Sieć

Ponad połowa Polaków w zasięgu LTE Orange (0)

Wojtek Jabczyński

Ponad połowa Polaków w zasięgu LTE Orange

Zapowiadałem, że w wakacje w zasięgu LTE będzie ponad połowa Polaków. Dotrzymaliśmy słowa i właśnie tak się stało. Najszybszy dostęp do internetu Orange Polska bez limitu prędkości mamy już w 1100 miastach i miejscowościach powyżej 1 tys. mieszkańców. Do Waszej dyskozycji jest ponad 4300 pracujących stacji bazowych LTE oraz 6000 stacji UMTS900. Tradycyjnie przypomnę, że z LTE możecie korzystać w naszych ofertach mobilnego internetu Orange dla klientów indywidualnych i biznesu, a także w wybranych ofertach abonamentowych oraz na kartę. Do dyspozycji macie kilkadziesiąt smartfonów współpracujących z LTE.

6808ca8cec23ac30af60d842a694e02b1df

Udostępnij: Ponad połowa Polaków w zasięgu LTE Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Film

Rusza Orange Kino Letnie (0)

Kasia Barys

Rusza Orange Kino Letnie

Czy wiecie, gdzie odbywa się największy wakacyjny festiwal filmowy? W Polsce, dokładnie w Sopocie i Zakopanem. Już jutro 1 lipca rusza Orange Kino Letnie Sopot-Zakopane 2014. Festiwal potrwa dokładnie 62 dni czyli od 1 lipca do 31 sierpnia. Zaplanowane są aż 124 projekcje, a wyświetlonych zostanie ponad 40 filmowych hitów.

Wejście na festiwal jest darmowe. Repertuar podzielony jest na filmowe dni tematyczne. W poniedziałki „Kino ze smakiem”, wtorki czarno-biała klasyka „Black and white”, środy „Z Orange i mega hitem”, czwartek „Made in Poland”. Piątkowe seanse będą „Po francusku”, w sobotę będzie można obejrzeć filmy pod znakiem „Oscary, Oscary”. Wyjątkową i nową pozycją w repertuarze 7. edycji Orange Kina Letniego będą niedziele z „9 dokumentami, które musisz zobaczyć”. Seanse będą rozpoczynać się tuż po zachodzie słońca, a filmy będzie można oglądać na gigantycznych, pneumatycznie rozstawianych ekranach.

Jeśli tylko planujecie wakacyjne wojaże w okolicach Sopotu czy Zakopanego zapraszam serdecznie. Może podróż filmowym wagonem was zainteresuje? We wszystkie weekendy wakacji, na trasę między Sopotem a Zakopanem wyrusza Wagon Filmowy Orange Kino Letnie. To absolutnie wyjątkowe miejsce. To mobilna sala kinowa przygotowana we współpracy z PKP Intercity. Przez całą podróż w nowoczesnym, klimatyzowanym wagonie wyświetlane będą najsłynniejsze hollywoodzkie produkcje wszechczasów. Ważny bilet na przejazd pociągiem jest również biletem wstępu na seans.

ca42865c05a94c6ddeadb611ba3f8b0980a

Udostępnij: Rusza Orange Kino Letnie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Jak to działa… telefon stacjonarny (0)

Marta Cieślak-Krajewska

30 czerwca 2014

Jak to działa… telefon stacjonarny

Zapraszam Was na 5. odcinek naszego cyklu. Dzisiaj sprawdzamy, jak działa telefon stacjonarny. Przygotowanie zbiegło się w czasie z 5. zlotem blogowym, więc o to, jak działa telefon zapytaliśmy tym razem Was – naszych czytelników. Sprawdźmy, co wiemy o telefonie i jaka jest jego przyszłość.

Jak sądzicie, jaka jest przyszłość telefonu stacjonarnego?

Udostępnij: Jak to działa… telefon stacjonarny
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę