Sieć

Połowa klientów z Play odchodzi do Orange i nju mobile (0)

Wojtek Jabczyński

10 lipca 2013

Połowa klientów z Play odchodzi do Orange i nju mobile

Play ujawnił kilka informacji dotyczących przenoszenia numerów, co zazwyczaj powoduje u mnie chęć bardziej szczegółowego podjęcia tematu. Nie inaczej będzie i teraz. Po połowie roku fioletowi dalej pozostają liderem, ale według naszych szacunków ich udział w MNP spada i wynosi już mniej niż 60 proc. Niemal, co drugi klient odchodzący z Play (48 proc.) wybiera oferty Orange lub nju mobile. I ten procent nam rośnie. Wśród klientów rezygnujących z usług Plus i T-Mobile, jesteśmy wybierani, jako drugi operator, po Play. Najwięcej klientów traci T-Mobile, do czego mogliście się już przyzwyczaić. Jak dla mnie najważniejszy jest jednak wskaźnik netto przyjścia/odejścia. W tym rankingu jesteśmy na drugim miejscu po Play. Za nami z wynikiem o kilkanaście tysięcy gorszym jest Plus. Natomiast magentowa latarnia świeci daleko w tyle, bo mają od nas wynik słabszy o prawie 100 tys. numerów. Pozostali, mniejsi operatorzy wciąż wypracowują niewielki promil udziału w MNP i nie zanosi się, aby cokolwiek miało się zmienić w przyszłości.

b98c70941e2bf053f7b1d1be25625178eaf

Udostępnij: Połowa klientów z Play odchodzi do Orange i nju mobile
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

;

Kim jest ten pan? – dzikie karty do wygrania (0)

Redakcja Bloga

10 lipca 2013

Kim jest ten pan? – dzikie karty do wygrania

Michał Sadowski nie zdążył powiedzieć Wam wszystkiego, najpierw zaatakowały go psy, później motorowerzysta kazał mu się rozejść, a na koniec … sami wiecie jak to się skończyło 😉 Nas najbardziej jednak interesuje tajemnicza postać na skuterze, kto to jest?

Pierwsza i dziesiąta osoba, która w komentarzu prawidłowo rozpozna naszego kierowcę, wygrywa zaproszenie na Orange Blog Talks!

UPDATE: Konkurs rozstrzygnięty. Wygrywa Tomek Jurek i Maciek. Swoje umiejętności jazdy z megafonem na na skuterze prezentował Michał Goo Górecki, który również pojawi się na OBTs.

ac966edd7ce89144fdb8fbccae02ac661ea

Udostępnij: Kim jest ten pan? – dzikie karty do wygrania
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

;

Prelegenci i ich bardzo duże kartony (0)

Redakcja Bloga

9 lipca 2013

Prelegenci i ich bardzo duże kartony

Tutaj w jednym miejscu znajdziecie zdjęcia prelegentów i ich kartonów dotyczących OBTs.

8d93420f31dd1bb86593e5c0d84ca93913e a38a8ab0e7f069cb43d107ae92497efa029 a48321d6625e974845042e587ecd2d54272 ac966edd7ce89144fdb8fbccae02ac661ea e31d283653fee4df40894f1073b22307dea

Udostępnij: Prelegenci i ich bardzo duże kartony
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę