;

Orange Warsaw Festival 2016 bez barier (0)

Monika Kulik

28 czerwca 2016

Orange Warsaw Festival 2016 bez barier

Jeszcze na chwilę wróćmy do Orange Warsaw Festival 2016. Tym razem zapraszam Was na festiwalowe podsumowanie z zupełnie innej strony – pod względem dostępności.

Wiele miesięcy trwało przygotowanie odpowiednich rozwiązań, a potem realizacja udogodnień zapewniających bezpieczny i komfortowy udział w imprezie fanom niezależnie od stopnia ich sprawności.

Wspólnie z  firmą Alter Art – organizatorem i promotorem Orange Warsaw Festival zadbaliśmy o to, aby był on dostępny dla wszystkich fanów – także tych z niepełnosprawnościami.
Pomagali nam w tym nasi partnerzy społeczni: Fundacja Polska Bez Barier, Fundacja Katarynka, Fundacja Widzialni oraz Polska Fundacja Osób Słabosłyszących.
Efektem naszych wspólnych starań był absolutnie wyjątkowy i gwarantujący wspaniałą zabawę wszystkim uczestnikom festiwal bez barier.

Zachęcam Was do obejrzenia filmowej relacji:

Największą pochwała za nasze starania są słowa podziękowania, jakie dostaliśmy:

„Byłam w piątek z mężem i córką na koncercie i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem opieki jaką organizatorzy nas otoczyli. Nie spodziewaliśmy się takich ułatwień i pomocy. Zapytałam córki, czy czuła się jak VIP, odpowiedziała: Tak, pierwszy raz z życiu czułam się w taki sposób wyjątkowa. Za to uczucie i cudowne koncerty, radość córki i tą cudowną wyjątkowość chciałam gorąco podziękować. Bardzo chcielibyśmy, żeby tak wysoki standard dało się utrzymać na innych festiwalach, ale to chyba pobożne życzenia. W każdym razie, jak zdrowie córy pozwoli,  wybierzemy się, już bez lęku, na OWF za rok. Jeszcze raz dziękuję i gratuluję organizacji i podejścia”.

Do zobaczenia więc za rok:).

Udostępnij: Orange Warsaw Festival 2016 bez barier
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

;

Golden Arrow dla Orange za dwa projekty digitalowe (0)

Stella Widomska

27 czerwca 2016

Golden Arrow dla Orange za dwa projekty digitalowe

W zeszłym tygodniu odbyła się gala finałowa Konkursu Marketingu Bezpośredniego „Golden Arrow”. Orange Polska otrzymał główną nagrodę w kategorii „Digital marketing – social media” oraz wyróżnienie w kategorii „Digital marketing – serwis internetowy”.

Nagrodą główną jury uhonorowało projekt „Są łatwiejsze sposoby na zdobycie 6GB na 60 dni” czyli pierwszą w Polsce kampanię produktową w grze „Minecraft”. W ramach kampanii promującej „6GB za 6 zł na 60 dni” zbudowaliśmy w świecie gry specjalny, trudny i pełen niebezpieczeństw świat, w którym do pojedynku o 6GB na 60 dni stanęli znani youtuberzy, zajmujących się gamingiem – Izak, Vertez, Enzzi i Drollercaster. Droga do skarbu, strzeżonego przez zabójczego smoka, wiodła przez trzy krainy: leśną, lodową oraz górską krainę lawy. W każdej z nich umieszczone zostały trudne do przebycia przeszkody, śmiertelne pułapki, hordy potworów i jeziora lawy. Zadanie było pozornie proste: kto pierwszy dotrze do ukrytego klocka z 6Gb, pokonując przeszkody, potwory i pozostałych graczy, zostanie zwycięzcą i otrzyma 6GB na 60 dni.

Drugim wyróżnionym projektem był serwis internetowy do kampanii, w ramach którego, klienci chcący lepiej poznać nowych bohaterów formatów reklamowych Orange, mogli obejrzeć dedykowane spoty, ale przede wszystkim, w czasie rzeczywistym, zagrać w specjalne kalambury ze wszystkimi aktorami (nawet z psem Tenorem).

W obu projektach partnerem agencyjnym był VML Poland.

836dab4e5c42cfbc45525414b9e56938c01

Udostępnij: Golden Arrow dla Orange za dwa projekty digitalowe
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

Urządzenia

Testujemy Alcatela Idol 4 (0)

Michał Rosiak

27 czerwca 2016

Testujemy Alcatela Idol 4

Zostałem fanbojem 🙂 Oczywiście trochę żartuję, tym niemniej obserwuję przez ostatnie lata rozwój „oddziału smartfonowego” Alcatela i ich powrót z wielkim przytupem do światowej czołówki. Nie wierzycie, albo „nie kupujecie chińszczyzny”? Jeśli to drugie, to może nie przyglądajcie się skąd pochodzi większość Waszych gadżetów – może się to okazać przyczynkiem do sporej traumy 😀 Jeśli to pierwsze – stawiam Wam wyzwanie. Znajdźcie telefon, który tyle umie, ze mniejszą cenę (pomijając oczywiście marki kompletnie nieznane w Europie).

A co potrafi Alcatel Idol 4? Zobaczcie sami!

Udostępnij: Testujemy Alcatela Idol 4
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę