Urządzenia

Premiera iPhone (0)

Aleksandra Wójcik

Premiera iPhone

Dla miłośników iPhone i firmy Apple dobra wiadomość, dziś zostały zaprezentowane dwa nowe modele iPhone’a. Zaskoczył mnie jednak fakt, ze firma (po raz pierwszy w historii) zdecydowała się na wypuszczenie dwóch modeli telefonu jednocześnie, z których jeden jest względnie tanim produktem, kierowanym do przeciętnego klienta.
Pierwszy z nich iPhone 5C – będzie plastikowy, dostępny w pięciu kolorach i kierowany jest do mniej zamożnych użytkowników. Drugi zaś iPhone 5S – to prawdziwa gratka dla miłośników nowych technologii.

Co sadzicie o nowej koncepcji prezentowania produktów przez firmę Apple? (dwa produkty do różnych segmentów ludzi) Jak Wam się podobają nowe modele iPhone’a.

Udostępnij: Premiera iPhone
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Muzyka

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013 (0)

Aleksandra Urbańska

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013

Jedna z największych imprez muzycznych w Polsce – Orange Warsaw Festival 2013 to już historia. Energetyczne i inspirujące koncerty połączone z euforycznie reagującą publicznością stworzyły wspólnie coś wyjątkowego i trudno nam o tym zapomnieć.

Małe wspomnienie tego, co działo się 25 -26 maja 2013 poniżej.

Byliście tam? Tworzyliście wirujący las rąk na Narodowym ? 🙂

1afbba3a5f98790164dc16d41260f1b7316

Tym, którzy chcieliby  przypomnieć sobie ten czas fruwających muzycznych emocji na Stadionie Narodowym podczas OWF 2013, proponuję wziąć udział w konkursie i wygrać jedną z 4 płyt CD. Mam do rozdania 2 płyty Basement Jaxx i dwie Tinie Tempah.

Co zrobić, żeby je mieć?
Kolorowe stroje koncertowe to swego rodzaju wizytówka sceniczna Basement Jaxx. Aby wygrać ich płytę odpowiedz więc na pytanie: Co było motywem przewodnim na kostiumach bandy z Basement Jaxx – Jeśli już nie pamiętacie jak wyglądali, podpowiedzi szukajcie na profilu na Facebooku.

A jeśli jesteś fanem Tinie Tempah i chcesz wygrać jego płytę, dokończ zdanie : Tinie Tempah to…..Autorzy 2 najciekawszych komentarzy określających artystę zostaną nagrodzeni.
Na odpowiedzi czekam do końca tygodnia.

Przypominam także o naszej zabawie w line- up marzeń OWF 2014! Podzielcie się z nami Waszymi propozycjami TUTAJ

Udostępnij: Wygraj płyty gwiazd OWF 2013
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

Sieć

LTE rusza w Orange (0)

Wojtek Jabczyński

LTE rusza w Orange

Właśnie uruchomiliśmy pierwsze nadajniki 4G LTE w centrum Warszawy. W kolejnych miesiącach zasięg najszybszego, mobilnego dostępu do Internetu znajdziecie także wybranych miejscach na Pomorzu, Śląsku i w Wielkopolsce. Łącznie będzie to ok. 900 stacji bazowych. LTE oferujemy w formie testowej, jako „przetarcie” przed kompleksowym wdrożeniem, które planujemy na przyszły rok. Z usługi mogą skorzystać Ci z Was, którzy mają oferty: Orange Free, Orange Free na Kartę, Orange Free Net i Business Everywhere. Nie ma żadnych dodatkowych opłat. Włączacie i korzystacie. Wystarczy mieć modem lub komputer zdolny do pracy w nowej technologii, a w przypadku usług na kartę starter Orange oznaczony logo LTE, które właśnie wprowadzamy do sprzedaży. Rozszerzymy też liczbę dostępnych urządzeń (modemy, tablety, smartfony). 4G LTE w Orange świadczymy na częstotliwości 1800 MHz. Było to możliwe dzięki podpisaniu aneksu do umowy o współpracy z T-Mobile i wzajemnym wykorzystywaniu zasobów sieciowych. Oczywiście nie zmieniamy planów uzyskania dodatkowego pasma z tzw. dywidendy cyfrowej. Aukcja ma się odbyć do końca roku. Naszym celem jest zaoferowanie usług LTE na pasmach 800/1800 MHz prędkością do 150 Mb/s dla 99 proc. populacji kraju.

Logo LTE

Udostępnij: LTE rusza w Orange