Promocja tygodnia: HTC U12+ 900 zł taniej

Marta Krajewska Marta Krajewska
19 września 2019
Promocja tygodnia: HTC U12+ 900 zł taniej

Jak co czwartek, mamy dla Was konkretne zniżki na wybrany model telefonu. Dzisiaj jest to HTC U12+, czyli ubiegłoroczny flagowiec tajwańskiego producenta.

W naszej tygodniowej promocji, przy wyborze Planu Mobilnego 45 zapłacicie za niego aż 900 zł mniej, czyli 2011 zł. Jak to możliwe? Miesięczna rata spadła do 63 zł (ze 100 zł), a opłata na start to 499 zł. Przy wyborze Planu Mobilnego 55 miesięczna rata to 71 zł (zamiast 90 zł) i 0 zł na start. W obu planach mobilnych liczba rat to 24.

Dokupując HTC U12+ do pakietu Orange Love Mini, przy umowie na 24 miesiące zapłacicie za ten smartfon 905 zł mniej. Miesięczna rata to 83 zł (zamiast 121 zł) plus 0 zł na start.

Telefon możecie zamówić tutaj: HTC U12+ w ofercie tygodnia

Czy warto zainteresować się HTC U12+? Zdecydowanie tak. To bardzo porządny telefon, oferujący świetną jakość dźwięku, piękne zdjęcia i... ściskalną obudowę. Jak to działa? Sprawdźcie w mojej recenzji. Zobaczcie, co jeszcze mi się w nim spodobało.

pablo_ck
pablo_ck 22:17 19-09-2019

HTC ma naprawdę fajne smartfony, w szczególności flagowce. Tylko ta cena, mhm……za te peniązki można już kupić co nie co innego.

Odpowiedz
pablo_ck
pablo_ck 22:19 19-09-2019

ps. i w elektromarketach można nabyć ten telefon o prawie 100 zł taniej (z polskiej dystrybucji).

Odpowiedz

Kilka zmian w Orange na kartę. Dodajemy MMS-y i zrównujemy gigabajty

Wojtek Jabczyński Wojtek Jabczyński
19 września 2019
Kilka zmian w Orange na kartę. Dodajemy MMS-y i zrównujemy gigabajty

Od dzisiaj modyfikujemy naszą ofertę unlimited i wprowadzamy nowość - „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”. Od poprzedniczki różni się przede wszystkim dołożeniem nielimitowanych MMS-ów i równym pakietem gigabajtów dla wszystkich, niezależnie od stażu w ofercie.

W nowej ofercie dostaniecie: nielimitowane połączenia do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych w Polsce, nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci komórkowych w kraju oraz stały pakiet danych np. zawsze 15 GB w wariancie na 31 dni. Usługa jest dostępna dla klientów wszystkich taryf Orange na kartę (z wyjątkiem taryfy „Zawsze bez limitu”). Nowa wersja unlimited kosztuje 30 zł w wariancie na 31 dni, czyli 5 zł więcej niż dotychczas.

Od razu ważna informacja. Poprzednia wersja unlimited dalej działa i możecie z niej korzystać na starych zasadach jeśli dołączyliście do Orange na kartę przed 19 września 2019. Nie będzie natomiast dostępna dla nowych numerów w Orange na kartę.

Nowy unlimited za 30 zł odzwierciedla zmiany na rynku. Z jednej strony klient płaci więcej, ale ceny usług dalej pozostają niskie oraz ma ich więcej, z drugiej Orange Polska może inwestować więcej w rozwój sieci mobilnej (przed nami 5G) i światłowodowej (światłowód to nie tylko szybki internet w domu, ale również transfer mobilnych petabajtów danych).

W nowej usłudze wielkości pakietów danych są niezależne od stażu, wersji usługi czy kolejnego odnowienia. Po ich wykorzystaniu automatycznie włączy się „lejek” chroniący przed utratą środków z konta głównego. Jeśli potrzebujecie więcej danych, zawsze możecie dokupić pakiet 5 GB za 5 zł po wykorzystaniu pakietu bazowego. Pamiętajcie proszę, że usługi w wersji jednorazowej i cyklicznej wykluczają się, a niewykorzystane gigabajty nie sumują się z tymi z kolejnych aktywacji usługi.

Szczegóły nowej oferty i zasady włączania w tabelach poniżej:

Warianty usługi i dni ważności 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Pakiet GB 0.5 GB 1 GB 2 GB 3 GB 5 GB 15 GB 1 TB
Jednorazowa 1 zł 3 zł 5 zł 7 zł 10 zł 30 zł 360 zł
Cykliczna - - - - -

SMS pod 630 (koszt SMS w Orange) 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Jednorazowa AKT1 AKT3 AKT5 AKT7 AKT10 AKT31 AKT365
Cykliczna - - - AKT7 CYKL - AKT31 CYKL -

Krótki kod (bezpłatny) 1 dzień 3 dni 5 dni 7 dni 10 dni 31 dni 365 dni
Jednorazowa *101*1*1# *101*1*3# *101*1*5# *101*1*7# *101*1*10# *101*1*31# *101*1*365#
Cykliczna - - - *101*2*7# - *101*2*31# -

Online (bezpłatnie) Logując się do Mój Orange

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Rozrywka

Huragan czy wichura? Nie to Ekipa Orange na planie nowej reklamy

Stella Widomska Stella Widomska
16 września 2019
Huragan czy wichura? Nie to Ekipa Orange na planie nowej reklamy

I na dodatek prawie z energią tajfunu. ;-) Ale po kolei. Od piątku możecie oglądać naszą nową reklamę Orange na kartę. Robert Górski i Mikołaj Cieślak to duet, którego nigdy nie mam dość. Wiem, że Wy ich też lubicie. Tym razem sprzeczają się o huragan i wichurę. Ale w gruncie rzeczy nie to jest najważniejsze jaki wieje wiatr tylko co ten wiatr przywiał. A w Orange na kartę przywiał… A z resztą, zobaczcie sami co w naszym nowym spocie, który od piątku możecie zobaczyć między innymi w telewizji. I tu kilka informacji dla większości nieprzydatnych, ale są tacy, co dopytują, więc napiszę: Kreacja – Leo Burnett, produkcja – F25, postprodukcja – Coloroffon, media – Initiative Media i reżyseria – Marcin Filipek.

Ale, ale. Skoro jesteśmy przy elektryzujących duetach, to nie sposób nie wspomnieć o Ulce i Michale, czyli naszej Ekipie Orange. Lubię ich i widzę, że Wy też coraz bardziej.  Może dlatego, że na pewne rzeczy pozwalają Wam spojrzeć od kuchni (Michał to nawet dosłownie od kuchni czy innego barobusa ;-) ). Tym razem sprawdzali jak wygląda plan zdjęciowy kampanii Orange na kartę i skąd się bierze wiatr… Zachęceni do obejrzenia? To zapraszam. :-)