Sieć

Ponad pół tysiąca stacji LTE (0)

Wojtek Jabczyński

12 listopada 2013

Ponad pół tysiąca stacji LTE

We wrześniu ruszyliśmy z ofertą LTE w Orange. To bez wątpienia technologia, która w najbliższych miesiącach będzie technologicznym oczkiem w głowie operatorów. Monopol Polkomtela przechodzi do historii, z czego powinni cieszyć się przede wszyscy klienci. W tej chwili uruchomiliśmy już ok. 550 stacji. Z tego ok. 480 działa w aglomeracji warszawskiej. Kilkadziesiąt pracuje w Trójmieście i aglomeracji śląskiej, a jako ciekawostkę mogę jeszcze podać, że 4 stacje z powodzeniem działają w Zakopanem. Do końca tego roku będziemy mieli łącznie ok. 900 stacji LTE. Ponadto w ramach modernizacji sieci (projekt NetWorks!), o którym regularnie Was informuję zakończyliśmy właśnie prace we Wrocławiu i Poznaniu, gdzie mocno poprawiliśmy zasięg 3G, zwłaszcza wewnątrz budynków. Łącznie mamy już „odpalonych” w Polsce ponad 3/4 stacji z zaplanowanych 10 tys., a wszystko przebiega zgodnie z harmonogramem.
61409870a105ceb8e25c5f27ce3aa13db17

Udostępnij: Ponad pół tysiąca stacji LTE
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

Film

Wybierz najlepszego aktora i wygraj bilety do kina (0)

Kasia Barys

11 listopada 2013

Wybierz najlepszego aktora i wygraj bilety do kina

Zapraszałam Was wcześniej do udziału w plebiscycie na najlepszego potwora. Wygrał straszny Freddy Krueger. Tym razem możecie wręczyć Złoty Kciuk Orange Film w kategorii Najlepszy Aktor Wszechczasów. Wejdzcie tutaj i zgłoście swoją nominację. Możecie wygrać bilet do kina. Mam nadzieję, że wygra mój ulubiony Kevin Spacey 🙂

Udostępnij: Wybierz najlepszego aktora i wygraj bilety do kina
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

;

Nowa infolinia 801 234 567 (0)

Tomasz Owsianko

8 listopada 2013

Nowa infolinia 801 234 567

Pod numerem 801234567 nie powiemy Wam jak ulepić uszka i którędy na Hel, ale nasi znajomi powiedzą Wam wszystko co chcecie wiedzieć o ofercie Orange. O dzisiaj ruszyła pierwsza kompleksowa linia sprzedażowa, gdzie Klient podczas jednej rozmowy może kupić pełną ofertę Orange (PTK i TP) również ofertę łączoną – Orange Open. Podczas rozmowy telefonicznej nasi Konsultanci zaproponują Wam najlepszą dla Was ofertę i doradzą w kwestii telefonu. Można dzwonić w godzinach 8-21.00. Jest przeznaczona dla Klientów Indywidualnych oraz małych przedsiębiorstw (SOHO).

885c88f9e1a86d5fd6ff4d7587f0492d6b6

Udostępnij: Nowa infolinia 801 234 567
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę