;

Prezent od Player.pl dla klientów Orange (0)

Kasia Barys

17 sierpnia 2016

Prezent od Player.pl dla klientów Orange

Wróciłam już z wakacji i od razu mam dla kinomaniaków ciekawą propozycję: dobre filmy i programy za darmo w telefonie lub na tablecie. Wystarczy aktywować pakiet „6GB na Wakacje” a otrzymacie bonusowy voucher na dostęp do  platformy VOD player.pl.  Dzięki temu przez 30 dni macie darmowy dostęp do 3 pakietów: player PLUS (bogaty katalog VOD  a w nim własne produkcje player.pl, zagraniczne hity i pełne sezony seriali), player  KIDS (bezpieczne bajki dla maluchów w różnym wieku) i player LIVE (kanały TVN na żywo). Wystarczy wysłać bezpłatny sms o treści „PLAYER” na numer 80103. Po otrzymaniu vouchera aktywować go na stronie www.player.pl/orange. Materiały wideo i telewizję na żywo można oglądać w aplikacji player.pl dostępnej na: PC, smartfony, tabletach oraz SmartTV wiodących producentów. Miłego oglądania!

d25dc90a19949782979c98157e6275274c2

Udostępnij: Prezent od Player.pl dla klientów Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

;

Stali klienci z dodatkowym transferem danych (0)

Piotr Domański

16 sierpnia 2016

Stali klienci z dodatkowym transferem danych

Wielokrotnie pisaliście, że chcielibyście zobaczyć w naszej ofercie na kartę usługi, które nagradzają stałych klientów. Troszkę na to czekaliście, ale moim zdaniem było warto ;-).

W usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz GB” w wersji na 31 dni otrzymacie teraz tym więcej GB im dłużej macie ofertę na kartę w Orange. Jeżeli Wasz staż to poniżej roku, jak do tej pory otrzymacie 2 GB. Jeżeli jesteście z nami od roku do trzech lat – 3 GB, a jeżeli macie ofertę na kartę od ponad 3 lat dostaniecie teraz 5 GB. Z kronikarskiej poprawności dodam tylko, że kiedyś usługa ta nosiła nazwę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz 2 GB”. Teraz „2” przed GB zniknęła, bo transfer danych jest większy 😉

78abb02790df5f01319d7b0d0de8fbca67fTo jeszcze nie wszystko. Jeśli macie usługę cykliczną to za każdy miesiąc, w którym zostanie ona automatycznie odnowiona dostajecie o 1 GB więcej niż w poprzednim miesiącu. Na przykład, jeżeli jesteście w Orange na kartę od dwóch lat  i aktywujecie usługę otrzymacie 3 GB na pierwszy miesiąc. Przy automatycznym odnowieniu usługi w kolejnym miesiącu otrzymacie 4 GB. W kolejnym – 5 GB i tak dalej. Jeżeli jednak wyłączycie usługę cykliczną… wszystko się zeruje i zaczynacie zabawę od początku.

Usługę można aktywować taryfach Orange YES, Orange POP, Orange ONE, Orange SMART na kartę, Nowe Orange GO, Orange Free. Dodatkowego transferu nie trzeba w żaden sposób aktywować.

Więcej o ofercie dowiecie się na naszej stronie internetowej.

Udostępnij: Stali klienci z dodatkowym transferem danych
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę

;

Orange Free na kartę jeszcze lepsze (0)

Piotr Domański

12 sierpnia 2016

Orange Free na kartę jeszcze lepsze

Wiem, że lubicie Orange Free na Kartę. Za olbrzymi transfer, możliwość włączenia nielimitowanych rozmów i sms-ów, a także fakt, że to jakby nie patrzeć oferta… na kartę ;-). Dlatego zawsze się cieszę, gdy mogę napisać Wam o zmianach, które sprawiają, że staje się ona jeszcze lepsza.

Zwiększyliśmy wielkość paczek danych, które dostajecie w Orange Free na kartę za sam fakt doładowania konta. Więcej GB niż do tej pory trafi do Was, jeżeli doładujecie konto za 30 zł, 100 zł i 200 zł. W pierwszym przypadku, zamiast 6 GB dostaniecie teraz 10 GB, w drugim będzie to nie 36 GB, lecz 50 GB. Natomiast gdy doładujecie konto za 200 zł dostaniecie 100 GB danych. Okres ich ważności pozostaje bez zmian – w przypadku doładowania za 30 zł to miesiąc, w przypadku dwóch kolejnych – 5 miesięcy. Pozostałe bonusy za doładowanie pozostają bez zmian. Oczywiście, te paczki danych dostajecie nie jako „przy okazji”, a środki możecie przeznaczyć na dalsze doładowania, na przykład na „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich oraz 8 GB dla przenoszących numer” 😉

Tutaj znajdziecie więcej informacji o Orange Free na Kartę.

Jak już kilkukrotnie pisaliśmy, internet od Orange, obok tego, że jest go dużo ma jeszcze jedną zaletę – jest aktualnie najszybszy w Polsce. Uśredniony wynik testów robionych przez użytkowników strony speedtest.pl  to dla internetu 2G i 3G w lipcu 17,64 Mb/s w download i 7,22 Mb/s w upload. W przypadku LTE jest oczywiście wyższa – 27,62 Mb/s w downloadzie i 11,93 w upload.

Udostępnij: Orange Free na kartę jeszcze lepsze
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę