Muzyka

Orange Warsaw Festival 2016 za nami (0)

Kasia Barys

6 czerwca 2016

Orange Warsaw Festival 2016 za nami

Barcelona ma Primaverę, Londyn w samym centrum miasta organizuje British Summer Time, Chicago szczyci się Lollapaloozą, a Warszawa ma wydarzenie muzyczne, które jest jej muzyczną wizytówką – Orange Warsaw Festival. Dziewiąta edycja festiwalu za nami.  Impreza zgodnie z przewidywaniami dała to, czego od niego oczekiwano – duże gwiazdy, rozrywkę na najwyższym poziomie, koncertowe emocje. W ciągu dwóch dni na OWF bawiło się ponad 50 tys. osób. Dziękujemy!

Zobaczcie w telegraficznym skrócie wideo z zabawy na Orange Warsaw Festival 2106.  Galerię zdjęć z imprezy znajdziecie tutaj oraz na facebooku.

8e2039fc56184abcf771baade47370fb4e9

W najbliższych dniach będą kolejne relacje z Orange Warsaw Festival 2016 oraz wywiady naszej ekipy blogowej z artystami i konkursy!. Zapraszam do czytania bloga.

Udostępnij: Orange Warsaw Festival 2016 za nami
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę

Innowacje

Pomagają głuchym być usłyszanymi. Poznajcie startup migam. (0)

Marta Cieślak-Krajewska

3 czerwca 2016

Pomagają głuchym być usłyszanymi. Poznajcie startup migam.

Misja społeczna i biznes coraz częściej idą w parze. I dobrze, bo gdy ludzie czują, że ich praca realnie poprawia czyjeś życie, poniedziałkowe poranki nie zioną grozą, a piątkowe popołudnia przychodzą bardzo szybko 🙂 I nawet, kiedy całe otoczenia nie wierzy,  że może się udać, a oni odchodzą z dobrze płatnej pracy, koniec końców nie są przegrani, bo robią coś nie tylko dla siebie.

Tak było w przypadku Przemka Kuśmierka, który stworzył aplikację migam do komunikacji osób głuchych z osobami słyszącymi. Gdy zdecydował się rzucić dotychczasową pracę, miał 3 -miesięczne dziecko i sporo znaków zapytania w swoim biznesie. Dzisiaj firma rośnie i zdobywa nowych klientów. Z ich aplikacji korzysta w Polsce ponad 70 firm i urzędów, które chcą dobrze obsłużyć swoich głuchych klientów. Rozwiązanie jest dostępne także w 150 salonach Orange. Poznajcie Przemka i Agnieszkę z migam.

Migam bierze udział w finale międzynarodowego konkursu dla startupów społecznych, jako jedyny startup z Polski. Walczą o 1 mln $. Jesli chcecie oddać na nich swój głos, możecie to zrobić TUTAJ.

A jesli chcecie dowiedzieć się więcej o osobach głuchych, polubcie profil Deaf Respect.

Myślicie o założeniu swojego biznesu? A może macie swój startup? Rozwińcie go z Orange. Do 20 czerwca br. czekamy na zgłoszenia z obszaru Smart City w kampanii Orange Fab non stop. Dowiedz się więcej

Co sądzicie o migam? Znacie kogoś, kto posługuje się językiem migowym?

Udostępnij: Pomagają głuchym być usłyszanymi. Poznajcie startup migam.
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę

;

Kolejna promocja kuponowa – tym razem pięciodniowa (0)

Piotr Domański

3 czerwca 2016

Kolejna promocja kuponowa – tym razem pięciodniowa

Po raz kolejny ruszyliśmy z promocją kuponową – stałym gwoździem naszego programu. Tym razem bawimy się przez pięć dni, czyli do wtorku włącznie. Wprowadziliśmy jeszcze jedną zmianę, moim zdaniem całkiem ciekawą. Otóż każdy z kuponów daje 40% rabatu na 12 miesięcy, gdy podpisujecie nową umowę, lub przedłużacie już posiadaną na okres 24 miesięcy. Oferta obowiązuje we wszystkich Smart Planach LTE, zarówno tych z telefonem, jak i bez, poza Smart Plan LTE tylko Sim za 29,99.

Rabat naliczany jest od kwoty wcześniej pomniejszonej o zniżki związane z wyborem oferty z urządzeniem (15 zł), czy przedłużenie umowy. Od kwoty obniżonej kodem musicie jeszcze odjąć między innymi zniżki za zgody marketingowe czy e-faktury. Wszystko to zostało bardzo ładnie rozpisane na naszej stronie internetowej.

I jeszcze tylko dodam, że niedawno dobilismy do 400 stacji bazowych nadających na częstotliwościach 800/2600 MHz, czyli 4G LTE.

P.S. My już biegniemy na Orange Warsaw Festival 😉 Do zobaczenia!

Udostępnij: Kolejna promocja kuponowa – tym razem pięciodniowa
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę