełnia ona nasze portfolio Orange na kartę, a taryfy OPOP, NOG i OFnk pozostają bez zmian. Dzięki temu będziecie mieć większy wybór, a zmiana taryfy w dowolnym momencie będzie Was kosztować tyle co SMS do Orange. Od razu zaznaczę, że One to oferta dla naprawdę bardzo aktywnych klientów. Głównym benefitem są dodatkowe minuty do Orange lub SMS-y. Od zasilenia za 50 zł bonus SMS-ów jest do wszystkich sieci. One daje największą liczbę usług do wyboru, których jednocześnie nie ma żadna inna nasza taryfa. Znajdziecie w niej m.in. pakiety minut i SMS-ów, Wybrane Numery, Zegar Stop, Masz za staż, Szczęśliwa Godzina, Urodziny, pakiety netowe, Kredyt, Przelew, Gwarancja zwrotu itp. Nie będę też ukrywał, że zdecydowaliśmy się na zmianę zasad ważności konta na połączenia wychodzące. W One 1 zł = 1 dzień. Uważam, że dla aktywnych klientów, mocno wykorzystujących telefon to nie będzie kłopot. Szczegóły w tabeli poniżej. Użytkownicy korzystający już z oferty Orange na kartę mogą włączyć nową taryfę wysyłając SMS o treści „ONE” pod numer 1120 (koszt SMS w Orange).

Profil SMS-owy Głosowy
Doładowanie Ważność dla połączenia  wychodzące (dni) Stawki Liczba SMS-ów

* do Orange

** do wszystkich

Ważność (dni) Liczba minut do Orange Ważność (dni)
5 5 Minuta 29 gr SMS  15 gr MMS  20 gr
25 25 125 * 5 125 5
40 40 200 * 10 200 10
50 50 250 ** 10 250 10
100 100 500** 15 500 15
200 200 1000 ** 15 1000 15
Udostępnij: Orange One dla aktywnych
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

;

Mobilny Internet po liftingu (0)

13 września 2010

Mobilny Internet po liftingu

Dziś nowości w dwóch odsłonach i teraz trochę o zmienionej ofercie Orange Free, która startuje od jutra. Po pierwsze będzie taniej, bo już od 19 zł miesięcznie. Po drugie także w technologii CDMA. Po trzecie w pakiecie z dostępem stacjonarnym, czyli do każdej opcji Orange Freedom dokładamy OFree 39,5 za 19 zł (start planowany w przyszłym tygodniu). Po czwarte Szczęśliwe Godziny, czyli nielimitowany dostęp do netu od północy do 8 rano w cenie abonamentu. Przy przedłużaniu umowy klienci dostaną dodatkowe GB na transfer, bezpłatną skrzynkę MultiBox Gold i rabat na zakup modemu lub netbooka. W ofercie tylko SIM automatyczna zniżka 10 proc. na cały okres umowy z wyjątkiem OFree 39,5, w którym rabat to 25 proc. na 6 lub 24 miesiące w zależności od długości umowy. Szczegóły znajdziecie tutaj

Udostępnij: Mobilny Internet po liftingu
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

;

Justyna zna się na doładowaniach (0)

12 września 2010

Justyna zna się na doładowaniach

Konkurs, który z pozoru mógł wydawać się dość łatwy pokazał, że czasami nasze przypuszczenia nijak mają się do rzeczywistości. Większość z Was mocno przestrzeliła typowanie, zbyt optymistycznie podchodząc do wydatków prepaidowców. Prawda jest taka, że zdecydowanie najpopularniejszym zasileniem jest 5 zł. Potem są 25, 10, 50, 100, 40 i 200. Dwa najniższe nominały to dobrze ponad połowa wszystkich kupowanych doładowań. Najbliżej poprawnych procentów była Justyna (#96) i to ona dostaje „100” na swoje konto. Drugie miejsce i „50” trafia do szperacza87 (#89), trzecie z „25” zgarnia feodor (#83). Gratulacje. Lauretów proszę o e-mail z numerem telefonu, który mamy doładować. A już jutro obiecane newsy z nowymi ofertami Orange.

Udostępnij: Justyna zna się na doładowaniach
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę