Pegaz w krainie Orange na kartę

Wojtek Jabczyński Wojtek Jabczyński
08 kwietnia 2010
Pegaz w krainie Orange na kartę

Przez ostatnie dwa dni skupiłem się na rewolucyjnej ofercie neo i przegapiłem sympatycznego Pegaza, który od dwóch dni pojawia się w telewizyjnej reklamie promocji Pogadajcie Sobie dla użytkowników Nowego Orange Go. Nadrabiam zaległości i zarazem przyznaję, że polubiłem nową konwencję reklam dziejących się w krainie rozmów Orange na kartę. Dla przypomnienia w Pogadajcie Sobie liczba dni na darmowe rozmowy zależy od wartości doładowania. Za 25 zł to 14 dni, 50 zł równa się 30 dni, a 100 zł i więcej 60 dni. Aktywacja usługi jest prosta i bezpłatna. Wystarczy wysłać nowy 14-cyfrowy kod doładowujący oraz numery telefonów wybranych osób w Orange pod numer 910. W 24 godziny będzie zwrotna informacja SMS-em o aktywacji usługi. Istnieje możliwość zmiany wybranych numerów i sprawdzania czasu pozostałego do wykorzystania.

Surfuj neo

Ryszard Kaminski Ryszard Kaminski
07 kwietnia 2010
Surfuj neo

Wojtek pisał dziś już o szczegółach rewolucji cenowej w najszybszych ofertach neostrady. Warto pamiętać, że to jedna z tych nielicznych usług, które zmieniają życie pokolenia. Gdy pojawiła się w 2001 roku cieszyliśmy się z wdzwanianego netu o zawrotnej prędkości ok. 50 kb/s. Dzięki neo Polacy przekonali się czym jest stały dostęp do szybkiego netu. Pojawiły się zupełnie nowe usługi i zjawiska, choćby blogi :o)

Dziś większość Europy surfuje netem o prędkości 10 Mb/s. My wciąż wolniej, dlatego to świetna wiadomość, że najszybsze opcje neo tanieją o 30-40%. Zresztą, to się pewnie wielu nie mieści w głowie, że najtańszą ofertę szybkiego netu (10 i 20 Mb/s) zaoferuje TP. Niezły impuls i zachęta dla rynku. A co o tym myślą nasi managerowie? Zobaczcie relację z dzisiejszej konferencji prasowej, gdzie ponadto pokazaliśmy i udostępniliśmy do testów najnowszy gadżet oferowany z neostradą - kamerkę Flip. Wojtek już ją przetestował na swoim blogu.

Nagrywaj gadżetem

Wojtek Jabczyński Wojtek Jabczyński
07 kwietnia 2010
Nagrywaj gadżetem

Dzisiaj nie tylko ogłosiliśmy nowe ceny szybszych neo, ale także wprowadziliśmy ciekawy gadżet dla klientów przedłużających umowy. Dzięki niemu nie muszę teraz pisać. Wystarczy, że klikniecie odtwórz :-)  A swoją drogą na weekend planuję szybki konkurs, w którym nagrodą będzie właśnie to użyteczne urządzenie.