Promocja na OPPO Find N2 Flip 5G

14 września 2023
Promocja na OPPO Find N2 Flip 5G

Przeceniamy składanego OPPO Find N2 Flip 5G. Możecie liczyć na obniżki nawet o 504 zł w opcji z abonamentem.

Przy zakupie tego modelu - z jednoczesnym przedłużeniem umowy z Planem M – można liczyć na najwyższy rabat. Równie atrakcyjna promocja obowiązuje przy zakupie smartfona z Love Standard – zarówno przy podpisaniu nowej umowy na abonament jak i przy jej przedłużeniu.

Historia zatacza koło również w przypadku telefonów. Tak jak dawniej były modne większe, potem mniejsze i składane, tak teraz znów „składaki” robią się coraz popularniejsze. Wygodne do nagrywania lub oglądania filmów, komfortowego prowadzenia wideorozmów. Są kompaktowe – zajmują niedużo miejsca, mają też interesujący design.

Taki właśnie jest OPPO Find N2 Flip 5G (dostępny również w zestawie prezentowym/pakiecie ze słuchawkami), który niedawno miał premierę. Więcej o tym modelu znajdziecie na naszej stronie. Tam również poczytacie o różnych planach w opcji z abonamentem w Orange i będziecie mogli wybrać najlepsze rozwiązanie dla siebie.

pablo_ck
pablo_ck 18:27 14-09-2023 Odpowiedz

Kontroler Nacon MG-X z kodem do Boosteroid

13 września 2023
Kontroler Nacon MG-X z kodem do Boosteroid

Dajemy Wam możliwość przetestowania grania w chmurze i nowego, fajnego sprzętu. W strefie dla graczy znajdziecie kontroler Nacon MG-X wraz z kodem do platformy Boosteroid ze zniżką 50% na pierwszy miesiąc subskrypcji.

Gamepad Nacon MG-X, w wersji iOS i Android, zamienia Wasz telefon w mobilną konsolę. Nie potrzeba wielkiego czy drogiego sprzętu, by móc oddać się pasji, relaksować się i cieszyć grą. Niedawno Nacona MG-X wypróbował nasz blogowy ekspert od gamingu Bartek Graczyk i bardzo mu się spodobał. Przeczytajcie jego recenzję. Warto.

Boosteroid w Orange

Dla niewtajemniczonych przypomnę, że Boosteroid to platforma do grania w chmurze. My - jako operator zapewniamy łącze, nasz partner dorzuca zaplecze, czyli możliwość grania na każdym urządzeniu. Jak to działa przeczytacie we wcześniejszym wpisie.

Po gamepada i elektronikę zapraszam do strefy gracza. Znajdziecie tam także porady i pomysły na prezenty. Gamerzy oraz miłośnicy technologii będą zadowoleni. Szansa przetestowania Boosteroida z 50% zniżką to kolejny powód, by skorzystać z naszych urządzeń.

Premiera nowych iPhone’ów 15

13 września 2023
Premiera nowych iPhone’ów 15

Jak każdego roku o tej porze świat wstrzymał na chwilę oddech i … pojawiły się najnowsze iPhone’y 15, smartwatche i słuchawki od amerykańskiego giganta. Co wiemy o nowościach i kiedy pojawią się w Orange?

Rodzina iPhone`ów 15 poszła w klasyczny design, znany od lat wiernym użytkownikom. Wciąż głównymi atutami będą: procesor (szybszy niż dotychczas, z mniejszym zużycie energii - nawet o 35%), wytrzymała bateria , aparat fotograficzny i oczywiście logo z jabłkiem. Nowe smartfony wystąpią w bogatej gamie kolorystycznej - od tradycyjnych odcieni po pastele. Fanów ucieszy także tytanowa obudowa.

Zmian względem poprzedniego modelu jest też sporo, a największa dotyczy portu ładowania. Zniknie charakterystyczne wejście Lightning. Zastąpiono je popularnym, w urządzeniach konkurencyjnych firm, złączem USB-C. Poprawiono też aparaty - dodając im m.in. soczewki peryskopowe. Obiektyw główny w modelach 15 otrzymał sensor o rozdzielczości 48 MP (ze światłem f/1.6), który zastąpił jednostkę 12 MP. W ten sposób będzie jeszcze łatwiej fotografować nawet w trudnych warunkach atmosferycznych czy oświetleniowych, a także robić spore zbliżenia.

Światowa przedsprzedaż planowana jest na 15 września. Chcemy ruszyć tego samego dnia - wszystko jednak zależy od dostaw od producenta. Zamawiając iPhone'a 15 wcześniej będziecie go mieli go u siebie już w pierwszym dniu sprzedaży regularnej, czyli 22 września.

Wśród nowości, zaprezentowanych wczoraj pojawiły się także zegarki Apple Watch Series 9 / Ultra 2 / SE (2nd gen) i słuchawki AirPods Pro (2nd generation; USB-C). W tych pierwszych jest sporo zmian m.in. nowy procesor, obsługa gestów i ulepszony wyświetlacz. Słuchawki nadal będą tymi z najwyższej półki.

Większość urządzeń Apple dostępnych na rynku, dostaniecie w naszym sklepie online – w atrakcyjnych cenach.

Przy okazji przypominam, że premiera iPhone`a 15 to dobry moment by kupić… iPhone'a 14. Mamy go teraz taniej, czyszcząc półki magazynu pod nowości. Zaglądajcie na stronę, warto. Możecie go też wygrać go w konkursie w aplikacji Mój Orange. Tutaj mamy dla Was modele iPhone’ów 14 512 GB Midnight.